Rigtig træls oplevelse med Vendia bryghus
Rigtig træls oplevelse med dette firma
Blev påkørt af en af deres chauffører, var eneste bil på motorvejen og kørte med trailer, og han kørte direkte op bag i traileren, bagefter det var sket snakkede jeg med bryghusets konordame, da chaufføren ikke snakkede så godt dansk en samtale hvor hun var meget i forsvar, og havde lidt af en diskussion med hende, da jeg ville se hans kørekort som dokumentation på hvem der havde kørt, fik det til sidst at se, efter at jeg havde sagt at politiet ellers måtte over, med den måde han havde kørt på.
Efterfølgende har deres forsikringsselskab ikke ville dække mine udgifter til en ny trailer, samt det der var derpå som blev ødelagt. Har efterfølgende fået en jurist til at kontakte bryghuset,og for at høre om hvordan de ville løse at jeg ikke fik dækket det deres chauffør havde været skyld i blev ødelagt, og det var også en udpræget ubehagelig samtale, hvor kontordamen hissede sig op og åbenbart følte sig meget anklaget, hun bad til sidst at få tilsendt mails imellem mig og deres forsikringsselskab, og efterfølgende har der ikke været nogen henvendelse fra bryghuset