Ventilatieshop.com Anmeldelser 811

3,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levertijd is helaas niet zoals afgesproken. Op vrijdag 27 maart het verzoek ingediend of mijn bestelling op woensdag 1 april kon worden geleverd. Na bevestiging is dit helaas niet op die dag geleverd.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijzen en Super service. Meermaals artikelen besteld. Altijd goede en snelle levering. Recent ging een buisventilator stuk na 4,5 jaar. Na contact met de klantenservice en hulp bij diagnose,... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gør det selv-butik

Skrevet af virksomheden

Wij zijn uw betrouwbare en voordelige adres voor alles wat te maken heeft met luchttechniek en ventilatie. Ventilatieshop biedt u een alternatief voor bouwmarkten, die op het gebied van ventilatie vaak tekort komen als het gaat om de mogelijkheden binnen hun assortiment en de aanwezige kennis onder het personeel. Als onderdeel van het gerenommeerde installatiebedrijf Pro-Air, hebben we inmiddels meer dan 50 jaar kennis en ervaring in huis op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. In onze shop vindt u meer dan 100.000 voorraadartikelen en daarnaast bieden wij u vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk. U kunt daardoor met ieder vraagstuk op het gebied van ventilatie bij ons terecht.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levertijd is helaas niet zoals…

27. marts 2026

Besvarelse fra Ventilatieshop.com

Goedemorgen, we proberen altijd snel te leveren, vandaag besteld, morgen in huis. Er kunnen altijd omstandigheden zijn dat dat niet lukt. Op het moment dat het verzonden is en de bestelling bij DPD is, hebben wij er geen invloed meer op. Bij DPD kan ook vertraging ontstaan. Je kan altijd bij een bestelling aangeven, dat je het bij ons op komt halen. Dan weet je zeker dat je het die dag hebt cq mee kan nemen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Product is wat je verwacht

Snelle, duidelijke levering
Product is wat je mag verwachten

2. april 2026

Beste CM

bedankt voor je korte maar positieve review. Veel plezier met je bestelling.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Retourneren product-uitblijven geld retour

Een aantal weken geleden een ventilator besteld die uiteindelijk helaas niet bleek te passen. Deze weer netjes verpakt en geretourneerd, is op 20 maart door de shop ontvangen. En hier begint de ellende. De eerste reactie op een telefoontje (3 april) wanneer het geld wordt teruggestuurd: na het weekend. Inmiddels ruim een week verder, geen geld ontvangen en vandaag daarom weer gebeld met dezelfde vraag. Nu blijkt, na interne navraag, dat het product is beschadigd en men de conclusie heeft getrokken dat dit door ons is veroorzaakt. Deze mededeling 3 weken na ontvangst van een geretourneerd product en zonder daar direct na ontvangst melding van te doen, is niet ok. We hebben het product met goede zorg behandelt en verpakt voor retour. Er volgt nu een beoordeling en daarna afwachten hoeveel de waardebepaling oplevert. Dit kan nog weken duren. Inmiddels een bericht gestuurd met verzoek tot terugbetaling (wettelijk gezien binnen 14 dagen na retour) Ik hoop dat dit netjes wordt afgehandeld, ik laat het weten, maar wees voorzichtig met het bestellen van spullen bij deze webshop.

16-04: uiteindelijk opgelost. 14% ingehouden, kan er mee leven

20. marts 2026

Goedendag

Onze afdeling Retouren onderzoekt alle Retouren die binnen komen. Zij constateerden hier een beschadiging aan het artikel. Het heeft langer geduurd daar deze afdeling door ziekte een tijd lang onderbezet is geweest. Die achterstand wordt nu ingelopen. Het had sneller gemoeten, dat zeker. We hopen dat je het vertrouwen in ons niet verloren hebt

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Product goed maar lousy service

Producten op zich zijn goed (hoewel prijzig). Er ging iets mis met DPD (who else?). Bij Niet-thuis zou bestelling bij dichtstbijzijnde pick-up point worden achtergelaten (in Drachten zijn er 3 opties). Wat schetst mijn verbazing dat het achtergelaten was in Oudega (8 km verderop).

