Alles door Indy keurig geregeld en kwam alle afspraken na!! Prima vertegenwoordigster van Van Soest!
Se, hvad kunderne siger
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service van Soest Calamiteiten B.V. . Vanaf het begin tot het einde is alles perfect verlopen. Ze kwamen netjes op tijd, hielden zich... Se mere
Na een heftige lekkage hebben wij van Soest benaderd om bij ons de wanden en vloeren te drogen. Deze kwamen binnen 2 uur bij ons. Nadat een ze een inventarisatie deden, werd direct actie onderno... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Van Soest Calamiteiten B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het beredderen van uw vastgoed en inventaris na calamiteiten. We werken door het hele land en hebben klanten variërend van verzekeraars, woningcorporaties en schoonmaakbedrijven tot particulieren en Vve beheerders. We hebben ook partnerschappen met verschillende organisaties, waardoor we één aanspreekpunt zijn voor alle voorkomende werkzaamheden. Onze diensten omvatten onder andere het reinigen van inventaris en opstallen en herstellen na brand- en waterschade, inventariseren en afvoeren van inventaris en inboedels, opslag van inventaris en inboedels, droging van vastgoed na waterschade, lekdetectie en klimaatbeheersing. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over calamiteiten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om u te helpen.
Kontaktoplysninger
Bergstoep 25, 3079DS, Rotterdam , Holland
- 088-7428500
- Info@vansoestcalamiteiten.nl
- vansoestcalamiteiten.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Van Soest heeft ons met zorgvuldigheid en sympathie support verleend.
Van Soest heeft ons na waterschade door noodweer fantastisch geholpen. Na de bewuste avond hadden we direct via de verzekeraar contact en werden droogmachines geplaatst. Support bij ruimen en schoonmaken door vakmensen. Goede en duidelijke communicatie. Inschakelen van de diverse co- bedrijven mbt reiniging.Nick van de Wetering was onze contactpersoon. We zijn zeer tevreden. In geval van nood is het goed te kunnen rekenen op betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.
Waterlekkage
Alles werd geregeld...het huis leegruimen ...het inpakken van de spullen. Kortom het ontzorgen...

Pro actief
Pro actief, snel en adequaat.
De schade was bij mijn buren.
Kwamen langs om ook hier de schade te beperken. Was snel geregeld, met goedkeuring van mijn verzekeraar.
Super personeel
Super personeel! Denken met je mee, zeer professioneel met een lach.
Lekkage woning
Wij hebben een grote lekkage thuis gehad. Via via zijn we in contact gekomen met van Soest. Nick was onze contactpersoon en heeft steeds de controles bij ons uitgevoerd. Super aardige en bedreven kerel. Ook wat het maken van een meet afspraak betreft kon hij altijd kort schakelen!
Lekdetectie badkamer
Behulpzaam, netjes, bekwaam en een goed eindresultaat
Waterschade kelder
Na waterschade in mijn kelder, wist ik niet meer waar ik het moest zoeken. totdat van Soest bij ons voor de deur stond. Wat een top service en we waren binnen 2 weken weer droog en binnen 4 weken was alles alweer hersteld. Van Soest bedankt voor alles, mocht ik ooit nog een schade krijgen, weet ik wel wie ik moet bellen.
Zeer kundig
Zeer kundig, vriendelijk en werken oplossingsgericht.

Zeer tevreden
Snel, efficiënt,transparant, behulpzaam.
Dit zijn enkele woorden waarin ik mijn tevredenheid wilt delen.
Top service Remco en zijn team. Alles snel geregeld en opgelost.

Professioneel en prettig bedrijf
Professioneel en prettig bedrijf. Na waterschade door lekkage hebben de mannen vakkundig de boel gedroogd. Goed in communicatie en vriendelijk personeel. Ik hoop dat ik nooit meer waterschade krijg, maar als dat wel gebeurt, weet ik wie ik moet bellen.

Besvarelse fra Van Soest Calamiteiten B.V.
Expertise en ontzorgen bij herstel
Na expert beoordeling via onze verzekering werd Van Soest aangesteld om de waterschade in ons souterrain te herstellen. Een schade situatie is altijd impactvol en van Soest snapt dat. We zijn van begin tot einde goed begeleid in het herstelproces en zoveel mogelijk ontzorgt. Fijn dat het mogelijk was om alle herstelwerkzaamheden in 1 hand te kunnen leggen. Specifiek het droogproces van de binnenmuren was echt vakwerk.

Altijd super vriendelijk
Altijd super vriendelijk!
Wij zijn heel wat lekdetectie bedrijven afgegaan voordat wij goede uit kwamen. Top Service! Ik heb nog niet meegemaakt dat ze niet wisten waar de lekkage vandaan kwam! wij zijn ERG tevreden.

Besvarelse fra Van Soest Calamiteiten B.V.
Van Soest Calamiteiten reageert super…
Van Soest Calamiteiten reageert super snel en schakelt ook direct met de expert, wat de uitbetaling van de schade versnelt.
Tevens is de schade snel door hen verholpen

Besvarelse fra Van Soest Calamiteiten B.V.
Kwam afspraken na volgens de planning
Kwam afspraken na volgens de planning. Waren wij heel blij mee dat we daar niet naar hoefden om te kijken. Vooral zo door gaan mannen 👍🏼👍🏼

Goed en deskundig
In stressvolle situatie, een baken van vertrouwen.
Goed deskundig bedrijf. Aan te bevelen👍

Besvarelse fra Van Soest Calamiteiten B.V.
Snelle reactie na een telefoontje en…
Snelle reactie na een telefoontje en fijn personeel die bij uw firma werken.

Besvarelse fra Van Soest Calamiteiten B.V.
Læs mere om andre typer anmeldelser.