Uitstekende service, prettig bedrijf echter eenmaal bij onderhoudsbeurt vergeten de apk uit te voeren waardoor ik een waarschuwing kreeg van de RDW. Moest extra terug om alsnog de APK uit te voeren. D... Se mere

Virksomheden har svaret
Een leerzaam bedrijfsbezoek gehad bij Van Mossel Kia Apeldoorn, Het ontvangst was top en de presentatie van Rick van Loenen over Kia van Mossel was erg interessant. Na een mooie uitleg van Roy Haneka... Se mere
Virksomheden har svaret
Personeel gekwalificeerd en vriendelijk. Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs een Kia Stonic gekocht bij Van Mossel Kia Apeldoorn en dat is van begin tot eind goed verlopen. Sander Bosman dacht mee over wat er echt bij ons past en was helder over de mogelijkheden, z... Se mere
Skrevet af virksomheden
Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De samenwerking met teamleider Sander Bosman van Kia Van Mossel Apeldoorn gaf direct vertrouwen.
Hij kon zich verplaatsen in mijn wensen en nam veel uit mijn handen.
Zijn kunde en vakkennis is voor een cliënt een verademing om de juiste keuzes te maken.

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Bij van Mossel geweest nadat er een geroosterde duif onder de motorkap zat, alles onder de veren en was bang er iets aangepikt/ aangevreten zou zijn. Ik kwam binnen, werd vriendelijk geholpen, auto werd gelijk naar monteur gereden en nagekeken. Gelukkig niks kapot alleen hoop stank.
Bedankt voor de snelle service.
Top!

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en mn auto gewassen, want dat mocht wel een keertje. Goede service!

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
We werden heel fijn ontvangen door dhr. Hanekamp. Die ons erg enthousiast en kundig alles van de auto vertelde.

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Snelle service. Goede communicatie. Zeer klantvriendelijk.

niet uitgevoerd wat vooraf is besproken en dat is nu de 2de keer
inmiddels heeft aftersale (eric) het prima opgelost alle lof

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij kia Apeldoorn,
Deze auto hebben wij aangeschaft bij Sandra,
Ik kan niet anders zeggen dat onze ervaringen vanaf dag één tot vanmiddag helemaal top waren
Sandra heeft ons zeer goed en duidelijk geholpen,
De uitleg van onze nieuwe auto was top .
Bij deze erg bedankt Sandra, en wij komen zeker terug bij jou.

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Sander was een heel prettige verkoper, na een vorige slechte ervaringen met mijn vorige garage, was dit een verademing. Vetrouwenswekkend. Het is een goede stap geweest om naar de Kia over te stappen. Ik voel me weer zeker in de auto

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Tijdens onze zoektocht naar een Kia ev6 werden we heel goed geadviseerd en geholpen door Sandra Cornelissen. Ze dacht goed mee en stelde de juiste vragen en was oplossingsgericht. Dat is wel een compliment waard!

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Hele fijne ervaring met Van Mossel Apeldoorn..Rick van Loenen heeft ons begeleid van begin tot eind naar onze aankoop van de Kia Stonic, direct antwoord op al onze vragen via mail en whatsapp..duidelijke uitleg ..mooi ontvangst geregeld toen we onze auto ophaalde vandaag ..mooi voorbeeld van een verkoper met persoonlijke benadering.

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vanmorgen linker voorlamp kapot. Bij Van Mossel snel vervangen. Na 2 kilometer de rechter voorlamp kapot. Weer terug naar de garage en ook deze lamp vervangen en nu onder service. Zo toch nog een glimlach op mijn gezicht! De zoveelste goede ervaring bij Van Mossel.

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Uitstekende service en heel fijn flexobel meedenken

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Goede ervaring bij Van Mossel Kia. We kregen alle tijd om rond te kijken, vragen te stellen en zelfs een proefrit te maken, terwijl we gewoon even binnen waren gelopen.
De verkoper was vriendelijk en totaal niet aan het pushen op de verkoop van de auto. Uiteindelijk tevreden de winkel uitgelopen, zonder aankoop, maar de aankoop via de telefoon afgerond.
De service tijdens en na de verkoop waren top en er werd niks aan het toeval over gelaten. Zeer tevreden met onze aankoop en het gehele proces!

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Het bedrijf is erg vriendelijk, en behulpzaam, maar de verkoopster werk erg slordig, en komt niet altijd na wat ze belooft. Auto stond op de verkeerde naam, wat veel problemen gaf om hem op onze naam te krijgen heeft 4 dagen geduurd voor dat het gelukt is. Auto heeft op het chroom plekken die er niet af gaan wachten nog steeds op bericht wanneer dit vervangen gaat worden. De eerste service beurt komt na afspraak voor rekening van KIA Apeldoorn ook hier hebben we nog steeds geen bevesteging van ontvangen. Al met al tot nu toe veel beloften maar geen daden. De auto is tot nu toe prima, daar gaat het niet om. Maar alles bij elkaar is er erg slordig gewerkt.
Aan vulling op de recentie, contact gehad met Roy en Sandra. Na overleg zijn de problemen opgelost. Hier geef ik dan ook 5 sterren voor. Maar voor het hele traject wil ik toch eerlijk blijven, en geef ik 4 sterren. Het had beter gekunt.

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Kom al heel lang bij deze dealer en ben altijd zeer tevreden. De service is snel, het advies eerlijk en de communicatie prettig en duidelijk. Vorige week had ik een lekke band; ik kon dezelfde dag nog langskomen. Als kers op de taart werd ik geholpen door mijn naamgenoot Roy — snel, persoonlijk, vriendelijk en uiterst correct. Wederom top geholpen!

Hallo ik heb een kia stonic 2018
75000 km gelopen.
En heb een luxe uitvoering met sky bekleding.
Nu was ik de auto aan het doen zag ik dat ik scheurtjes in de bestuurder stoel heb.
Kia apeldoorn gebeld net terug gebeld door Directeur kia apeldoorn. Dat ik hem in augustus moet brengen en wordt de bekleding vervangen!!! Dat is nog eens service super blij mee.
Ik zeg een top garage 👌

Besvarelse fra Van Mossel Kia - Apeldoorn
Het was jammer dat er bij de afspraak van de jaarlijkse controlebeurt niet gezegd was hoe lang het zou duren. Bijna te laat voor de volgende afspraak. Gaf onnodig stress.