Contact opgenomen met Ventilatieshop. Eerste antwoord: alleen "excuses" Geen oplossing. In een emailverkeer werd duidelijk dat ze DPD niet zover konden krijgen om de aflevering te herstellen. Een nieuwe bestelling sturen kon pas als de oude bestelling (na 7 dagen) retour kwam. Had inmiddels al 5-6 dagen op eerste levering moeten wachten. Aangegeven dat dit niet acceptabel was en dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het contract met zo'n shit-bedrijf als DPD. Niet in beweging te krijgen voor een andere oplossing. Uiteindelijk zelf maar de zending opgehaald in Oudega omdat er haast bij zat. Nog gevraagd of ik een vergoeding kon krijgen voor kilometers en tijd. Wat denk je? "Niet thuis"

3. april 2026

Besvarelse fra Ventilatieshop.com

Beste Flip. Bedankt voor je bericht. Jammer dat je niet tevreden bent over DPD, maar begrijpelijk. Als DPD niet aanlevert of het is niet duidelijk waar het pakket is, dan moeten wij DPD om een onderzoek vragen, zodat zij de kans hebben om het op te lossen. Voor ons is dat ook niet ideaal daar wij dan ook moeten afwachten wat er gaat gebeuren. Het is dan ook niet zo dat wij alvast de bestelling nog eens kunnen versturen. We zullen zeker, als we weer met DPD om de tafel zitten, dit ter sprake brengen.

Slecht!

Item besteld. Automatiche bevesteging ontvangen met lever datum. Op de dag van leveren veij genoemn om pakket aan te kunnen nemen. Helaas geen koerier. 2 dagen afgewacht maar geen onderdeel. Ik heb contact vua mail.met jullie opgenomen bleek onderdeel nie top voorraad te zijn, eind volgende week zou het binnen komen bij jullie. Helaas ontving ik wederom geen pakket. Weer contact opgenomen en weer werd beloofd dat ik het op tijd zou krijgen. Die week wederom geen pakket.
Ik heb weer een ail gestuurd en kreeg geen eens meer antwoord. Uiteindelijk heeft dit 4 weken geduurd.

Zeer slechte service, zeer slecht communicatie, ik bestel hier nooit meer. Betrof een simpel rooster!

9. februar 2026

Besvarelse fra Ventilatieshop.com

Beste Bobby. Bedankt voor je review. je hebt inderdaad tegenstrijdige informatie ontvangen waardoor wij niet duidelijk waren. Wij zijn afhankelijk ook van DPD , en daar gaat het soms ook mis. We zijn ook afhankelijk van leveranciers , als die ons later leveren werkt dat door naar onze klanten. Als iets op voorraad is, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Maar voorop staat dat wij hier niet duidelijk naar jou toe zijn geweest. Daarvoor onze welgemeende excuses en hopen je toch een keer terug te zien.

Super fijn bedrijf

Super fijne website, bestellen ging makkelijk en kreeg duidelijke informatie over de verzending. Het retourbeleid kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen

17. marts 2026

Besvarelse fra Ventilatieshop.com

Beste XA fijn dat je het bestelproces als makkelijk hebt ervaren en dat het retourbeleid ook prettig is. We wensen je veel plezier met je bestelling .

met vriendelijke groet

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Klant is GEEN koning, niet echt meegaand als er een probleem is

Had een ventilator gekocht voor nieuwe badkamer. Monteur had hem aangesloten en werkte. Na het vastzetten weigerde de ventilator. Monteur heeft diverse dingen gedaan, echter deed hij het niet meer. Contact opgenomen met ventilatieshop en foto's toegevoegd. Nu had de monteur een inkeping moeten maken om hem goed passend te krijgen. Op basis hiervan verviel de garantie. Aan de ene kant te begrijpen (hij is niet in originele staat), maar er werd mij verteld dat dit vocht zou doorlaten. Dat vond ik een vreemde reden. Vervolgens nog gevraagd of ik een nieuwe kon kopen voor 50% van de waarde, echter dat kon absoluut niet. Ik zou denken, beter een tevreden klant die ons zal promoten, dan iemand op deze manier af te schepen. Ik persoonlijk zal hier nooit meer iets bestellen en gewoon naar lokaal bedrijf gaan waar de prijzen uiteindelijk echt niet hoger zijn en waar je als klant wordt behandeld.

26. marts 2026

Besvarelse fra Ventilatieshop.com

Beste mevrouw Pelgrim , bedankt voor je review. Wij hebben de klantenservice hoog in het vaandel staan. Daar worden we ook positief op beoordeeld. Jammer dat jij niet tevreden bent. Dat betreuren we . Maar het beste was geweest als gelijk contact was opgenomen dus voor de inkeping was gemaakt. Dan hadden we bij een productiefout de ventilator terug kunnen nemen onder garantie. Door het maken van deze flinke inkeping is de garantie vervallen. Dat deze inkeping vocht doorlaat is zeker niet vreemd in een badkamer waar het zeer vochtig is. Dat is juist zeer aannemelijk. Hier is geen sprake van een productiefout of een fout van ons. In dat geval hadden we zeker een regeling kunnen treffen en dan hadden we dat ook zeker gedaan. Hoewel je aangeeft niet meert bij ons te bestellen, ben jij altijd welkom om toch nog een keer terug te komen.

geen aflevering

geen aflevering. ze merken niet eens dat het niet geleverd is. geven daarna dvd de schuld. snoes pakket past niet in pakketkluis. haha deze locatie heeft geen kluis. en ik moet maar gewoon wachten (7+ dagen) totdat het pakket weer opduikt!

