Van Verre Reizen Anmeldelser 966

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de 3e keer een reis laten samenstellen en regelen door van Verre Reizen. Dit keer naar Costa Rica. Alles is super goed geregeld. Er was veel overleg/advies over de bestemmingen. Alles tot in de p... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het begon al met het boeken van de reis. We werden goed geholpen en er werd naar ons geluisterd. De reis werd kosteloos aangepast toen het nodig was. Alle accomodaties en activiteiten waren mooi en he... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Totale ontzorging door Van Verre. Zij regelen alles, je hoeft alleen maar "mee te dobberen" en te genieten op het door hen uitgezette programma.

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Skrevet af virksomheden

Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.

Privéreizen op maat naar Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië bij Van Verre

Skrevet af virksomheden

Privéreizen
Onze verre rondreizen zijn privévakanties. Je reist door Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië met je eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Je stopt wanneer je wilt, je kunt op je gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken.
Reizen op maat, alles kan!
De route stippel je vooraf samen uit met een van onze landendeskundigen. Zij zijn op de bestemming geweest en zullen samen met jou de verre reis volledig naar wens samenstellen: sfeervolle accommodaties, comfortabel vervoer en de leukste activiteiten die bij jouw reisgezelschap passen.
Deskundigheid
Iedere landendeskundige heeft één of meerdere bestemmingen als specialisme. We kennen deze landen uit eigen reiservaring: we proberen excursies uit en bezoeken hotels, om jou een geweldige ervaring te kunnen garanderen.
Boutique accommodaties
Wij zoeken accommodaties uit die bij jouw reisgezelschap past. Slapen in een luxe boutique hotel, en daarna een nachtje op een boot, in een boomhut of safaritent. Alles is mogelijk.
Zorgeloos op reis
Wij regelen je reis tot in de puntjes. Vanaf het moment van vertrek tot en met thuiskomst. Dat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken over je vlucht, accommodaties, activiteiten en je vervoer op de bestemming. Aan alles wordt gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van de reis. Ook op je bestemming staan wij 24/7 voor je klaar.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Onvergetelijke vakantie

Indonesië is een geweldige vakantiebestemming. Het land heeft echt alles: het weer, het eten, de natuur, de tempels, cultuur, de zee, de stranden…
En we konden er met volle teugen van genieten, want Van Verre & hun lokale partners hadden alles werkelijk tot in de puntjes voorbereid, we hoefden ons nergens zorgen over te maken!

31. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Bedankt voor de mooie woorden over de reis door veelzijdig Indonesië! Zoveel verschillende eilanden dat er voor iedereen wat is. Fijn te horen dat alles goed is verlopen en dat jullie genoten hebben. Wij wensen jullie veel plezier met het nagenieten en wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Tessa, Team Van verre

Colombia rondreis - 3 weken

We zijn met onze zoon (25) en dochter (22) bijna 3 weken in Colombia geweest. De reis was in overleg met Van Verre samengesteld. Het contact verliep vlot en plezierig. De geboekte accommodaties waren grotendeels naar verwachting. Bij alle geboekte arrangementen, inclusief excursies, was alles perfect geregeld; we zijn nergens voor verrassingen komen te staan.
Een sterk punt vond ik dat er een afspraak gemaakt werd om de reis telefonisch te evalueren. Daarbij hebben we aangegeven dat de informatie over de locatie van inlevering van huurauto's (2x) verbeterd kon worden.

15. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn om nogmaals te horen dat jullie zo enorm genoten hebben van de reis door Colombia en ons klantencontact! Ik vond het ook leuk om jullie te helpen! Jullie mogen altijd terugkomen.

Met vriendelijke groet, Puck, Van Verre

Zorgeloos reizen !

Perfecte georganiseerde reis, alles klopte van A-Z.
Ook de buitenlandse agencies waren zeer vriendelijk en uiterst punctueel.
De voorgestelde hotelkeuzes voldeden ook geheel aan de verwachtingen, sfeervol en goed gelegen t.o.v. de toeristische highlights. Zorgeloos reizen!

27. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Alles tot in de puntjes verzorgen; dat is wat wij graag voor u doen. Fijn dat we hier weer in geslaagd zijn. Bedankt voor de mooie recensie.

Groetjes, Gionne, Van Verre Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede planning wat betreft opbouw…

Goede planning wat betreft opbouw hoogte, rustmomenten en afwisseling hotels. Uitstekende gidsen in Bolivia. Tips ter voorbereiding hebben ons goed geholpen.

26. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de reis! Bedankt voor het delen van jullie ervaring, hopelijk tot een volgende reis!

Met vriendelijke groet, Tamara, Van Verre

Geweldige, onvergetelijke rondreis door Canada

Vanaf het begin werd er heel goed meegedacht met onze wensen en het plan volledig daarop aangepast. De ervaringen van KidsReizen zorgde er voor dat we op mooie accommodaties kwamen. Ook de brochure vol tips over wat we konden bezoeken, ontzorgde ons. Het was voor ons gezin een onvergetelijke reis, waar we nog lang van na genieten!

26. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie onvergetelijke rondreis door Canada. Jullie hebben met jullie mooie gezin van 6 personen een afwisselende rondreis gemaakt, een combinatie van reizen per camper en reizen per huurauto in combinatie met fijne hotels. Ik heb met veel plezier voor jullie klaargestaan en wil jullie bedanken voor jullie vertrouwen. Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Hartelijke groet, Christel, KidsReizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden over het werk…

Wij zijn heel tevreden over het werk van "van Verre".
Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de reis is er goed contact mogelijk. Ook is er echt geluisterd naar onze wensen. Hotels en vervoer waren naar volle tevredenheid en ook het contact met de lokale partner is prima. Fijn dat er met de mensen ter plaatse samen wordt gewerkt.

20. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Bedankt voor de mooie woorden over uw reis door Indonesië! Fijn dat jullie met elkaar zo’n mooie reis hebben gemaakt door het bijzondere land.

Vriendelijke groet, Melany, Van Verre

Een prachtige reis

De reis was uitstekend georganiseerd. We hoefden on nergens zorgen over te maken.

25. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn dat u zo tevreden bent over Van Verre Reizen en dat u heeft genoten van uw reis door Vietnam. Daar doen wij het natuurlijk voor! Hopelijk mogen we u volgend jaar weer adviseren.

Groetjes, Mariska, Van Verre Reizen

Top reis gehad !

Top reis gehad !
Er is tijdens de reis goed rekening gehouden met wat leuk is voor de kinderen.
Op alle plekken die we bezocht hebben waren de accommodaties uitstekend en hebben we overal bijzondere dingen meegemaakt !

25. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie zo’n top reis hebben gehad. Bedankt voor het delen van jullie ervaring, en hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer helpen met een nieuw avontuur!

Groetjes, KidsReizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed verzorgde reis, wij konden genieten!

Het contact met van Verre was goed en makkelijk. Ze reageerden snel. Ze dachten met ons mee en hebben een mooie reis voor ons samengesteld. Contact tijdens de reis (met lokale organisatie, via van Verre) was ook uitstekend. De accommodaties waren qua ligging perfect, goede afwisseling van hotel, boot, homestay. De excursies waren heel goed verzorgd. Transfers goed geregeld. We werden volledig ontzorgd!

24. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn dat jullie zo hebben genoten van de reis naar Vietnam en Cambodja! Ontzorgen tijdens de reis is wat we willen en fijn om te horen dat dat gelukt is. Hopelijk mogen we je volgend jaar weer adviseren voor een mooie nieuwe bestemming.

Met vriendelijke groet, Mariska, Van Verre

Een zorgeloze vakantie via Van Verre

Een uitzonderlijke reis

Wij hebben een fantastische reis gemaakt tijdens onze zomervakantie met onze dochter.

De communicatie met Gionne verliep erg goed. Na wat gepuzzel qua bestemmingen in combinatie met vluchten en de dagplanning hebben wij een uitzonderlijke reis geboekt, helemaal naar wens, door vier verschillende landen: Maleisië, Brunei, Singapore en Indonesië.

Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor wij een zorgeloze reis hebben kunnen maken. Wij hadden fijne chauffeurs, hele goede gidsen, leuke excursies en een afwisselend programma.

Via een link krijg je toegang tot alle benodigde boekingsinformatie en je krijg een programma boekje met de reis van dag-tot-dag beschreven, netjes via de post. Hierin staat alle benodigde informatie, zoals contactgegevens, vluchtinformatie, geldzaken, vaccinaties en reisdocumenten.

Vragen worden snel beantwoord, zowel telefonisch als per mail. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Van Verre is zeker een aanrader, als je een mooie reis wilt boeken, waarbij alles vooraf vast staat van dag tot dag.

22. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat een enthousiasme; daar word ik helemaal blij van. Bedankt voor de aanbeveling.

Vriendelijke groet, Gionne, Van Verre

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Van Verre ontzorgt

Bij Van Verre heb ik een 20-daagse reis naar Japan geboekt voor 3 personen. De reis wordt standaard aangeboden, maar het is ook mogelijk om hem aan te passen naar je eigen wensen. En dat is wat ik heb gedaan: één bestemming eruit, twee dagen langer verbleven op een andere bestemming. Verder heeft Van Verre vliegtickets, hotels en treintickets uitmuntend geregeld. En dat was heel fijn zodat ik me kon focussen op de uitstapjes op de bestemmingen zelf.

19. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Fijn dat wij jullie hebben mogen helpen met het verzorgen van een mooie reis naar Japan, die helemaal op jullie persoonlijke wensen is afgestemd. Wij wensen jullie veel plezier met het nagenieten en misschien tot een volgende keer.

Groeten, Evelyn, Van Verre

Top vakantie!

We wilden een rondreis maken door Sri Lanka en dan nog een paar dagen naar de Malediven. Onze reisadviseur Chantal heeft goed geluisterd naar onze wensen vooraf en kwam met met een mooi reisvoorstel. Allemaal netjes in een webomgeving waar je rustig alles door kon lezen, dag voor dag, en de voorgestelde hotels kon bekijken. Altijd snel en duidelijke antwoorden bij vragen via de mail. Of telefonisch.

De benodigde papieren en een boekwerkje van onze reis werden ruim op tijd thuis gestuurd. Dit was ook allemaal via de website te bekijken. Alles was erg goed geregeld, ook ter plaatse met de lokale agenten.

Een tip: wij wilden graag zien hoe de rondreis eruit zag op de landkaart. Dat hebben we zelf gemaakt via Google Maps. Misschien goed om dat ook mee te sturen of in de webomgeving te zetten.

23. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Dank je voor de mooie review. We hebben natuurlijk al even contact gehad. Fijn dat jullie zo genoten hebben van de reis. De tip van de landkaart zal ik doorgeven. Wie weet kan daar inderdaad wat mee gedaan worden. Wie weet tot een volgende keer.
Hartelijke groeten, Chantal, Van Verre

Een tevreden klant!

We zijn super tevreden over de service van Van Verre, zowel voorafgaand aan onze reis, als tijdens de reis. De reis verliep volledig zoals gepland, geen onaangename verrassingen. De hotels waren zoals geboekt en de roadtrip was perfect uitgestippeld. Wanneer we extra vragen hadden waren ze steeds bereid om ons hierbij te helpen!

22. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de reis, zowel vooraf als onderweg. Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie review te plaatsen, dat waarderen we enorm!

Groetjes, Lisanne, Van Verre

Pro-actief en persoonlijk

We hebben met ons gezin (twee dochters uit 2006 en 2008) de 'culturele rondreis' door Thailand gedaan en zijn daar zeer tevreden over. We hebben ons bij andere reisorganisaties weleens een nummer gevoeld, maar dat was bij Van Verre nooit het geval. Er werd snel gereageerd op vragen en toen zich slechts de mogelijkheid van een staking van onze luchtvaartmaatschappij voordeed, werd meteen pro-actief de vlucht omgeboekt. Ook toen er onrust was bij de grens met Cambodja, kwam er een update per mail, zonder dat wij hierom gevraagd hadden. Dit voelt als 'de extra mijl gaan' en dat maakt het zeer aangenaam. De reis zelf verliep vlekkeloos, de accommodaties waren heel sfeervol en comfortabel, de activiteiten erg leuk. Een 9+ ervaring zou ik zeggen!

1. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Hartelijk dank voor uw prachtige review en het delen van uw reiservaring met ons! Wat fijn om te lezen dat u met uw gezin zo genoten heeft van de rondreis door Thailand. Wie weet tot in de toekomst voor een nieuwe reis!

Met vriendelijke groet, Van Verre Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De reis was goed georganiseerd en…

De reis was goed georganiseerd en verliep geheel volgens planning. Medewerkers waren enorm vriendelijk en behulpzaam en de accommodaties waren prima.

19. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn dat je zo genoten heb van de rondreis door Thailand met je gezin.

Groetjes, Natalie, Van Verre Reizen

Practige ervaring in Vietnam

Onze reis met Kidsreizen door Noord-Vietnam was een geweldige ervaring voor ons als gezin. Wij zijn begonnen in Hanoi. Wat een levendige stad vol cultuur, geschiedenis en heerlijk eten. Mai Chau voelde als een verborgen parel, de rust en groene rijstvelden gaven ons een gevoel van ontspanning. Ninh Binh was indrukwekkend met zijn rotsformaties en boottochtjes tussen tempel en grotten, een avontuur voor jong en oud. En Ha long Bay was echt magisch, varen tussen de eilandjes , genieten van het uitzicht. Zoals altijd was ons reis perfect geregeld door Kidsreizen, waardoor we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Een reis vol mooie herinneringen!

18. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat heerlijk dat jullie zo hebben genoten van jullie reis door Vietnam. Het noorden van Vietnam is dan ook prachtig!! We zien jullie graag weer terug voor een volgende reis.

Groetjes, Mariska, KidsReizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fantastische ervaring mede mogelijk gemaakt door KidsReizen, wat een mooie behulpzame organisatie! Bedankt voor alles!

Vanaf begint tot het einde was het zeer prettig om met KidsReizen samen te werken. We waren met een groep van 9, waarvan de jongste 13 is en de oudste 74 en alles klopte. Een fantastisch programma is er samengesteld, de mooiste hotels en alles verliep zeer soepel, en dat is toch fijn als je zo'n intensieve mooie lange reis maakt. We gaan echt vaker bij KidsReizen boeken en kan het een ieder aanraden die onbezorgd op reis wil.

18. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie een fantastische reis hebben gehad met de familie. Goed te horen dat de reis, zowel programma, hotels als excursies, aansloot bij de wensen voor jong en oud. We vonden het leuk met jullie mee te denken en helpen jullie in de toekomst graag weer met een verre reis. Voor nu lekker nagenieten!

Met vriendelijke groet, Tessa, KidsReizen

REIS JAVA - BALI

In de zomer van 2025 ben ik op reis gegaan naar Java en Bali. Een reis naar het onbekende, maar meer dan geslaagd. Samen met een lokale chauffeur heb ik zoveel gezien en beleefd. Ik heb genoten van de prachtige natuur (watervallen, vulkanen, de bergen, de rijst- en theeplantages,...), de vele tempelcomplexen en de vriendelijke mensen en hoe ze daar leven ook.
Een prachtige reis die ik iedereen kan aanbevelen en die je niet zal vergeten. Een avontuur op zich.

15. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Ontzettend leuk om te lezen dat u genoten heeft van alles wat Java & Bali te bieden heeft! Fijn dat wij deze reis voor u hebben kunnen realiseren. Uiteraard staan wij weer voor u klaar voor een eventueel volgende verre reis! Groetjes, Rowan, Van Verre Reizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed uitgewerkt reisplan dat in de…

Goed uitgewerkt reisplan dat in de praktijk ook klopte. Prijs kwaliteitverhouding was goed en we hebben een goed georganiseerde en gevarieerde reis gehad.

14. august 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Altijd goed te lezen dat u blij met ons bent, en dat uw reis vlotjes is verlopen. Wie weet tot een volgende reis.
Groetjes, Gionne, Van Verre Reizen

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.