Vejen Vinduespudsning Anmeldelser 15

1,9

1,9

Under middel

Overfusning og beskyldninger 😡

Til morgen var Hc her for at vaske, gik ud og sagde godmorgen dejligt at se dig, de trængte også , ved ikke hvornår i var her sidst. Han fortalte vredt han var her sidst fir en mdr siden. Ok kunne blot se der igen var glemt nogle vinduer, (5 stk) han fortalte jeg viste der var to mdr sidst betalt. Så overfuste han mig, med når jeg viste det så gad jeg nok ikke betale, eller næ kunne nok ikke, sagde jeg intet havde hørt fra ham mail eller anmodning, anmodning sender jeg ikke mere (Hc) har altid betalt kvartal og overføre gerne nu . Han forsatte med at overfuse, og fortalte han ikke kom mere. Tak for det Hc

15. august 2023

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!

Ejeren ved ikke hvad god kundeservice er! Jeg oplevede at mine ruder var møg beskidte efter de eftersigende havde vasket dem! Han snakkede med MEGET store grimme bogstaver og ville ikke komme hos mig mere!!

1. marts 2023

Utrolig uprofessionel.

Utrolig uprofessionel.. det er aldrig ham eller hans folk der laver fejl.. vil ikke svare - vedkender ikke at de ødelægger ting med der slanger. Og man skal selvfølgelig betale for en vare man ikke får..

Hold jer væk..

28. oktober 2022

Uprofessionel og åbenlyst parat til at snyde

Så længe du er parat til at betale for vinduer, der slet ikke bliver vasket (de overså vinduespartier i min pavillion 2 gange og nægtede at trække disse fra i betaling af min sidste regning) og så længe du er parat til virkelig uprofessionel kommunikation, så går det "godt".

Ejeren har indrømmet, at de "muligvis" overså pavillionens vinduer 2 gange - men insisterer på, at jeg betaler fuld pris for den allersidste vinduesvask uden fradrag for de manglende gange. Han er helt åbenlyst ligeglad med om hans kunder får det de betaler for. Det er ret chokerende.

Jeg har betalt den sidste regning - kun for at få afsluttet al kommunikation med ham. Han er uimodtagelig for sund fornuft.

17. maj 2022

Blev snydt for 25.000 kr!

Tilbage i maj sidste år, arbejdede jeg for Vejen Vinduespudsning. Jeg havde længe søgt arbejde og tog derfor dette. Jobbet gik ud på at jeg skulle overtage en plads, for en af de ansatte. Han ville dov stadivæk tjene penge på mit arbejde, men jeg ville tjene det meste. Alt komunikation mellem den ansatte og Chefen kendte jeg ikke noget til. Jeg skulle bare udføre opgaverne I skemaet. På prøvedagen fik jeg info om arbejdstiden, pauser og antal huse (max 10 min pr hus). Alt gik godt og jeg skrev under på en kontrakt.

Da jeg så rigtigt begynder ændre alt sig. Jeg skulle pludselig tag ualmindelig mange huse, ofte på flere etager og tagvinduer, som umuligt kan gøres ordentligt inde for 10 min.
Derudover fik jeg ingen spisepause eller mulighed for wc besøg, hvis jeg skulle havde en chance, for at blive færdig inden kl. 16.00 (hvor jeg ifølge min kontrakt havde fri).
En fredag fortæller chefen mig sidst på dagen, at jeg har en time til at nå 7 landejendomme mere. Og den dag informere jeg ham om, at holde fri kl 16.00, da jeg har overarbejdet minimum 1,5 time alle de andre dage. (Og kun får løn for arbejdet mellem 06.00 - 16.00)
Han bliver sur og fyrer mig på stedet. Jeg arbejder dov stadivæk dagen ud.
Komme tilbage til firmaet med firmabilen og siger tak for denne gang.
Der vælger han så at køre hans egen firmabil hen og blokere min privat bil. Og tvinger mig ud for at arbejde mere selvom han lige har fyret mig. (Det er filmet af min bror, som venter ved min privatbil).

Så alt i alt tager han gerne snyd både mod kunder og ansatte, hvis muligheden ligger til det.

Jeg har lært min lektie og håber i finder nogle andre, som tager jer som kunder seriøst.

Ps. Modtog aldrig en eneste krone for mit arbejde.

26. januar 2022

Chokerende oplevelse.

Chokerende oplevelse.
Uforskammet ejer, der kalder sin kunde (mig) løgner og dumme k......
Da jeg ringede og fortalte jeg var utilfreds med arbejdet.

