Hei hoi, Sinds ruime tijd Superfan van de oogcrème en de heerlijke rozenolie!! My skin Loves it 🌹!! Oogcrème plakt of prikt niet in mijn ogen, wat ik al jaren zoek! En de Rozenolie: ik... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Tot nu toe niet de beloofde ervaring, dat mijn wallen weg trekken . Vind het wel een fijne Oogcreme. Maar het doet bij mij helemaal niets , zie ook geen enkel verschil.
Ik liet me meeslepen door het enthousiasme van Sylvia Geersen en dacht waar ben ik nu weer ingetrapt want ik kan werkelijk nergens tegen maar geheel tegen de verwachting in kan ik grotendeels tegen d... Se mere
Heerlijke geur niet te sterk, fris goed smeren, weinig nodig, echter lekkere en goed werkende producten. Een aanrader met veel kennis dmv gebruik verschillende merken van L'Oréal en sisley. Ko... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Velveux gelooft dat iedere persoon van nature een ‘glow’ heeft, een soort gloed of aura om je heen. Het straalt aantrekkingskracht, vertrouwen en geluk uit. Deze "Glow" trekt onbewust mensen naar je toe en Velveux gelooft erin dat iedere persoon op deze natuurlijke manier kan schitteren. "Discover Your Natural Glow" met Velveux.
Kontaktoplysninger
Zaagmuldersweg, 9713LJ, Groningen, Holland
- +31623854921
- info@velveux.com
- velveux.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een tevreden klant
Voor het eerst besteld bij Velveux en mijn 1e indruk is goed!
Super snel en netjes bezorgd.
De gezichtsolie én gezichtscrème voelen heerlijk zacht aan en ik ga zeker de verzorgingslijn uitbreiden!
Omdat ik nog maar net ben begonnen met de olie en crème geef ik 4 sterren maar als na langer gebruik blijkt dat het 5 sterren waard is kom ik daar zeker op terug!
Geweldige cleanser!
Geweldige cleanser!
Product werdt supersnel geleverd en de producten doen enorm veel voor mijn huid. Mooie verpakkingen.
Fijne producten en zo goed mijn gezicht…
Fijne producten en zo goed mijn gezicht na 3a4weken top.producten. en blijf het zeker gebruiken 🥰😍🥰en goeie service via de ap
Goed en fijn product. Werkt echt tegen puistjes en pigmentvlekken.
Goed en fijn product
heel aangenaam
Snelle levering. Heel tevreden van...zo aangenaam gevoel dat ik deze al 3dagen na elkaar gebruik.
Rozen gezichtsolie
Ik heb mijn 1ste bestelling gedaan, heb de rozen gezichtsolie genomen en het setje monstertjes. Was na 2 dgn al binnen, goed verpakt en alles naar wens. Heb de fles nog even dicht gelaten, maak eerst het monstertje olie op. Maar het is echt heerlijke olie! Nu veel te warm weer voor olie op mijn gezicht, heb opvliegers vanwege de overgang:-/
Eindelijk de geschikte producten gevonden voor mijn overgevoelige huid
Voor de eerste keer geen problemen met m'n overgevoelige huid met deze producten en heb er de afgelopen jaren ontelbaar veel gekocht , ik heb het daily 6 pakket gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden.
Geweldige oogcrème
Geweldige oogcrème, mijn super gevoelige huid wordt er heel rustig van.
Snelle levering.
De producten werden snel bezorgd
De producten werden snel bezorgd. Toen ik erachter kwam dat ik een crème miste in mijn pakket, werd dat de volgende dag meteen nagestuurd. Echt goeie service. Over de werking kan ik nog niet veel zeggen, daarvoor gebruik ik het te kort. Maar mijn huid voelt wel lekker zacht aan.
Goeden producten afgeleverd.
Snel geleverd en goed product!
Snel geleverd en goed product!
De eye pads helpen goed.
Heel goed
Het product werkte heel goed. Mijn donkere kringen beginnen te verdwijnen
Goede klantenservice
Goede klantenservice. Er was iets niet helemaal goed gegaan, maar dit is meer dan goed opgelost.
Snel en netjes ontvangen
Ik kreeg deze producten heel snel binnen. Netjes verpakt.
Werkt goed 🙏🏻
Snel is het toverwoord bij Velveux
Bestelling was supersnel. Bij probleem bij bestelling via website kreeg ik meteen hulp en werd alles snel geregeld.
Ik vind alleen se bundels niet altijd even overzichtelijk. Idee is leuk, maar ik zag liever een duidelijk overzicht per stappenplan wat je dan los of per bundel kunt bestellen.
Mijn huid producten merk gevonden!
Heerlijke producten voor de huid met een rustgevende geur. Ik merk echt dat mn huid mooier wordt en steviger. Geen onzin. Ook dat er minder vouwtjes/rimpeltjes bij mijn ogen zitten, vooral na gebruik van de eyepatches al blijven die niet de hele dag onzichtbaar. Ook erg fijn dat er voordeel pakketten bij zitten om tot een goede keuze te komen. Ik heb mijn merk gevonden!