18. marts 2026

Besvarelse fra Ventilatieshop.com

Beste Es Private , we betreuren dat het zo lang geduurd heeft. Als een zending vastzit of kwijt is, zijn de regels dat wij DPD eerst vragen om het te herstellen. Soms moet er een onderzoek volgen door DPD. Daar kunnen een aantal dagen overheen gaan. We beseffen zeker dat dit erg lang duurt als je als klant op je spullen zit te wachten. Wij zijn echter als bedrijf in die zin ook afhankelijk van onze vervoerder.

Punctueel en prima producten

11. marts 2026

Beste Rene
Bedankt dat je tevreden bent over de levertijd en producten. We zien je graag terug in onze webshop.

prima dienstverlening.

prima dienstverlening.
het vervangen van een kapot onderdeel duurde langer dan verwacht, toen is door Ventilatieshop een nieuw onderdeel gestuurd.

heel fijn.

18. marts 2026

Beste heer/mevr. Bos

Bedankt daarvoor dat je onze dienstverlening hoog waardeert. We proberen altijd de beste oplossing voor onze klanten te vinden. Soms zijn we afhankelijk van externe factoren en duurt het iets langer. Maar fijn dat jij tevreden bent.!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuk product

Leuk product, super snelle levering.

2. marts 2026

Beste Babsie,

Fijn dat je ons product als leuk betiteld. De snelle levering is ook deels te danken aan onze vervoerder, DPD.

Betrouwbaar

Alles volgens afspraak en goede kwaliteit

10. marts 2026

Besvarelse fra Ventilatieshop.com

Goedemorgen Eric .Bedankt voor je bericht. Fijn dat je onze service en kwaliteit positief beoordeelt. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag terug.

Chappeau

Keurig op tijd geleverd en product was ook keurig verpakt

16. marts 2026

Beste Ton

Bedankt voor je feedback. Voor ons is het heel belangrijk om te weten hoe de zending aankomt. Fijn dat dat allemaal in orde is.
Veel plezier met je product.

Garantietermijn = levertijd

Aparte organisatie.
Eerst gaat mijn badventilator na 2,5 jaar defect.
Dat vinden ze normaal want de garantietermijn is 2 jaren. Als ik hetzelfde type bestel dan krijg ik nu opeens 7 jaren garantie (upgrade?).

Vervolgens bestel ik een nieuwe. Deze zou de dag erna bezorgd worden maar de levertijd wordt verschoven naar 4 dagen. Ook dat vinden ze normaal. Dit probleem ligt bij de bezorger.

Als ik vervolgens aangeef om een review te plaatsen, krijg ik opeens een ruime korting van 15%.

Beschamend! Het is telkens mijn probleem.
Service? Kwaliteit? Die korting mogen ze houden!

11. marts 2026

Besvarelse fra Ventilatieshop.com

Goedemorgen Ralph Bedankt voor je feedback. We proberen altijd zo klantvriendelijk mogelijk de problemen op te lossen. Dat is bij jou niet gelukt. Dat kunnen we ons aanrekenen. Wij zijn gebonden aan de garantietermijnen van de fabrikant, en die is hier inderdaad 7 jaar geworden. We proberen elke bestelling ook nog dezelfde dag te versturen. We zijn ook afhankelijk van DPD in dat opzicht. Wij staan achter onze producten en daarom betreuren we dat je zowel onze producten als service als slecht ervaart. Dat is niet wat wij willen. We hebben heel veel tevreden klanten maar onze doelstelling is dat iedereen een tevreden klant is. Daarom hopen we je toch ooit terug te zien .

Duidelijke site

Duidelijke site, goede prijzen en goede service en snelle levering

16. marts 2026

Beste Hiwa,

Fijn dat je zeer tevreden bent over de site, product, onze service en levertijd.

Veel plezier met jouw bestelling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service, snel uitgebreid advies

Echt een super service. Mail gestuurd met een vraag over “vochtbestrijding” in de badkamer tijdens het douchen. Snel een nette mail terug met duidelijk uitleg en suggesties. Verzoek om zeker te bellen als ik vragen had. Nog een vraag op de mail en kreeg wederom uitgebreid advies. De ventilator besteld en die bevalt super. Nu is alles sneller droog en minder vocht in de badkamer. Nu even wachten tot de 3 standen draadloze aan/ uit schakelaar op voorraad is :-)

25. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.