Første gang de var der, kunne man overhoved ikke se at vinduer og rammer var blevet vasket. Stadig fuld af skidt og edderkoppespind.
Jeg var hjemme hele dagen, og havde ikke set nogle der vaskede vinduerne. Så ringede til firmaet da jeg modtog regningen og fortalte om min oplevelse.
Blev total overfuset og svinet til af ejeren.
Jeg betalte min regning og sendte mail på jeg ikke ønskede deres service mere.
Ikke kundevenlige firm
"chefen har ret ikke kunden"

17. november 2020

Dårlig service og dårlig udførsel af…

Dårlig service og dårlig udførsel af arbejdet, kan kun siger dårligt om indehaveren.
Vi har op til flere gange oplevet vinduerne stadig er beskidte EFTER de har vasket dem - vi har 3 veloux vinduer med mos i glaskanten efter de har været der, første gang vi ringede og reklameret på det udførte arbejde, kom de og gjorde arbejdet om ca halv år tilbage.
Nu igen har vi ringet og reklameret, da der igen er kommet mos i vindueskanten! Han vælger så denne gang at være først og fremmest ubehøvlet og fræk har aldrig oplevet noget lignende. Han vil ikke gøre arbejdet om jeg kunne bare selv tage det mos væk, osv osv osv osv. Det er så endt ud i at vi ikke længere vil have noget med det klydt firma at gøre.
Vil helt klart mene at dette firma ikke burde have ret til og tage penge for det arbejde de køre rundt og laver.
I min verden når man driver virksomhed så er kunden altid kongen men her er det indehaveren der er kongen.

6. december 2018

Dybt useriøst og løber fra et hvert ansvar.

Vi ringede og bad om at få et tilbud på hvad det skulle koste for at få vasket vinduer, solceller og vores overdækkede terrasse tag. HC kommer retur med et tilbud på 550,- kr. for det hele og det takker jeg ja tak til. Jeg spørger indtil om han nu ved hvordan taget skal vaskes, og informere om at det ikke er blevet vasket før. Han fortæller at det ved han godt, og vi skulle blot være ops på at det måske kunne være at det ikke kunne blive rent, da støv måske var brændt fast i taget. Fair nok, havde jeg fuld forståelse for.

De kommer over 2 dage og vasket først vinduer, og solceller, og dagen efter kommer de og vasker mit overdækkede terrasse tag. Desværre er de nu så uheldig at de ridser hele mit overdækkede terrasse tag, og nu starter hele møllen så. HC (ejer) benægter alt og er meget ophidset overfor mig da jeg kontakter ham om disse udfordringer. Han mener de ridser var der før de vaskede taget, selv om han havde besigtigede taget før vaskning.

Vi har nu et tag som er ridset og et nyt koster knap 28.000kr. som han ikke ønsker at dække. Sagen har været igennem både Center forklage løsning og forbrugerklage nævnet.

Kan på ingen måder anbefale dette firma

26. oktober 2018

Dybt useriøs

Jeg har haft en vinduespudser ude som første gang lavede et godt arbejde, vi undrede os da lidt over at han lige ville fylde tanken i hans trailer med vand op da han havde haft lidt travt og ikke fået det gjort hjemmefra, men ok vi forventede et langt samarbejde så det var ok med os. (Der kan dog være meget vand i sådan en tank!)
Det aftales så at manden skal kontake os angående hvornår han kommer igen, hvilket ikke gøres, men han kommer så en formiddag hvor konen er hjemme i sengen efter nat arbejde, og hunden er i huset, ingen bliver vækket, ej heller reagerer hunden. (Manden må være meget stille!)
Dagen efter modtager jeg en mail med regning, snakker så med konen, og vi kan ikke se at vinduerne er blevet rene der er stadig en fugleklat og lidt andet på nogle vinduer, vi laver så en reklamation, og han kommer ud mens min kone er hjemme. Han siger så at det kan han ikke få væk og prøver med en sprayflaske og en klud, men lykkedes ham ikke, det hele tog nok 10 min. fra han kom til han kørte.(konen fortalte ham at hvis han ikke kunne vaske det så skulle vores samarbejde slutte, så han fik lige raset ud inden han kørte!) Konen vaskede så vinduerne efterfølgende og de var rene.
Vi har nu modtaget en regning på 680 kroner for 60km kørsel og en times arbejde, som står som forgæves kørsel.
Jeg mener det er for dyrt, samt det ikke står eller blev nævnt nogen steder at det ville koste så meget, vi havde jo regnet med at han vaskede det og vi måske fik en regning på 350 som er det vi normalt giver for en vinduesvask.
Er slemt skuffet, men har betalt da beløbet trods alt ikke er så stort, men nok til at jeg for første gang vil lave en offentlig klage over et firma.

Han bestemt ikke råde nogen til at have samarbejde med dette firma.

14. november 2015

Er dette din virksomhed?