wszystko jest ok dopoki wplacacie
natknalem sie na to przegladajac jakies komentarze na temat inwestowania gdzie wszystko bylo opisane jako bezpieczna opcja i stabilny zarobek wiec pomyslalem ze sprawdze jak to wyglada w praktyce. po zostawieniu danych bardzo szybko odezwal sie konsultant ktory gadal konkretnie i sprawial wrazenie profesjonalisty chociaz mial ten charakterystyczny wschodni akcent. na start wplacilem niewielka kwote zeby zobaczyc czy to w ogole dziala i oczywiscie na panelu pojawily sie zyski co szybko uspilo moja czujnosc. dopoki wplacalem bylo spokojnie i kontakt byl regularny. potem zaczelo sie namawianie na wieksze pieniadze bo niby pojawila sie okazja ktora sie nie powtorzy i szkoda jej przegapic. dalem sie w to wkrecic i finalnie przelalem im praktycznie wszystko co mialem odlozone. moment w ktorym powiedzialem ze chce wyplacic pieniadze byl punktem zwrotnym bo nagle zaczely sie problemy. najpierw jakies oplaty potem podatek potem weryfikacje i historie o zabezpieczeniach. w pewnym momencie zaczeli mi wmawiac ze jestem podejrzany o pranie pieniedzy i dlatego nie moga zrealizowac przelewu co bylo absurdem. co chwila slyszalem ze to moja wina bo cos zle wpisalem a w tym czasie kasa po prostu uciekala. kazali doplacac kolejne kwoty zeby odblokowac wyplate co bylo kompletnie nielogiczne. kiedy przestalem placic kontakt zaczal sie urywac a potem praktycznie znikneli i zostalem z niczym. policja standardowo nic nie mogla zrobic bo temat za granica wiec umorzenie. myslalem ze to juz koniec ale zaczalem szukac i trafilem na ludzi ktorzy mieli identyczne7/8/3/ historie i tam2/9/9/ dostalem 7/6/2/namiar na konkretna ekipe. kontakt zostawiam miedzy wierszami bo takie rzeczy szybko znikaja ale dzieki nim odzyskalem wszystkie pieniadze i mam spokoj. trzymajcie sie z daleka od veltha ag bo to kolejny schemat ktory konczy sie tak samo.