Velopak Anmeldelser 9

4,3

1. Logistikvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Velopak gør vi… Velopaks vision er at gå forrest i omstillingen til et mere bæredygtigt samfund. Vi ønsker at bidrage til et bedre klima globalt, og et bedre og mere bæredygtigt bymiljø lokalt. Vi ønsker at effektivisere transportsektoren i byen og mindske forurenende bil- og lastvognsfragt mest muligt via det bæredygtige og effektive transportmiddel: Den moderne ladcykel. I byen kommer vi hurtigere frem end en bil kan køre, og så er vi tilmed konkurrencedygtige på pris. Vi leverer og udbringer al slags gods: dokumenter, breve, pakker, blomster, mad, tryksager, pakkepost, post til posthuset, morgenpost, mv. Vi leverer ikke bare til døren. Vi leverer personligt. Hele året og i al slags vejr. På timebasis eller dagen efter. Hermed tilbyder vi det allerhøjeste serviceniveau for vores kunder. På de moderne ladcykler kan vi have op til 100 kg. På cyklen er monteret en elektrisk hjælpemotor, så vi klarer store læs på de aarhusianske bakker uden problemer. Velopak prioriterer sikkerhed høj: Cyklens boks er forseglet og yderst robust. Cyklen er desuden særdeles mobil, kan overhale bilkøer, har ingen problemer med parkeringsplads og kan komme helt frem til døren. Vi cykler i en radius af 15 km fra centrum. Vi er hurtige, økonomiske og miljøvenlige. Har du brug for faste ture så ring og få et tilbud

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Professionelt

Professionelt, hurtigt og præcis. Derforuden super søde både under e-mail kommunikation og ved fremmøde.

13. november 2024

Besvarelse fra Velopak

Kære Freda. Tak for din fine anbefaling. Jeg selv cyklede turen, og jeg håber at det hele flaskede sig for dig. Mvh. Velopak

Fantastisk

Fantastisk, service og hjælpsomhed.
Havde en vare som skulle afhentes, pakkes og videresendes med GLS.
Velopak løste opgaven hurtigt og nemt, stor ros.

5. januar 2024

Besvarelse fra Velopak

Kære Per. Mange tak for din fine anbefaling. Tøv ikke med at kontakte os en anden gang. Mvh. Velopak

Får leveret helt ude i Ormslev

Får leveret helt ude i Ormslev - har næsten dårlig samvittighed over at de kører så langt, men de lander bare på adressen med det største smil og den bedste gejst. Imponerende hurtig og glad service. Tak!

4. januar 2022

Besvarelse fra Velopak

Kære Ebbe. Tak for at du har taget dig tid til at finde os hér, og skrive en fin anbefaling. Det sætter vi pris på. Turen til Ormslev er såmænd smuk, i godt vejr :) Mvh. Velopak

Perfekt

Velopak leverer hurtigt og er fleksible.

De er et fantastisk alternativ til andre kurérservices. Desuden er både deres bude og deres central helt vildt flinke.

27. november 2015

Fremragende og hurtig service

Vi benytter Velopak, når vi mangler hurtig og pålidelig service. Både når det gælder vigtige dokumenter, udbringning af gaver/vin eller at få købt og fragtet 70 kg. kildevand til døren.
Derudover mødes vi altid med smil - det er en fornøjelse at benytte Velopak.dk

17. november 2015

Hurtig, billig og miljøvenlig!

Jeg anvender Velopak til, at få mine pakker leveret ud i Århus området. Velopak og deres folk er altid imødekommende, fleksible og leverer en fantastisk service over for kunderne. Ikke mindst gør deres daglige arbejde en stor forskel for miljøet.
Så vil du være sikker på, at pakken kommer godt og miljøvenligt frem, skal du vælge Velopak!

25. februar 2015

Aldrig igen!!

Jeg bestiller aldrig noget igen hos nogen som bruger velopak til at levere. Med mindre du ikke har et liv og sidder hjemme hele dagen, så er det næsten umuligt at få en pakke leveret

22. oktober 2014

Kære Camilla
Vi er meget kede af at høre om din negative oplevelse. Vi kan dog ikke se at du er oprettet som kunde hos os eller hvornår vi har serviceret dig. Måske du har bestilt noget ved et firma, som da har anvendt os til at levere det. Vi vil blot bemærke at i så fald, får vi besked af vores direkte kunde om hvilket tidspunkt leverancen skal udføres. Meld gerne tilbage med konkrete detaljer om episoden, så vi kan undersøge hvad der er gået galt. Hav en fortsat god dag! Mvh. Velopak I/S

Ekstremt hurtig hentning og levering. Blev helt overrasket

Jeg er fotograf og havde lovet en kunde at de ville modtage deres billeder senere samme dag som de blev taget og derfor skulle jeg bruge en hurtig leveringsservice og der skuffede Velopak ikke. Et cykelbud der er god som dagen er lang. Glad og sjov og hurtig! Brice er anbefalelsesværdig hvis man skal have bragt sine produkter ud hurtigt, nemt og billigt.
Mine største anbefalinger herfra!

22. januar 2013