Goed uitleg en geen één vraag was Leroy teveel deze duidelijk te beantwoordden. Adviseur kwam betrouwbaar en eerlijk over, en liet op zijn laptop overzichten zien wat de informatie nog helderder maa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De informatie vooraf door de tussenpartij bracht ons een beetje op het verkeerde been, Leroy heeft alles duidelijk uitgelegd en vertelt wat voor ons de beste aanpak is. Hij liet ons op zijn laptop de... Se mere
Een heel stroef begin omdat ik op het verkeerde been ben gezet door de man van de tussenpartij. Wel de tijd genomen om te luisteren naar deze man Leroy, die vanmiddag aan huis uitleg kwam geven. En... Se mere
Duidelijk uitgelicht , enig puntje erbij misschien . Dat voor af de te maken kosten ook even duidelijk verwoord worden . Verder heel vriendelijk en geduldig.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 11 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Djamel hier gehad duidelijk uitleg…
Djamel hier gehad duidelijk uitleg gegeven.en advies .hij was een vriendelijke persoon het ging over een thuisbatterij.
Ahlam
Ahlam
Was bij ons voor gesprek over
Thuisbatterij
Heel duidelijke uitleg over het hele plaatje
Goed en duidelijk advies
Wij werden gebeld door Saldeerplan.nl zo begon alle ellende.
Wij werden gebeld door Saldeerplan.nl. Daar begon alles. Ik gaf direct aan al eerder te zijn gebeld. Een medewerker die ook lastig te verstaan was zij. Nee dat kan niet. Toch is het zo. We hadden mail ontvangen 2 keer. Deze was onvindbaar in mijn mail box.
We begrepen haar nauwelijks. We zouden vanaf 1 jan 2027 meer gaan betalen voor leveren van stroom bij ons huis. Tussen de 50 en de 90 euro. Wij begrepen er niks van en hadden hier niks van gehoord via onze energieleverancier. En toen kregen we een leidinggevende. Die zich eerst verontschuldigde voor de mevr die we hiervoor spraken, ze werkte er net. Die maakte vervolgens het nog bonter. We konden beter dit consult doen. Anders gingen we met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2026 die kosten al betalen. We voelde ons enorm klem gezet. Ze konden ook niet terug bellen. Het was dit of het dossier werd gesloten. Vrijwel direct vonden we het een vrij vreemd verhaal. Maar zowaar er kwam echt iemand. (Ryan) Een rapport waarover gesproken werd is er nooit gekomen. Vrij kortzichtig advies. Want de verkoper had het alleen over thuis batterij. Zonnepanelen en warmtepomp. Ook hij kon niet terug komen. Het was nu tekenen voor een offerte en aanbetalen. We hadden 14 dagen bedenktijd. En als het niet zou lukken kregen we gewoon ons geld terug, dat benoemde deze verkoper meermaals. Wij deden een herroeping omdat het niet pluis voelde. Nou mooi niet dus dat we ons geld kregen.(1,500 euro) Het bedrijf verduurzaam experts waarmee de verkoper samen werkte belt ons nu al dagen lang agressief op, ze dreigen met gigantische hoge annuleringskosten. 30% van de aankoop som. Ze zijn niet helemaal lekker!!! Ik heb inmiddels van onze energieleverancier gehoord dat er niets klopt van dit verhaal. We blijven gewoon betalen voor de energie die we verbruiken.
Ik ga hier dan ook zeker werk van maken! Radar is al ingeschakeld en ook de politie en het juridisch loket. Ik heb hen een officiële brief gestuurd met dat bij binnen 14 dagen ons geld terug willen.
Helaas is meneer Ryan ook al dagen onbereikbaar!!! Gore oplichters.
Update.
We zijn vorige week 22 juni opnieuw gebeld. In eerste instantie een vrij vriendelijk vrouw. Tot ze aangaf dat we nog even 975 euro moesten betalen.
Ze blijven agressief bellen!!
Wij hebben inmiddels allerlei instanties aangeschreven en maken nog steeds verdere stappen. Ook meneer Ryan doet net alsof hij van niks weet! We hebben opnames waarin hij toegeeft dat hij ons beloofd heeft dat wij onze aanbetaling terug zouden krijgen.
