Veganandsnacks Anmeldelser

1,9

Hej Veganandsnacks - aka kaninpassere. Jeg kommer ind i jeres butik. Her føler jeg mig allerede krænket. Det eneste jeg ville have var en stor, fed, god BØFSANDWICH. Det kunne i kraftedme ikke g... Se mere

Super lækre snacks. Det er første gang vi køber på siden, så vi købte lidt forskelligt og har kun positive ting at sige om vingummer, karameller mm. SÅ super dejligt at kunne undgå animalsk gela... Se mere

Jeg hader at skulle give en halv-dårlig anmeldelse til et firma. Specielt når der er tale om et lille firma som Vegan & Snacks. Jeg har været tilmeldt snackboxen som jeg kun nåede at mo... Se mere

Enormt hjælpsom og imødekommende service - også selv om man stiller lidt dumme spørgsmål man måske kunne have læst sig til. En af de bedste priser på danske snackboxes i det hele taget, så om man vil... Se mere

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vegan & Snacks er Danmarks veganske webshop. Vi har et stort udvalg af lækre veganske snacks!

Under middel

Super netbutik

Leveret som beskrevet og til tiden. Lækre produkter.

18. januar 2017

Hej
Tak for din anmeldelse. Dejligt, at produkterne var som du havde forventet.

Ejer af Vegan & Snacks

Super fint koncept!!

Jeg har nu modtaget 2 bokse med et varieret indhold. Begge leveret til tiden uden problemer.
Dog smager meget af det virkelig dårligt og det er lidt træls. Så vil jeg egentlig hellere undvære slik.

Men rigtig fin koncept og super rart, at indholdet er tjekket for én hvis man helt vil undgå animalske rester.

27. november 2016

Hej
Tak for din anmeldelse. Jeg er meget ked af at høre, at du ikke kan li' vores produkter. Vi prøver altid at finde de mest velsmagende produkter både til shoppen og til vores snackbox. Hvis du har ideer til produkter er du altid velkommen til at skrive til os.

godt samlet indtryk

dog lidt lang leveringstid, og jeg synes måske heller ikke det er den bedste chokolade jeg har smagt.

14. november 2016

Besvarelse fra Veganandsnacks

Hej Tak for din anmeldelse. Vi pakker og sender altid ordrer afsted så hurtigt som muligt. I dit tilfælde sendte vi ordren under to døgn efter vi modtog den. Jeg er ked af du ikke kan li' den Moo Free chokolade, du har købt. Vi har dog en masse andet chokolade inde på shoppen, som måske ville falde i din smag :-)

Vegan & Snacks

God oplevelse, men ingen ordre-bekræftigelse

Jeg fik tingene til tiden og er godt tilfreds med varernes kvalitet. Kan også godt lide princippet med, at pengene ikke trækkes, før varerne er afhentet. Dog savnede jeg lidt en email, der sagde mit køb var gået igennem.

3. november 2016

Besvarelse fra Veganandsnacks

Hej Freja. Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at systemet har sendt en ordrebekræftelse til dig. Måske den er blevet væk i din indbakke? Jeg skal dog nok lige undersøge om der er et generelt problem med vores ordrebekræftelser for man skal selvfølgelig ha' en ordrebekræftelse. Jeg håber, at du ellers var tilfreds med købet hos os!

Vegan & Snacks

Awesome webshop!

Som veganer/vegetar er det super der er en 100% vegansk webshop hvor man kan købe lækre snacks uden at bekymre sig om hvor vidt det er vegansk eller ej!
Det gode ved veganandsnacks er også at den er dansk, som gør at fragten er hurtig og billig.
Samtidig kan man få nogle gode produkter der ellers kun er tilgængelig meget få steder i Damark, og endda nogle produkter man ikke kan få andre steder uden man skal ind på en tysk hjemmeside.

Alt i alt vil jeg klart anbefale veganandsnacks.dk

27. juni 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (29 anmeldelser)