Vera's Rengøring IVS Anmeldelser 27

4,2

Vi bruger Veras rengøring i vores møbelbutik, og vi er meget tilfredse. De er gode til at kommunikere, så vi ikke skal bruge unødig tid på at få det til at spille. Vi er meget tilfredse, og vil klar... Se mere

Edit: Rettet anmeldelsen fra 2 stjerner til 1, fordi Veras har nægtet refundering for at have svigtet den vigtigste rengøringsopgave i 3 måneder. De afviser ethvert ansvar og siger at dere... Se mere

Vera’s rengøring er meget mere end bare et firma der leverer rengøring. Man har et samarbejde med hele organisastionen. De er alsidige, dygtige og super venlige. Vera’s rengøring kan klart anbefales.... Se mere

1. Rengøringsservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Vera’s Rengøring lever vi op til vores aftaler. Vi har grønne værdier, gode vilkår, ordentlige lønninger, og forsikringerne i orden. Vi har speciale i grundig rengøring både til private og til virksomheder. Du kan få en af vores cyklende rengøringsassistenter fast, og du kan trygt lukke os indenfor. Rengøringen skal lette din hverdag og vi er derfor meget fleksible med hensyn til vores ydelser. Vi skræddersyer rengøringsaftalen så den stemmer overens med netop dine ønsker. Vi lægger stor vægt på tryghed og tillid, og tilbyder dig derfor en fast dansktalende rengøringsassistent, som efter en fastlagt aftale varetager jeres rengøring, på daglig, ugentlig eller månedsligt basis. Vores faste kunder oplever i deres rengøringsaftale, hvordan servicen forhøjes, når den samme medarbejder gør rent hvergang. Hos Vera’s Rengøring respekterer vi vores kunders hjem, og efterlader det, som da vi kom – bare renere! Skulle uheldet være ude og nogle af dine ting blive ødelagt, har vi selvfølgelig forsikringerne i orden. Derfor kan du være 100% tryg ved brug af Vera’s Rengøring. Vi bevæger vi os rundt på cykel imellem vores faste kunder og handler med en grøn tankegang. Derfor bruger vi kunders rengøringsudstyr og produkter når vi kommer ud i de private hjem. Kontakt os, og få snak. info@verasrengøring.dk 20 88 70 51

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fantastisk lille virksomhed med super …

Fantastisk lille virksomhed med super søde ansatte og gode værdier. At de har miljøet i tankerne når de cykler rundt og bruger kundens egne redskaber og rengøringsmidler er en super ide som gjorde at mit valg faldt på dem. Det har været super nemt at lave aftaler hvilket hjælper meget i en travl hverdag hvor der ikke er meget tid til rengøring. Bor i en lejlighed med to andre og det er bare meget nemmere at have en fast aftale end at skulle finde tid til det selv. Kun positive oplevelser med firmaet herfra.

25. oktober 2017

Tryg løsning til billige penge

Tryg løsning til billige penge. Nærværrende ansatte med en personlig kontakt. Dejligt man ikke skal tænke over hvem der kommer ind i ens hjem. vera`s er helt klart det bedste rengøringsløsningen jeg har haft.

24. oktober 2017

Jeg kan klart anbefale Vera's …

Jeg kan klart anbefale Vera's Rengøring. Det er super fin rengøring til nogle ok priser. Dansktalende personale, som ønsker at yde den bedste service for deres kunder. Jeg er meget glad for, at de kommer og gøre rent hjemme hos mig en gang om ugen :)

24. oktober 2017

Iværksætterånd, grundighed og service!

Seje unge mennesker, der tog modet til at starte deres egen virksomhed og som gør det virkelig godt! Jeg har fået tilknyttet min egen rengøringshjælp, Mathilde, som gør rent hos mig ugentlig - hun er super god, sød og hele virksomheden er super fokuserede på at yde en god service og tilpasse ydelsen til kundens behov! Jeg kan varmt anbefale dem :-)

3. maj 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (27 anmeldelser)