Dit verhaal is nog niet klaar!! Mijn tip schrijf alsjeblieft richting radar!!
Titel: Waarschuwing! Onwettige praktijken en agressieve intimidatie
Review: Pas heel goed op met dit bedrijf (Verduurzaamexperts). Zij lappen het consumentenrecht volledig aan hun laars en weigeren vooruitbetaald geld terug te storten.Ik heb hier digitaal een offerte getekend en direct een aanbetaling van € 1.500,- gedaan. Binnen 4 uur na ondertekening heb ik officieel en schriftelijk gebruikgemaakt van mijn wettelijke herroepingsrecht om de overeenkomst te ontbinden. Hoewel zij de wet verplicht zijn om het geld binnen 14 dagen terug te storten, staat het bedrag na 15 dagen nog steeds niet op mijn rekening. Het bedrijf verkeert officieel in verzuim.In plaats van terugbetaling word ik herhaaldelijk telefonisch belaagd door medewerkers die mij onder druk proberen te zetten om akkoord te gaan met een onwettige 'kostenvergoeding'. Wanneer ik eis dat zij deze claims schriftelijk per e-mail onderbouwen, blijft het angstvallig stil.
Als klap op de vuurpijl hanteren zij algemene voorwaarden waarin staat dat een 'adviestraject' standaard € 1.500,- kost bij annulering. Dit is een volstrekt illegale boeteclausule onder het mom van servicekosten, bedoeld om consumenten te misleiden en te bestraffen voor het gebruik van hun wettelijke bedenktijd.
Mijn rechtsbijstandverzekering (ARAG) heeft deze zaak inmiddels officieel in behandeling genomen om mijn geld via juridische weg op te eisen. Tevens is er een formele melding wegens oneerlijke en agressieve handelspraktijken ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).Bespaar uzelf een hoop frustratie, slapeloze nachten en juridisch getouwtrek: ga NOOIT met deze partij in zee!
Het was een fijn gesprek in duidelijke…
Het was een fijn gesprek in duidelijke taal met Ahlam
Ahlam kwam kalm en professioneel over.
Ahlam kwam kalm en professioneel over.
We hebben goed advies gehad.wij ervaren het als een zeer fijn gesprek
duidelijk uitgelegd
Min ervaring met verduurzaam expert
Mijn ervaring met Verduurzaam Expert is zeer negatief. Er werd tijdens het gesprek duidelijke druk ervaren om snel een overeenkomst te tekenen, waardoor er weinig ruimte was om alles rustig te overwegen of te vergelijken.
Het advies kwam op mij niet transparant en onvoldoende onderbouwd over, waardoor ik achteraf serieuze twijfels heb over de juistheid en volledigheid ervan.
De betaling is direct na het tekenen uitgevoerd. Toen ik de overeenkomst wilde herroepen, werd dit naar mijn ervaring onnodig ingewikkeld gemaakt en verliep de communicatie moeizaam en weinig klantvriendelijk.
Ik zou anderen sterk aanraden om alles zeer zorgvuldig te controleren en niet onder druk te tekenen.
Ik kon goed met Ahlam praten ze is heel…
Ik kon goed met Ahlam praten ze is heel vriendelijk en gezellig
Duidelijke uitleg en hulp bij al het…
Duidelijke uitleg en hulp bij al het regelwerk. Adviseur Leroy was ook erg vriendelijk.
Slimme Thuisbat peelhof 59
Heldere uitleg en de vragen werden goed beantwoord. Vaak meerdere keren.Prima en gaf mijn vrouw ook een goed gevoel
Leroy heeft alles heel goed en…
Leroy heeft alles heel goed en duidelijk en met veel geduld uitgelegd.
Door dit mooie gesprek is onze rust wedergekeerd
Duidelijk en in niet te technische taal…
Duidelijk en in niet te technische taal uitgelegd!
Interessant en blij met het advies.
Interessant en blij met het advies.
Ik heb een all electric warmtepomp aangeschaft
Adviseur Arjan heeft mij geholpen
ik vond het heel verhelderend door de…
ik vond het heel verhelderend door de duidelijke uitleg van de adviseur leroy
Ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden, over het meedenken aan horen in deze toch wel niet te makelijke situatie.
Heel goed uitgelegd 👍
All were well explained.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.