Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... Se mere

Virksomheden har svaret
Het is de tweede keer bij de jaarlijkse controle dat het rapport van de verrichte werkzaamheden niet aan mij zijn meegedeeld. Bijvoorbeeld: bandenoverzicht en de kwaliteit van de beide accu's. Zou ik... Se mere
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Se mere
Virksomheden har svaret
In Heereveen denken ze mee met de klant en zijn zeer prettig in de omgang. Wij kregen koffie en de hond water en brokjes!!! Nu heeft onze Friese Stabij een hoog knuffelgehalte, maar toch. Ondanks d... Se mere
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne garage met aardig personeel. Met een goed advies en uitleg over de gedane werkzaamheden extra punten

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Wat er moest gebeuren is gedaan ,en dat is gedaan voor het tarief wat was afgesproken

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Stephan Ackermann heeft ons goed ontvangen en ons uitstekend geinformeerd over de mogelijkheden van de Hyundai Kona. En omdat de aangeboden prijs aantrekkelijk was hebben we snel zaken kunnen doen. De aflevering van de auto is heel prettig verlopen, de klantvriendelijkheid is top. Ook de communicatie na de aankoop is geheel naar wens.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Helder geïnformeerd over de te verwachten kosten, zowel voor als tijdens het onderhoud. Kom nooit voor verrassingen te staan, en dat is wel eens anders bij andere garages..

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Duidelijke afspraken, goede informatie, service en prima afhandeling.

Goede service, de klant is nummer 1 gevoel ,
Duidelijk uitleg voor wat je koopt,
Vriendelijke verkoper

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Altijd goed geholpen auto tevreden alleen koop nooit geen meer uit voorraad...km lopen terug oude auto kan ik meer km mee rijden...

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
In september geweest voor 1e onderhoudsbeurt.
Goed geholpen en zeer tevreden met deze van mossel 😃

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Goede service, alles duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moest gebeuren. En wat we kunnen doen om een reparatie aan airco en remmen te voorkomen.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
We zijn eerst oriënterend op gesprek geweest, dat vonden wij al heel veel zeggend, fijne uitleg en prettige ervaring dat wij toen al besloten om de auto daar te gaan kopen.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Prettig om zaken mee te doen . Gemoedelijk sfeer. Auto perfect afgeleverd. Goede uitleg👍

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Obc van mijn elektrische hyundai kona kapot 1 dag voor einde garantie.
Alles super geregeld en snel weer een nieuwe zonder kosten. Top!!

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Na 2 weken nog geen melding dat mijn onderdeel binnen is.
Rij dus al die tijd met een kapotte aandrijfas.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai
Ze hebben lang geprobeerd om onder de garantie uit te komen. Het heeft me heel veel tijd gekost om ze te overtuigen dat mijn auto gewoon onder garantie gerepareerd moest worden. Bovendien kon ik ze na veel heen en weer gebeld te hebben niet meer bereiken door mij door te verbinden naar andere vestigingen en helemaal niet meer op te nemen. Ik kreeg een aanbod dat ik alleen de onderdelen hoefde te betalen, waar veel mensen wel zullen intrappen.
Uiteindelijk via de directie (telefoonnummers staan op de website) is het geregeld. Zij waren het stellig met mij eens dat de auto onder de garantie gerepareerd diende te worden, en dat is ook gebeurd. Bovendien heeft de verkoper na deze review contact opgenomen om te bespreken wat er is gebeurd in de hoop dat dit bij anderen niet weer zo zal gaan.