Ik heb 1 maand geleden 2 appartementen gaan bezoeken op de grote markt in zelzate, de makelaar ging mij meer informatie bezorgen qua syndicuskosten enzovoort. Maar zelfs na een telefoontje om te vrage... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Als iemand ons zou vragen om een correcte en gedreven makelaar voor te stellen, zouden wij geen moment twijfelen om KJell De Ridder, De Vos Vastgoed, aan te raden. Zijn professionele, eerlijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben zeer goed ervaring met deze makelaar en vooral dank aan dhr Kurt Bral voor super netjes regelen van alle zaken vanaf bezoek tot sleutel overdraagt. Wij raden zeker aan iedereen. Heel eerl... Se mere
Alleen maar positieve ervaringen met Vastgoed Devos uit Gooik. Bjoke en haar team hebben voor mij reeds meer dan 5 panden verkocht, waarvan sommigen niet echt evident waren. Maar steeds even gedreve... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Sinds 1978 begeleidt Vastgoed De Vos verkoop- en verhuurtransacties in vastgoed. Bovendien houden wij als rentmeester uw investeringseigendom in topconditie.
Kontaktoplysninger
Dorpsplein 1, 9940, Evergem, Belgien
- 09/258.13.13
- info@vastgoeddevos.be
- vastgoeddevos.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb mijn woning verkocht via…
Ik heb mijn woning verkocht via vastgoed de vos. Zeer aangename en vlotte verkoop door Kjell. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Vastgoed De Vos
Respons n.a.v. eerdere negatieve review
Dag Bert. Ik ben niet verbaasd, maar verbijsterd om van De Vos niet een snel antwoord, maar überhaupt een antwoord te krijgen op mijn communicatieboodschap! Uw schijnbaar goede reputatie hoog ophouden naar de buitenwereld lijkt goed te lukken, daarover ben ik het met u eens. Laat mijn eerdere review een blik werpen op wat er zich daadwerkelijk achter de schermen afspeelt. Merk op: mijn punt andere lijn.
Op iedere actie volgt terug een reactie. Ik scheer uw personeelsleden niet over dezelfde kam, maar ik noem simpelweg geen namen openlijk online. Ik raad u aan om als zaakvoerder een grondige interne analyse en opvolging op de werkvloer door te voeren. Met alle respect, is dat tot slot niet uw taak?

Besvarelse fra Vastgoed De Vos
Gilles De Zutter verkocht de woning van…
Gilles De Zutter verkocht de woning van mijn moeder. Heel aangename en sympathieke jongeman die zaken van kennis heeft. Alles verliep correct en heel vlot. Top!

Besvarelse fra Vastgoed De Vos
Tevreden over de vlotte communicatie
Ten alle tijde vriendelijke en correcte communicatie.
Het beantwoorden van mijn vragen via e-mail en telefonisch verliep ook steeds heel vlot.
Doe zo verder!

professioneel
Vriendelijk en attent
Professioneel
verantwoorde schatting met pro's en contra's uitgelegd
proactief
goede timing
geen overbodige info
wij hadden eerdere slechtere dienstverlening bij ander kantoor

Besvarelse fra Vastgoed De Vos
Wij hebben ons woning verkocht door…
Wij hebben ons woning verkocht door Kjell De Ridder het was een aan gename mens om zakens te doen

Besvarelse fra Vastgoed De Vos
Bij de verkoop van de ouderlijke woning…
Bij de verkoop van de ouderlijke woning werden wij zeer goed begeleid door Gilles. Hij legde alles goed uit. Ook de kijkdagen organiseerde hij perfect, waardoor het huis in minder dan een maand verkocht was. Wij konden hem altijd bellen indien we vragen hadden. Super.

Verkoop woning
We werden goed begeleid door Bjoke vanaf het allereerste contact en dit tot en met bij de notaris. Wij kregen eerlijk en goed advies en er was een goede communicatie. Steeds ter beschikking en snel antwoord op onze vragen, zelfs in het weekend. Alle formaliteiten werden vlot afgehandeld.
Ook het contact met de medewerkster op kantoor verliep heel positief en altijd vriendelijk.
Vastgoed De Vos in Gooik is een echte aanrader !
Nogmaals bedankt voor alles, Monique & Marc
Ik werkte al verschillende keren samen…
Ik werkte al verschillende keren samen met Bjoke van bij Vastgoed De Vos en het was altijd een plezier. Ze kent haar dossiers zoals geen ander, ze is dynamisch en een oprecht persoon. Dit kom je niet veel tegen!
Zeer professioneel verkoopsproces
Kurt was zeer correct, transparant, stipt en bereikbaar. Ook heel realistische schatting en zorgvuldige opvolging. Algemeen vlot en en aangenaam verkoopsproces. Bijzonder professioneel!
Fantastische service
Fantastische service , niets op aan te merken , voor iedereen aan te raden zowel verkoop als verhuur 👍👍👍
Uitstekende service
Onze aankoop van vastgoed is uitstekend verlopen dankzij het advies en begeleiding van Kurt Bral. Duidelijke correcte informatie voor en tijdens de aankoop. Een aanrader voor iedereen .
Toppie
Vastgoed De Vos: een echte aanrader - dank je, Marleen!
Ik ben enorm tevreden van Vastgoed De Vos. Marleen nam echt de tijd en luisterde naar onze wensen en achtergrondverhaal. We vonden een mooi, ruim en modern appartement. Dank je wel!!
Vastgoed De Vos: een echte aanrader!
Lorena heeft ons perfect begeleid van A tot Z bij het huren van onze eerste woning. Ze stond steeds open voor al onze vragen en hielp ons met veel plezier. Vastgoed De Vos: een echte aanrader! Bedankt!
Bedankt Gilles👍
Zeer proffesioneel geholpen altijd met glimlach,bedankt voor aankoop en verkoop van woning.
Bedankt de Vos Evergem
Buitenkant denk je ,wa is da !!! Binnenkant kei mooi ,heel vriendelijk onthaal personeel ,en zeker weten ,ken de rest niet ,maar als ze allemaal zo vriendelijk en correct zijn als Lorena dan is de vos echt het adres die je wilt hebben ,direct alles correct afgehandeld ,in mijn ogen zijn ze echt top , klantvriendelijk,houden rekening met u wensen en doen er ook alles aan om deze te verwezenlijken ,was mijn 1 ste keer samenwerking met de Vos Evergem ,maar zeker niet de laatste ,bedankt aan jullie allemaal De Vos Evergem
We kregen een uitgebreide uitleg over…
We kregen een uitgebreide uitleg over de samenwerking, regelmatig een verslag van de bezoekende geïnteresseerde kopers.
Bij verkoop werd alles vlot afgehandeld en de nodige
documenten bezorgt.
Een aanrader.
Correcte afhandeling van de verkochte…
Correcte afhandeling van de verkochte woning. Duidelijke afspraken en goede communicatie. Voldoende uitleg m.b.t. het verkochte goed
Læs mere om andre typer anmeldelser.