Vendorra Utrecht

WAARDELOOS, KOOP HIER NIET Warme trui Giannal is voor de zomer. Prijs - kwaliteit belabberd. Gebruikt materiaal niet te vinden. Retourgarantie van 30 dagen, retourneren eenvoudig lees je als je het... Se mere

frauduleus bedrijf. Schoenen besteld, a €80 vervolgens terug proberen te zenden vanwege verkeerde levering. Dit moest ik dan maar zelf naar china sturen. Heb ik gedaan a €20 verzendkosten en zou... Se mere

Eigenlijk 0 sterren. Helaas ook ingetrapt. Doordat het Nederlands lijkt niet verder gekeken. Harde les. Veel geld kwijt voor waardeloos product. Slechte kwaliteit, niet zoals foto etc... Heb uitei... Se mere

Oplichting!

Ook er in getrapt, koop hier nooit! Pure oplichterij. Het "Utrecht"in de naam doet vermoeden met een Nederlands bedrijf te maken te hebben. Maar het is gewoon slechte kwaliteit producten uit China. Daardoor ook lange levertijd en moest er meerdere keren achteraan. Toen het eindelijk toch aankwam bleek het slecht, beschadigd en lelijk. Diverse keren verzocht om informatie hoe te retourneren, maar nergens antwoord op ontvangen. Dergelijke sites zie ik steeds vaker op internet, de opmaak is vaak nogal hetzelfde, maar steeds met een andere naam. Goed opletten dus, ik koop nergens meer zonder eerst reviews te checken. Zonde van de 60 euro, pure oplichterij!

1. juli 2025

frauduleus bedrijf

frauduleus bedrijf.
Dit moest ik dan maar zelf naar china sturen.
Heb ik gedaan a €20 verzendkosten en zou mn geld pas terug krijgen als zij een bericht uit china zouden krijgen. Na 4 maanden nog geen geld teruggekregen. En na 4 maanden kreeg ik het verkeerde pakketje met de post weer bezorgd. inmiddels €100 schade.
Proberen contact te krijgen is een ramp.
Advies: nooit bij deze boeven kopen!

3. februar 2025

Pure oplichting

Pure oplichting.
Retouren is onmogelijk en dat maken zij zo door oplichting met douane klaringen en omslachtige retourpraktijken.
Spullen zijn dan ook nog eens van slechte kwaliteit.

18. marts 2025

Oplichting

Oplichters zijn het! Troep due je niet kunt retourneren. Telefoonnummer bestaat niet dus je kunt fluiten naar je geld. Onbegrijpelijk dat deze site niet uit de lucht verwijderd wordt. Niet doen mensen! Ordinaire oplichting is dit.

16. marts 2025

Oplichters!

LET OP: OPLICHTING. Geen idee waarom Trustpilot een 1,4 toekent wanneer er enkel en alleen 1 sterrenreviews zijn.

7. januar 2025

Het is een feest de bestelde artikelen…

Het is een feest de bestelde artikelen van Vendorra uit te pakken. De kwaliteit is niet slecht maar extreem slecht. Maar hoera, ze hebben wel een telefoonnummer op hun site geplaatst. Detail is wél dat dat nummer niet bestaat.
Terugsturen lijkt geen optie. Vaak naar China en zelf de kosten betalen. Helaas is de kleding ook te slecht voor poetsdoek.
Resumerend: Rommel, bagger & meuk. Nooit iets bestellen.

18. januar 2025

N.a.v

N.a.v. alle reviews en het geen enkele reactie op diverse emails krijgen, heb ik inmiddels contact gezocht met nietbezorgd.nl.

6. januar 2025

Fraud!

There is no clear information on the website that the parcel is sent from China, and returns must be sent to China at the customer's expense. Nice pictures on the website, but products of very low quality, delivered without tags.

1. januar 2025

Helaas ben ik er ook ingetuind

Helaas ben ik er ook ingetuind, maar hier moet toch wat aan te doen zijn als wij als gedupeerden een vuist vormen tegen dit soort praktijken. Met een beetje speurwerk moeten de personen die hier achter zitten te achterhalen zijn.

Wie heeft er al aangifte gedaan? Heb ook gebeld en mails gestuurd, maar geen enkele reactie, dus riekt naar pure oplichting.

7. januar 2025

Zo te lezen ben ik niet de enge die…

Zo te lezen ben ik niet de enge die slechte ervaringen heeft.
Dacht een mooie leuk winterjas te hebben bestelt.
Juiste maat XL. Valt de jas meer als S/M
per email geen antwoord
Zit ik nog met een jas die ik niet kan dragen
Telefoonnummer is buiten gebruik.
Helaas ben ik er ook met open ogen er ingetrapt
Zelfs 1 ster is al te veel

3. januar 2025

Zijn oplichters

Zijn oplichters
Komt uit China
Geen merkkleding geen Nederland bedrijf slechte kwaliteit je moet retour sturen naar China op eigen kosten niet bestellen waardeloos

26. december 2024

Vendorra Utrecht pure OPLICHTERS !!!

Vendorra Utrecht pure OPLICHTERS !!!! Helaas ben ik er ook ingetrapt. Zelfs TEMU is beter dan dit. Je besteld een volwassen maat XXL en krijgt een kinder maat. Vreselijke oplichters. Contact opnemen kan niet want het 06 telefoonnummer werkt niet. Per mail ook niet bereikbaar. En KVK nummer blijkt van een ander bedrijf te zijn. Oplichters zijn het, trap er niet in !!!

30. december 2024

Vendorra Utrecht oplichters

OPLICHTERS!!!!!!!

Twee truien besteld. Ontving ik heel dun truien. Zelf de truien van Temu zijn beter. Ik wil ze terug brengen alleen staat niks over retour. Telefoon nummer is buiten gebruik. Ik heb 4 emails gestuurd en nog steeds geen antwoord ontvangen

29. december 2024