Super service, meget venlig og fleksibel.
Rigtig godt resultat
Brug din tid på noget mere fornuftigt, og lad os klare bil rengøringen for dig! Mobil bilpleje hvor & når du ønsker!
Monradsgade 17, 7400, Herning, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super service, meget venlig og fleksibel.
Rigtig godt resultat
Jeg havde Adrian forbi til at gøre min bil ren. Den var blevet hærget af to små tumlinger og så ud derefter. Men Adrian gjorde sin magi og fik bilen til at se ud som ny. Ham ringer vi stensikkert til igen!
Jeg havde forleden besøg af Adrian, og resultatet var en ren og velduftende bil. Selv de genstridige hundehår i bagagerummet klarede han til min fulde tilfredshed.
Jeg er rigtig glad for jeg valgte Vask & Skin til opgaven. Resultatet er blevet super godt, og man kan ikke sætte en finger på hverken indsats eller kundeservice.
Jeg kan kun give Adrian mine varmeste anbefalinger.
Bilen er helt perfekt gjort ren! Nærmest som en ny bil ☺️ Sød og høflig ung mand
Fik en pæn og ren bil. Han gør et godt stykke arbejde.
Kan anbefales.
Jeg havde bestilt en indvendig rengøring da bilen virkelig trængte da den er blevet brugt til/fra lossepladsen m.m. efter en husrenovering. En sød, ung fyr kom og gjorde bilen ren. Han var meget grundig, professionel og bilen stråler som ny igen. Virkelig en god oplevelse og jeg vil bestemt bruge ham igen 🚗✨
Flot arbejde , ambitiøs ung mand der gerne ville levere høj kvalitet . Og det gjorde han. Vi ville bruge dem igen.
Vi havde i dag besøg af Adrian, den skønneste unge hårdt arbejdende mand. Arbejdet er blevet fuldført grundigt og i høj kvalitet! Vil klart anbefale ham og bruge ham igen.
Jeg fik besøg af en rar ung fyr som kom og vaskede min bil spot clean, han var venligt og hjælpsom. Jeg valgte en fuld vaskepakke, og det var tydeligt, at han brugte kvalitetsprodukter og moderne teknikker.
Min bil blev skinnende ren både indvendigt og udvendigt, med særlig opmærksomhed på vinduer og fælge. Prisen var slet ikke for dyrt og jeg følte, at det var pengene værd på grund af den høje kvalitet af arbejdet.
Samlet set havde jeg en fantastisk oplevelse og jeg vil klart anbefale dem til andre.
Fantastisk foretning, fik en eksemplar service hos vask og skin. Derudover har de også gode tilbud👍