Køb ikke noget herfra der kommer aldrig nogle sko ..har vente siden sep 2024 og ved alle henvendelser kommer der en sang fra de varme lande og hilsner fra Paula der alligevel ikke kan gøre noget... F... Se mere
Verananordic
Det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner. Ingen vare - uendelige mails om, at de ikke kan annullere fordi varen er afsendt, og trackingnummeret stopper 9/8 25. Takker ustandseligt for min fors... Se mere
Det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner. Ingen vare - uendelige mails om, at de ikke kan annullere fordi varen er afsendt, men intet trackingnummer. Takker ustandseligt for min forståelse sel... Se mere
Køb ALDRIG noget fra dette firma! Det er fup og fidus! Det er den samme smøre, de fyrer af mht. undskyldninger vedr. deres tracking system er nede, og en kæmpe løgn om at varen allerede er afse... Se mere
Andre kiggede også på
Køb ikke noget herfra der kommer aldrig…
Fup med STORT F😡
Udebleven vare
Hej, jeg så verananordics reklame for Hoka løbesko på Facebook og bestilte et par sko d. 17.11.2024. Jeg har flere gange sendt mails til firmaet for at høre hvornår jeg får tilsendt mine sko og hver gang får jeg en venlig mail tilbage med svar om at jeg snart får mine sko. Men det gør jeg jo nok ikke og pengene har de trukket. Jeg har bedt om at få pengene tilbage, men ikke fået det
jeg har bestilt et par sko i sep
jeg har bestilt et par sko i sep. men har ikke hørt noget fra dem siden jeg bestilet dem, og jeg har stadig ikke modtaget noget, jeg har lige skrivet til dem i håb om jeg måske får et par sko, det ser ikke ud til jeg kan få pengene tilbage.
Jeg bestilte et par sko 3 november
Jeg bestilte et par sko 3 november, men har ikke modtaget nogen og kan heller ikke tracke min pakke, øv!
Fusk og svindel
Fusk og svindel. De sender aldrig varen selvom de igennem flere måneder holder folk hen med at skrive at den er på vej og de lover højt og helligt at man får sine varer - HOLD JER FRA at handle med dem
Verananordic!!
Verananordic!!! Super dårlig service. Jeg fik købt et par sko i august og har stadigvæk ikke fået noget som helst.
Køb aldrig her
Køb aldrig her, fup og fidus, det er svindel, varene kommer aldrig, bestilte 17/8-24
Må desværre tilslutte mig alle de…
Må desværre tilslutte mig alle de dårlige anmeldelser. Bestilte i august, har siden kun fået "beklager"-mails. Pengene trukket, sporingslink som ikke opdateres, øv!
Køb ALDRIG noget fra dette firma
Køb ALDRIG noget fra dette firma!
Det er fup og fidus!
Det er den samme smøre, de fyrer af mht. undskyldninger vedr. deres tracking system er nede, og en kæmpe løgn om at varen allerede er afsendt, og derfor kan de ikke tilbageføre pengene til ens konto. Problemet er at varen ikke er afsendt, men at de faktisk kun har printet/oprettet pakkkelabel.
De har ikke varen og trækker pengene med det samme!
Du kommunikerer med en Bot og deres undskyldninger er lige til at brække sig over.
Har selv lige gjort indsigelse i min bank, så pengene ikke er gået tabt, og de fører nu sagen videre med firmaet.
FUP!
FUP!
Jeg har ventet på mine sko i 2 måneder. Har modtaget utallige mails om forsinkelse og at de takker for tålmodigheden.
Har bedt om at få mine penge tilbage, men nu påstår de at pakken er afsendt.
Køb aldrig noget ved dem
Køb aldrig noget ved dem! Jeg bestilte sko d. 11/8, de trak pengene, skoene er aldrig kommet og jeg har opgivet at få mine penge retur efter flere forsøg… ØV!!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!
Svindel - du får ingen varer
Trækker pengene straks men leverer aldrig. Og vil ikke ophæve købet.
Tjekkede desværre ikke siden her først.
Snyd svindel og humbug. Føj!
Det er desværre ikke muligt at give 0…
Det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner.
Ingen vare - uendelige mails om, at de ikke kan annullere fordi varen er afsendt, og trackingnummeret stopper 9/8 25. Takker ustandseligt for min forståelse selvom jeg har fortalt dem at min tålmodighed er opbrugt og jeg ingen forståelse har.
Hold jer for guds skyld fra dem - de trækker pengene med det samme, men du får sikker aldrig dine varer.....som var ovenikøbet 2 bestilte sko!!
Det er desværre ikke muligt at give 0…
Det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner.
Ingen vare - uendelige mails om, at de ikke kan annullere fordi varen er afsendt, men intet trackingnummer. Takker ustandseligt for min forståelse selvom jeg har fortalt dem at min tålmodighed er opbrugt og jeg ingen forståelse har.
Hold jer for guds skyld fra dem - de trækker pengene med det samme, men du får sikker aldrig din vare.....
De har skiftet navn til…
De har skiftet navn til lerananordic.com
Blot til info.
Fup og svindel.
Fup og svindel.
Bestilte ét par sko i starten af august 24. Pengene blev straks trukket.
Har rykket 2 gange og skrev en 3.gang at jeg ønskede at annullere ordren og at få mine penge igen.
Standart svaret er at de beklager og jeg vil få besked så snart leveringsekspeditionen er opdateret.
Jeg ser uden tvivl aldrig de sko eller penge igen.
Snyd og svindel
Snyd og svindel.
Har bestilt 2 par Hoka sko 2/8. Og pengene er straks trukket.
Tracking linket bliver ikke opdateret og der kommer ingen sko.
Når man nærlæser på leveringslinket skifter sproget fra dansk til svensk til engelsk og er noget sludder