Gyors visszaigazolás. Korrekt kiszállítás. Sajnos a töltő dugvilla nem tartozék. És ennek a beszerzése(nem az ára miatt) komoly gondot okozott. Egy nagy egyetemi városban élek és mostanra sikerült... Se mere
Virksomheden har svaret
I am extremely satisfied with my Vasco Translator Q1. It has made my travels so much easier, especially in China, where I used it every day. The translations are fast, accurate, and very natur... Se mere
Virksomheden har svaret
Elégedett vagyok a készülékkel összességében és a támogatással. Az egyetlen ok, amiért nem adok 5 csillagot, az az, hogy Egyiptomban az első két kritikus napon nem működött a készülék, internet hiá... Se mere
Virksomheden har svaret
A csomagolás profi. A termék és hozzá adott kiegészítők dicséretes hasznos. A termék tetszetős kivitel, üzemideje megfelelő a használatban. A fordításban azért a beszéd gyorsaságban / érzékelésben / l... Se mere
Skrevet af virksomheden
.gif)
.png)
2008 óta foglalkozunk mobil fordítógépek tervezésével, gyártásával és értékesítésével.
Termékünk három nagy piaci szegmensből áll: szoftverfejlesztés, elektronika és nyelvészet.
Szakterületünk a természetes nyelvi feldolgozás (NLP), UX tervezés, szoftverfejlesztés és szoftverkarbantartás.
Egy kis krakkói irodában indultunk, de mára közel 20 országban és 4 kontinensen működünk. Csapatunk szerte a világon megtalálható, mivel minden piacon helyi szinten szeretnénk fellépni és jelen lenni.
A Vasco egy nagy nemzetközi család, közel 200 fővel. Kulturális sokszínűségünket ünnepeljük, hiszen ez is gazdagítja látókörünket és még mélyebben megérthetjük küldetésünket.
Most koncentráljunk a termékünkre. A Vasco nyelvi fordítógép egy olyan eszköz, amelyet mindig magával vihet és használhat, bárhol is jár a világon.
Könnyedén beszélgethet bárkivel. Lebontjuk a nyelvi akadályokat, mivel a fordítógép segítségével akár 108 nyelven érthet.
A Vasco nyelvi fordítógép számos élvonalbeli szolgáltatást is kínál. Lefordíthat beszédet, szöveget, fényképeket, csoportos csevegést és sok mást.
Mi vagyunk az egyetlen nyelvi fordítógép gyártó cég, amely ingyenes és korlátlan élethosszig tartó internet-hozzáférést biztosít a fordításokhoz. A beépített SIM-kártyának köszönhetően közel 200 országban működik.
A Vasco használata is egyszerű és intuitív. Egy gombnyomás és gond nélkül cseveghet bárkivel szerte a világon. Győződjön meg róla, hogy, milyen könnyű ez a gyakorlatban.
Skrevet af virksomheden
A Vasco Electronics 14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.
Tisza utca 3, 1133 , Budapest, Ungarn
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 78 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Még nem volt lehetőségem a készüléket kipróbálni most kerül rá sor 09 után mivel akkor van egyeztetve egy olasz telefonos fordítás üzleti ügyben!

Besvarelse fra Vasco Electronics
Számomra csalódás a Vasco Q1 fordító.
1. Nem helyesen fordít alap nyelvek esetében sem.
2. Egy okos telefonon található Google fordító jobban fordít.
3. A Gemini AI fordító sokkal jobb.
4. Előnye, hogy a világszintű internet lefedetsség nagyon hasznos.
5. Egy telefonon megtalálható alapszintű fordítóhoz képest nem éri meg az árát.

Dinamikusan fejlődő cég!
Már a 3.típust vettem meg.
Az első a Vasco mini 2(kamera nélküli)rövid mondatot fordított.
Ezt követte a Vasco V4,melyet kamerával láttak el(étlapnál nagy segítség)és még egy 8,5perces folyamatos beszédet is lefordít(lehet többet is)
Majd a Vasco Q1(hangklónozással),ez már szlovén nyelvet is tud!

