De informatie vooraf door de tussenpartij bracht ons een beetje op het verkeerde been, Leroy heeft alles duidelijk uitgelegd en vertelt wat voor ons de beste aanpak is. Hij liet ons op zijn laptop de... Se mere
Goed uitleg en geen één vraag was Leroy teveel deze duidelijk te beantwoordden. Adviseur kwam betrouwbaar en eerlijk over, en liet op zijn laptop overzichten zien wat de informatie nog helderder maa... Se mere
Een heel stroef begin omdat ik op het verkeerde been ben gezet door de man van de tussenpartij. Wel de tijd genomen om te luisteren naar deze man Leroy, die vanmiddag aan huis uitleg kwam geven. En... Se mere
Duidelijk uitgelicht , enig puntje erbij misschien . Dat voor af de te maken kosten ook even duidelijk verwoord worden . Verder heel vriendelijk en geduldig.
Svarer typisk inden for 1 uge
We waren nogal sceptisch wegens onze…
We waren nogal sceptisch wegens onze ervaringen met andere vertegenwoordigers. Maar na het gesprek met Leroy die over de vloer kwam. Zijn we uitermate tevreden. Uitleg was perfect met heldere voorbeelden tijdens zijn uitleg.
Duidelijk verhaal.
De uitleg was heel duidelijk
De uitleg was heel duidelijk. En hij àlles kort nog op papier voor mij gezet. Mij geholpen met alles vinden online. Ik ben zeer tevreden.
We hebben duidelijke uitleg gehad
We hebben duidelijke uitleg gehad, was een fijn gesprek.
Leroy was great! 👍🏻
Leroy was here at home!
He is super friendly, very punctual and puts everything on paper so it is as clear to us as it could be.
We are looking forward in proceeding with the installation of the products we purchased.
Goede uitleg en prettige communicatie!
Tijd genomen om alles uit te leggen
Tijd genomen om alles uit te leggen. Niet te beroerd om vragen meerdere keer opnieuw uit te leggen. Aan het einde was alles duidelijk
Goed en duidelijk gesprek gehad bij ons…
Goed en duidelijk gesprek gehad bij ons thuis over de thuisbatterij met noodstroomvoorziening. We hebben gelijk ook onze meterkast aangepakt :)
Fijn adviesgesprek over de vloer door de installateur.
Ik ben telefonisch benaderd waarin ik toch net wat andere dingen had begrepen. Bij het adviesgesprek van de adviseur werd het pas echt allemaal duidelijk waarin hij ons gelijk heeft geholpen met de beste batterij rekening houdend met ons budget.
Telefonische werd het iets anders…
Telefonische werd het iets anders voorgesteld.
Maar tijdens gesprek, kwam er informatie en advies werd alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd.
Heel prettig gesprek
Heel prettig gesprek. Ryan weet waar hij het over heeft en heeft duidelijk uitgelegd dat wij niets bij hem af hoeven nemen, wat extra vertrouwen geeft.
Nu nog even wachten op de thuisbatterij
Werd voorgedaan als advies gesprek ad…
Werd voorgedaan als advies gesprek ad 240 euro. Aan een derde partij. Was uiteindelijk verkoop gesprek onder grote druk, zelf met bedreiging dat wij een boete zouden krijgen als we niet met energietransitie zouden meedoen.
Onder druk BTW betaald, : contract alleen op telefoonscherm laatste pagina gezien en getekend.
BTW betaling ging naar Groene Keuze BV. Zie hun site. Met evenzoveel dezelfde oplichtingsklachten. Wij hebben de zg. aankoop geannuleerd via hun herroepingsformulier.
Gisteren belde hun afdeling KWALITEIT (godspe) of ik nog even 1000 euro wilde betalen, want de betaling(lees BTW) op aankoop van 15.000 euro was niet genoeg geweest.
Verduurzaamexperts en Groene Keuze BV zitten op hetzelfde adres.
Dus Pas op.
Joke Ham. Heiloo
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg. Meerdere keuze mogelijkheden. Er wordt je niks opgedrongen. Prettig gesprek.
Kort en krachtig
The Advisor explained everything very…
The Advisor explained everything very ckearly. Very good service. Highly recommended

Besvarelse fra Verduurzaamexperts
Het werven van de tussenpartij ging mij…
Het werven van de tussenpartij ging mij te snel en ik vond het een beetje onduidelijk. Dit kwam omdat ze zeiden dat ze een e-mail hadden gestuurd die dus nooit verstuurd was. Dat maakte mij een beetje achterdochtig. Ik heb echter besloten de afspraak door te laten gaan en toen vernam ik dat Saldeerplan alleen maar een tussenpartij is en niet de uitvoerende partij.
En verduurzamingexperts zelf, de partij die langskwam voor het advies is top!
Arjan is langsgeweest

Besvarelse fra Verduurzaamexperts
Het was een goed gesprek en ben goed…
Het was een goed gesprek en ben goed geholpen zo dat alles is gelukt.

hartelijk gesprek
hartelijk gesprek, duidelijke uitleg, na afloop beiden tevreden.