Heb al me tweede bestelling gedaan
Heb al me tweede bestelling gedaan, ik had eerder besteld en was er tevreden mee snelle bezorging en goede kwaliteit 👍🏻
Welkom bij Velluto, waar luxe en exclusiviteit samenkomen. Wij geloven dat kleding meer is dan alleen stof – het is een uiting van kracht, zelfvertrouwen en persoonlijkheid. Onze ontwerpen zijn gemaakt voor iedereen die zich stijlvol en onderscheidend wil voelen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. Bij Velluto behandelen we iedereen gelijk, want ware luxe is toegankelijk voor degenen die het durven dragen. Onze exclusieve collecties zijn ontworpen om je uitstraling te versterken en je zelfverzekerd te laten voelen, elke dag opnieuw. Draag Velluto. Voel de luxe. Straal zelfvertrouwen uit.
Amsterdam, Holland
Ik heb tracksuits besteld en ben zeer tevreden. De levering was snel, alles zag er precies uit zoals op de website en de kwaliteit is uitstekend. Ik bestel hier zeker vaker!
Ik ben supertevreden met mijn bestelling. Ik had een zwarte pet en een zwarte cargopak besteld, en samen met het witte glansshirtje dat ik erbij kocht, heeft het echt een hele mooie outfit opgeleverd. De kleding ziet er precies zo uit als op de website en de kwaliteit voelt stevig en luxe aan. Alles werd snel geleverd en netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Kwalitatieve pakken, klantenservice goed bereikbaar en leveren snel ik raad Velluto zeker aan!
Snelle reactie op mijn mail, ik had een tracksuit besteld dit was de verkeerde kleur.
Conatct opgenomen met de klantenservice
Er goed gejolpen door thomas binnen 1 dag werd het juiste product toegestuurd en een retourlabel!

Besvarelse fra Vellutostore
Goeie kleiding, goeie pasvorm en veel complimenten gekregen! Ik ga vaker hier bestellen

Besvarelse fra Vellutostore
Fijne pakken en shirtjes. Voelt lekker aan op de huid. Petjes ook echt kwalitatief goed.

Besvarelse fra Vellutostore
Snelle service en hebben mij geholpen met stylen via hun social!