Door het drinken van een kopje in de…
Door het drinken van een kopje in de ochtend voel ik dat ik meer energie heb. Ik denk dat als ik het langer gebruik dat ik nog meer voordelen ontdek.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geweldig product, absolute aanrader! Sinds ik deze shilajit gebruik, merk ik een enorm verschil in mijn energieniveau en focus. Het lost goed op en de kwaliteit is top. Ik bestel hier zeker vaker.
Ik gebruik de sjilait al een tijd en ben er erg blij mee! Maar energie, geen gewrichtspijnen. Hoef ook amper koffie meer, geen zin in. Ik drink het in de ochtend meteen als ik op sta! Eenmaal per dag. Ik blijf dit gebruiken!
Voelde langere tijd suf/ moe.toen ontdekte ik de shilajit pasta van Sharda.had mij twijfels omdat ik diverse producten al had uitgeprobeerd maar zonder resultaat.moet zeggen dat na 1 week de shilajit van Sharda mij een stuk beter beviel.meer energie.ik gebruik het nu al ruim 3a4 weken en ik voel mij geweldig.Dank je wel sharda.

Besvarelse fra Venaa
Gebruik de thee nu 2 weken en heb veel meer energie.
Maar ook minder pijn in mijn gewrichten en spieren.
Ga hier zeker nog mee door !!!!

Besvarelse fra Venaa
Meerdere shilajit merken geprobeerd maar van deze merkte ik dat ik na een paar dagen echt meer energie krijg. Voor mij een dikke aanrader en geen andere meer!

Besvarelse fra Venaa
Twee weken geleden begonnen met het drinken van de shilajit thee nadat ik het bij Sharda al heb mogen proeven.
De smaak is wat aards maar zeker niet vies.
Nu na twee weken elke ochtend een kopje shilajit op mijn nuchtere maag gedronken te hebben merk ik dat ik meer energie heb, helderder denk en lekkerder in mijn vel zit.
Ook mijn vrouw drinkt elke ochtend een kopje en zij zegt dat ze ervan afvalt en ook meer energie heeft. Kortom wij gaan gewoon door met het drinken van deze geweldige shilajit thee!

Besvarelse fra Venaa
De pasta Sjilajit los ik op met het gouden lepeltje in een beker heet water. De smaak is licht bitter maar goed te doen.
Ik gebruik de kruidenpasta nu ruim een week. Ik krijg er energie van.
Ik nam het een x in de avond, maar dat beter niet doen want dan kun je niet in slaap vallen. Ik noem t mijn kruidenbitter thee en neem het graag in de ochtend.
De verpakking maakt het af. Inge

Besvarelse fra Venaa
Twee weken geleden een potje Shilajit gehaald bij mevrouw Sharda. Supergoed spul, lost makkelijk op en doet wat het moet doen.
Doordat mijn vermoeidheid en bepaalde klachten verdwenen na 1 week gebruik heb ik een tweede potje besteld, mijn beide kids gebruiken het nu ook en merken verschil in concentratie en qua afweersysteem.
Bitter qua smaak en een wondermiddel voor het lichaam.
Een all-in one produkt.

Besvarelse fra Venaa
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.