Actually, I would give them NO stars. Worst experience! I bought a dress for around $50. When it finally came in, it was nothing like the photo or description that was advertised. The material was c... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ikke noe annet enn svindel? Bestilte en jakke, men ikke helt min passform. Ville returnere varen og det står på nettsiden at det kan returneres, men absolutt ingen informasjon om hvilken adresse... Se mere
Ren svindeside. Later som det er en norsk nettside. Har falske trustpilot-vurderinget på nettsiden sin, med 4,7 i karakter, mens den egentlige trustpilot vurderingen er langt nede på 1-tallet. Sender... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
HH jakke
Jeg bestilte ei jakke og jeg fulgte størrelseguiden nøye før jeg trykka bestill. Fikk ikke noe bekreftelse fra Velori, men kun i fra Klarna. Jeg ventet i 3 uker uten å høre noen ting, selv om jeg etterspurte på Velori’s support Mail og til butikkmailen dems. Når jeg skulle prøve jakka var den 2 størrelser for liten. Da begynte jeg å sende mailer på nytt uten at noe skjedde, fikk ikke kontakt da heller. Ingen returadresse heller. Det endte med at jeg ikke fikk returnert jakka, så det blir julegave. Jakka er bare humbug og den koster langt i fra den summen som står”førprisen“ på. Hold dere lagt unna denne nettbutikken, faktisk bedre å kaste pengene i dass. Dette er da min personlig mening.
Kinesisk portal for kopivarer.
Fine bilder på facebook av en skikkelig fake jakke. Har ingen ting med HH å gjøre. Ser veldig billig ut. Dårlig snitt, billigste komponenter, håpløse løsninger med tanke på vannintrenging.
Alt for å framstå som norsk, men dette er bare en annen form for "Wish"
Total scam
Total scam. Not possible to return the product. There is no information on the website about how to return a product, only that you need to contact the seller via email. The seller does not provide return details and now even does not reply to emails.
Kjøpte en jakke med H/H Logo på
Kjøpte en jakke med H/H Logo på. Når jakken kommer ern det en H/H logo på høyre side av jakken og 3-4 andre logoer hvor det står outdoor og outdoorjackets. Disse logoene er sydd på. H/H logo er trykket på. Ikke svarer de på mail og ikke mulig å kontakte de. Rett å slett svindel og lureri. Shopify som drifter siden bør stenge den.
Fikk buksene i posten etter 20…
Fikk buksene i posten etter 20 dager..viser seg at den er sendt fra Kina og dette er så absolutt ikke noe kvalitetsbukse. Det er heller ikke den samme som i annonse, da det er flere avvik...hadde ikke lyst å gi en eneste stjerne. Har sendt klage til klarna og til Velori. Velori kundeservice har ennå ikke tatt kontakt med meg og jeg vil sende varen tilbake. Men det går ikke når man ikke får noe returadresse o.l
Svindel
Hei,
Jeg får ikke tilbake pengene fra denne handelen til tross for varslet ønske om retur i følge angrerettsloven.
Klærne jeg kjøpte ligner ikke på bildene.
Størrelsene er milevis unna europeiske størrelser så ingenting hadde passet heller.
Jeg tenker å melde denne saken inn til forbrukertilsynet.
Dersom noen andre ønsker å dele sin opplevelse så må du gjerne sende det til epsoten jeg nettop har opprettet: VeloriOsloSvindel gmail com
Jeg gir selger en uke på å ordne opp før jeg tar det videre.
Jeg vil oppfordre alle til å oppsøke og rapportere all reklame og omtale de finner på nett.
this company shouldn't exist
this company shouldn't exist. i ordered a jacket 2 weeks ago. i sent messages asking what happened because we are in the same city.! it's been 2 weeks since no one answered me. and i still don't have the jacket. 1100nok. i'll call my lawyer soon. because i'm tired of this.
Kundeservice svarer ikke
Kundeservice svarer ikke, og det finnes ingen returadresse.
Useriøst firma!
Useriøst firma!
Har sendt dem mail ang retur av varene mine 6 ganger og har fått ett useriøst svar. Men de sendte ingen informasjon ang retur informasjonen. Så dette venter jeg fortsatt på !!
Svindel!!
Villedende og forfalskninger. Opprett sak om du handler gjennom Klarna
Noen som har retur adresse?
Har spurt etter retur adresse mange ganger uten å få svar. Jakken som ble kjøpt var skadet og langt fra det den fremsto som i reklamen
I get my order from them
I get my order from them. First it was not as it was showed in online shop. Second- ir did not fit. I tried to contact with them, on my third message i get answerd. They offeres to give me 20% discount for my order. I answered that i want to return the order and i don’t need this discount. So still waiting answer from them. I will not suggest this online shop. Poor quality with even more poor atitude with their costumers. Bad bad bad
UPDATE: I get 40% money back and will try to sell jacket. Anyways- it was first and last time when i ordered from them.
Svindel!!!!
Ikke noe annet enn svindel?
Ikke noe annet enn svindel?
Bestilte en jakke, men ikke helt min passform. Ville returnere varen og det står på nettsiden at det kan returneres, men absolutt ingen informasjon om hvilken adresse man skal returnere til. Prøvd å kontakte dem via mail, 3 mail på en uke. Ikke noe svar.
Nei, dette nettstedet anbefaler jeg ikke hvis dere er usikre på om varen passer og du må returnere.
Hei jeg heter Jacinta jeg bestilte et…
Hei jeg heter Jacinta jeg bestilte et vare hos dere dama dress med klarna ,og betalt jeg 26/9 men jeg har ikke fått den enda fra dere når dere skal sende til adresse damfaret 25 .3943 Porsgrunn ?venter men får ikke noe bekje ikke telefonnumre for å snaker med dere heler miste jeg penger eler får jeg tilbake de 599
Åpenbar svindel
Åpenbar svindel. HH-jakkene de reklamerer for er falske, slike jakker finnes ikke i HH's portefølje.
De svarer ikke på e-postene
De svarer ikke på e-postene, og sender produkter av veldig dårlig kvalitet fra Kina. Jeg ville gjøre returen, men fikk ikke svaret fra butikken.
Svindel og bedrag
Svindel
Oppgir ikke returadresse som er riktig
Om ikke det er nok svarer de ikke
De bløffer på trustpilot og jeg har reklamert via kortselskapet.
Anmelde er neste skritt
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.