Besvarelse fra Vasco Electronics
Ua vetes fizetest valasztottam es nem kuldtek el a megrendelest

Besvarelse fra Vasco Electronics
Vasco q1 készüléket vásároltam.
Nagyobbnak gondoltam a képek alapján.
KB akkora mint 1 régi Nokia n95
Be üzemelés után rögtön kipróbáltam
A szoftver rendkívül gyors könyü kezelni.
A hang klonozás nagy újdonság.
Magabiztosabban társalgok a külföldi barátaimal

Besvarelse fra Vasco Electronics
Tesztelgetem különböző nyelveken, de a beígért 96%-os pontosság "magyar nyelvre fordítva" szerintem 80%-os talán. (Nagyon sokszor értelmetlen mondatokat fordít.) Főleg román nyelvről fordítva, nagyon pontatlan. Ami még nem tetszett, hogy nagyon ki van emelve az oldalon, hogy lehet választani a női és a férfi hangok között, de... (Ez nekem nagyon jó hír volt, mert üzleti beszélgetésre vásároltam és az esetek 98%-ban férfiakkal beszélek.) Viszont sajnos magyar nyelvre fordítva csak női hangot tud. (Picit átverve érzem magam.) Jelenleg csak 7-8 órát tudtam tesztelni, eddig sajnos nem annyira meggyőző, mint amire számítottam. :( Remélem lesz fejlesztve és frissítve a (Q1) készülék!? Azt is remélem, hogy tudtam segíteni a fejlesztésben a negatív kritikákkal!

Besvarelse fra Vasco Electronics
Azért írtam véleményt, mert az általuk okozott kellemetlenségért még csak elnézést sem kértek, eszükbe sem jutott ez a lehetőség.
Az internetes felület teljesen félrevezető, kiderült hogy nem magyar cégtől fogom kapni a számlát. Nem tudtak különbséget tenni a felületen céges és nem céges vásárló közt így többet fizettem az áfa mértékével mint amiről számlát kaptam.
Ezt tisztáztuk, visszautalták az áfát, de amikor megjött a kifizetett csomag, a futár utánvétet kért. Nem tudtam így átvenni, nem akartam kétszer kifizetni. Szóltam nekik, majd mivel nem mozdult előre a dolog, ismét szólnom kellett, így nagyjából egy hét alatt visszautalták a pénzt a számlámra. Amikor az egész összeg visszaért a számlámra utána tudtam átvenni a csomagot utánvéttel a postán.

Besvarelse fra Vasco Electronics
Gyors ,korrekt szállítás .
A termék leírása tökéletesen olyan mint a termék. Könnyű kezelhetőség.

Besvarelse fra Vasco Electronics
Szerb nyelvet próbáltam ma. Magyarra fordít, viszont szerbre csak a kijelzőre ír. Ez javítható?

Besvarelse fra Vasco Electronics
A fordítás lassan indul, néha elvesznek szövegrészek, ha pl egy mondatnál több a fordítás. Kicsit gyorsabb beszédet már nem fordít. Ez a Vasco fordítók legolcsóbb típusa, remélem a többi jobb.

Besvarelse fra Vasco Electronics
Koràbban vettem forditót,de az internet nélkül nem működött.Ebből a tapasztalatból kiindulva megpróbàltam mégegyszer az Önök hirdetése alapjàn rendelni.Most Egyiptomban vagyok és ezzel a készülékkel kommunikàlok.Működik!!! Megérte az àràt, köszönöm.

Besvarelse fra Vasco Electronics
Üdvözlöm!Most vettük a fordító igazából csak probálgatom,majd a nyáron megyünk Slovéniába ottszeretném "élesbe"működtetni!Szeretném ha adna, egy-két jótanácsot, információt még a használati utasításon felül mi a tapasztalat!

Besvarelse fra Vasco Electronics
A beszéd fordítást meglepően jól csinálja,de a képernyő nagysága miatt a fotó fordító illetve minden,ami a képernyő használatához kötődik az végtelenül korlátozott a display nagysága miatt! Értem én,hogy annak nagysága pénzbe kerül,de manapság amikor egy mobil telefonképernyő is 4-5x nagyobb,akkor ez már szinte használhatatlan. Kár érte...Egyébként meg az ára még így akciósan is magas a konkurenciákhoz viszonyítva...

Besvarelse fra Vasco Electronics
Segítségre volt szükségem az üzembe helyezésnél.
Írtam gyors válasz.
sikeres beüzemelés.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.