1. Dyrehandel

Sinds vele jaren is Vegters het vertrouwde adres voor dierenliefhebbers met een hond als huisdier. Omdat we zijn gespecialiseerd in natuurlijke hondensnacks, kopen we onze producten groot in bij alleen een ambachtelijk werkende producent.

4,0

God

Snelle levering

Mooie snacks en goed verpakt

2. januar 2022

Beste Linda,

Heel fijn om te lezen dat je enthousiast bent over onze snelle levering, de snacks en onze verpakkingen. Bedankt voor je positieve review!

Tot snel bij Vegters.com

Hen gemaild dat mijn bestelling niet…

Hen gemaild dat mijn bestelling niet klopt
Maar krijg geen reactie
Vind ik erg vreemd
Je zou om mijn mail kunnen reageren om het op te lossen
Maar hoor niets

Sorry mail is er maar wordt niet geleverd waarom weet ik niet
Mail aub even naar naar de mail van deze review

26. december 2021

Beste mevrouw Huys,

Bedankt voor uw drie sterren review. We hebben uw e-mail in goede orde ontvangen en mijn collega heeft hier dezelfde dag nog op gereageerd. Kan het zijn dat deze in uw ongewenst is terecht gekomen?

Met vriendelijke groet,
Team Vegters

Snelle levering, de honden zijn er dol op!

Snel geheel natuurlijke snacks voor onze honden geleverd tegen een eerlijke prijs! De honden vinden ze heerlijk.

3. december 2021

Dag Dennis,

Super om te horen dat de honden er zo lekker van smullen! Bedankt voor je positieve review.

Tot snel bij Vegters.com

Super blij met de snacks en snoepjes!

Super blij met de snacks en snoepjes van Vegters! Leuk contact met de eigenaren en super blij met alle adviezen. Mijn senioren dame Mika (golden retriever van 9.5) vind alle snacks helemaal fantastisch! Ze mag graag wat langer kauwen op dingen, maar heeft helaas ook koekjes en snacks waar ze niet tegen kan.. gelukkig zijn alle snacks van Vegters "Mika" proof en kan ze heerlijk genieten van alle lekkere dingen!

Hoi Sabrina,

Super om te horen dat je zo enthousiast bent over de producten en Vegters! Gelukkig kan Mika genieten van onze heerlijke snacks.

Tot snel bij Vegters.com

Super goed bedrijf snel geleverd en me…

Super goed bedrijf snel geleverd en me hondje vond het lekker wat hij heeft gehad echt een aanrader

Hey Dino,

Wat goed dat je Vegters 5 sterren geeft, en super om te lezen dat je hondje lekker kan smullen van onze heerlijke snacks.

Mijn ervaring is super

Mijn ervaring is super
Snelle service goede levering
Zeker voor herhaling vatbaar

Hi Amanda!

Super om te lezen zeg, hier worden we bij Vegters.com helemaal blij van!