Godaste räkor jag vet. 5 kilo räkor räcker ett bra tag, men jag ser till att fylla på frysen när det är bara lite kvar. Vi har ännu inte fått (kommer den 30:e mars) den senaste beställningen men jag... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Besviken! I min beställning fanns bl a 5 kg kolja. Tinade 800 gr kolja och upptäckte att det blev väldigt mycket vatten när fisken tinat. Vägde fisken efter tiningen och då vägde den 650 gr. Alltså!... Se mere
Vi köpte 4 st förpackningar fryst havskräftsoppa till 8 personer. Vi värmde upp soppan försiktigt i en kastrull med lock. Vi serverade 3,5 dl soppa /person i varm tallrik. Vi la i 5 räkor och st... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hos Vasafiskerian hittar du ett brett sortiment av färskfryst fisk, skaldjur och löjrom.Vi erbjuder högsta kvalitet till förmånliga priser med hemleverans i hela Sverige. Handlar du för över 999kr får du dessutom gratis hemleverans. Välkommen till Vasafiskerian - Sveriges största fisk- och skaldjursbutik online!
Kontaktoplysninger
Box 72, 177 22, Järfälla, Sverige
- 0812204301
- hej@vasafiskerian.se
- vasafiskerian.se
Har besvaret 7 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastiska lyxräkor köttiga och goda
Fantastiska lyxräkor köttiga och goda. Mer än nöjd👍
Mycket härligt o gott innehåll i lådan!
Fina räkor och leveransen kom när den…
Fina räkor och leveransen kom när den skulle.
Vi har köpt räkor vid två…
Vi har köpt räkor vid två tillfällen......helt sagolika stora smarriga räkor. Om ett par dagar kommer "prova-på-lådan".
Punktlig och smidig leverans🙏
Alltid gott och utmärkta varor.
Olika lådor från vardagslåda till mer lyx.
Olika lådor från vardagslåda till mer lyxiga lådor med hög kvalitet. Lätt att beställa och att välja leveransdag
Har just beställt vår 3:e låda
Britt-Marie
Godaste räkor jag vet.
Godaste räkor jag vet.
Vi har ännu inte fått (kommer den 30:e mars) den senaste beställningen men jag antar att dom är lika fina/goda som dom tidigare levererade.
Snabb leverans trevligt bemötande o…
Snabb leverans trevligt bemötande o bra kvalitet på räkorna.
Superfina varor
Superfina varor, bra kommunikation och kanonfint att få det ända till dörren.
Att räkorna var så köttiga och lätt att…
Att räkorna var så köttiga och lätt att använda. Goda, stekta med lite vitlök och chili på en toast. Enkelt och bra!
Det är smidigt och bra varor
Fräscha och mycket god produkter
Fräscha och mycket god produkter. Blev positivt överraskad över den höga kvaliteten. Har rekommenderat Vasafiskerian till vänner och bekanta. Köper bara fisk och skaldjur från Vasafiskerian i framtiden. 👍😁
Goda och fina räkor/laxbiffar.
Goda och fina räkor/laxbiffar.
Fick storleken mindre räkor än jag hade beställt men det fixades med att jag fick tillbaka mellanskillnaden när jag påtalade detta.
Omdöme räkor XL
Jag gillade storleken på räkorna.
Jag gillade inte smaken tyckte det skulle behövas
mer salt på räkorna, var smaklösa nu.
En del av räkorna var sega.
Fantastiskt
Första gången jag beställde var er jullåda och blev väldigt imponerad av den. Sen beställde jag lyxräkorna och oj vad fina dom var. Nu har jag beställt påsklådan och jag tror knappast jag kommer bli besviken.
Ni är bara så bäst.
Otroligt hjälpsam och trevlig personal
Otroligt hjälpsam och trevlig personal! Trots deras ovanligt detaljerade leveransschema, så råkade jag beställa till fel dag. Budfirman var redan där för att hämta varor när jag ringde, men de lyckades ändå i ilfart packa ihop mitt paket och skicka iväg det med en gång. Topp customer service! TACK! Ps. Fisk och caviar var utsökt och kom välpaketerat och välkylt!
Smidig leverans av supergod fisk
Smidig leverans av supergod fisk! 🐟
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.