Zeer vriendelijk geholpen. Met professionele duidelijke uitleg zowel bij aankoop als bij levering. Bij levering van de auto werd alles heel goed,rustig,duidelijk uitgelegd. Er werd beide keren tijd g... Se mere

Virksomheden har svaret
Oeps onze B Max deed het niet meer en de kosten waren behoorlijk, dus op zoek naar een occasion. Op de site zagen we een nette Kuga staan, alleen wat weinig foto’s. Toch wilden we een proefrit met d... Se mere
Virksomheden har svaret
Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij va... Se mere
Virksomheden har svaret
Weinig aandacht voor het rijklaar maken van de aflevering van de auto. Stoel plasticverpakking ligt onder de stoel in de auto. Camara calibratie achteruit rij camera wijkt 2,10 meter af. Volume... Se mere
Skrevet af virksomheden
Meerenakkerweg 3A, 5652 AR, Eindhoven, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel prettig begeleid bij de aanschaf van de nieuwe auto door de verkoopster. Er werd echt de tijd voor ons
genomen. Alles werd heel goed uitgelegd, zo ook 't
hele dashboard. Vriendelijke mensen ook in de
showroom. Al met al 'n heel fijne ervaring!

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Goede begeleiding bij de aanschaf van de nieuwe auto. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van het dashboard.
Vriendelijke ontvangst in de showroom.
Goed geholpen door de verkoper.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Vandaag heeft Peter Maes ons ontzettend geholpen met het updaten van het navigatiesysteem van onze Ford Ecosport. Niets dan lof voor deze service. Met deze nieuwe navigatie update zullen we zeker niet meer in Almere op de busbaan terechtkomen, waar we ook nog de pech hadden om op dat moment de politie tegen te komen.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Bij de koop van een occasion bij Van Mossel Ford in Eindhoven ben ik goed geholpen. De verkoper was bekwaad, behulpzaam, vriendelijk, gaf goede uitleg over hoe de auto en hoe alles werkt. Ook werd de tijd genomen om uit te leggen wat hun servicepakket is. Ik ben heel tevreden en blij met mijn nieuwe aankoop.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Prettige gesprekken gevoerd met verkoper Peter Maas. Communicatie duidelijk, snel en eerlijk. Ook aflevering was prima. Peter nam de tijd om alles goed uit te leggen.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Planning van bedrijf kan wat beter lichten mensen niet goed in en daardoor worden mensen op verkeerd been gezet .
Een extra compliment aan Joey de monteur die jongen weet wat service verlenen is .

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Verkoop adviseur Daan was zeer behulpzaam en betrokken bij de aanschaf van de auto tot aan de aflevering auto tip top afgeleverd en werd om de paar dagen geupdate over de status van de auto. En Daan heeft nog een zeer goede prijs weten te regelen voor mijn vorige auto. Zal zeker vrienden aan raden om bij van Mossel een auto te kopen.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Goed geholpen, goed advies.
Was aan de late kant met het uitzoeken van een nieuwe leaseauto. Goed gekeken naar de wensen en vanuit daar gekeken wat er snel leverbaar was wat zo dicht mogelijk in de buurt van het wensenlijstje kwam. Bedankt voor de goede service.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Vriendelijk ontvangst en je kunt er altijd terecht voor goede kwalitatieve hulp

Eigenlijk alles,
ik ben ruim 25 jaar klant geweest bi Ford in Weert, nooit geen problemen gehad, bij Ford in Eindhoven een en al problemen,
- niet aangegeven welke beurt noodzakelijk was voor mijn auto waardoor mijn garantie bij pechhulp is vervallen
- niet aangegeven dat distributieriem vervangen moest worden in 2025, en de bij behorende kosten enz enz

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Mijn 2 de Ford, bij van Mossel in Eindhoven. Uitstekend geadviseerd en duidelijke uitleg. Hulpvaardig met auto toevoegen, aan FordPass account en keurige aflevering, met ook nog wat extra's er bij. Toen ik binnen kwam, werd ik hartelijk en enthousiast welkom geheten, door Daan van Kasteren, Junior Verkoopadviseur. Eerlijk in zijn antwoorden op al mijn vragen en bij twijfel, vroeg hij het aan een collega. Daan bedankt, héél blij met deze keuze. Niets was jou te veel wat ik vroeg. Ik wens je veel succes, in je verdere loopbaan, bij Van Mossel☘️

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Het was niet de eerste keer dat we een nieuwe auto gekocht hebben bij van Mossel en ook nu zijn we weer prima geholpen door Peter Maes , nogmaals bedankt

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Prettig geholpen door Daan, met álle tijd voor ál mijn vragen. Sterk vond ik, dat hij, als beginnende verkoper, geen zaken ging zitten verzinnen, maar even navraag ging doen. Prima! Alles moet geleerd worden, en daar moet iemand de kans voor krijgen.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Auto laten slepen omdat motor defect was, Kosten volgens van Mossel 10.000 tot 11.000 euro voor een nieuwe motor, zou cylinders beschadigd zijn.Geen moeite doen om even verder te kijken. Bij andere garage, geen schade aan cylinders geconstateerd maar vervuiling door slijtende distributie riem. Motor schoongespoeld,nieuwe distrubutieset,multiriem
waterpomp,oliepomp en vacuumpomp. Kosten 3800,- auto weer als nieuw.

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Deskundige en vriendelijke verkoper die alles rustig en duidelijk uitlegde. Vragen werden snel beantwoord. Heel goede service!

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Eindhoven
Onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd met duidelijke video en ingesproken uitleg, ook werd er een rapport per mail gestuurd. Toen ik de auto op kwam halen had ik daar een vraag over en vroeg aan de receptiemedewerker of het klopte wat erop stond. Na uitleg van de receptiemedewerker zei ik dat het rapport dus niet klopte en er iets anders had moeten staan, maar daar werd niet naar geluisterd en werd wederom verkeerd genoemd. Ik heb het daar maar bij gelaten, aangezien ik wel wist wat het dus moest zijn.
Toen ik wegreed, bleek mijn handrem geen spanning meer te hebben. Telefonisch contact opgenomen met de receptie en diezelfde medewerker die mij hielp toen ik de auto ophaalde, vroeg mij met de auto terug te komen met de klacht. Door drukte lukte dat niet en binnen een paar dagen was de spanning terug in de handrem wat volgens internet normaal is omdat het zichzelf herstelt. Ik had dat graag van diegene aan de telefoon gehoord.