Dybt useriøs
Jeg har haft en vinduespudser ude som første gang lavede et godt arbejde, vi undrede os da lidt over at han lige ville fylde tanken i hans trailer med vand op da han havde haft lidt travt og ikke fået det gjort hjemmefra, men ok vi forventede et langt samarbejde så det var ok med os. (Der kan dog være meget vand i sådan en tank!)
Det aftales så at manden skal kontake os angående hvornår han kommer igen, hvilket ikke gøres, men han kommer så en formiddag hvor konen er hjemme i sengen efter nat arbejde, og hunden er i huset, ingen bliver vækket, ej heller reagerer hunden. (Manden må være meget stille!)
Dagen efter modtager jeg en mail med regning, snakker så med konen, og vi kan ikke se at vinduerne er blevet rene der er stadig en fugleklat og lidt andet på nogle vinduer, vi laver så en reklamation, og han kommer ud mens min kone er hjemme. Han siger så at det kan han ikke få væk og prøver med en sprayflaske og en klud, men lykkedes ham ikke, det hele tog nok 10 min. fra han kom til han kørte.(konen fortalte ham at hvis han ikke kunne vaske det så skulle vores samarbejde slutte, så han fik lige raset ud inden han kørte!) Konen vaskede så vinduerne efterfølgende og de var rene.
Vi har nu modtaget en regning på 680 kroner for 60km kørsel og en times arbejde, som står som forgæves kørsel.
Jeg mener det er for dyrt, samt det ikke står eller blev nævnt nogen steder at det ville koste så meget, vi havde jo regnet med at han vaskede det og vi måske fik en regning på 350 som er det vi normalt giver for en vinduesvask.
Er slemt skuffet, men har betalt da beløbet trods alt ikke er så stort, men nok til at jeg for første gang vil lave en offentlig klage over et firma.
Han bestemt ikke råde nogen til at have samarbejde med dette firma.
14. november 2015