Exterene harde schijf besteld. Na 1,5 maand was het pakket verloren en na nog een half jaar, en veel mail contact, nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Elke keer word je weer gegaslight met... Se mere

Pakket is bij DHL verloren geraakt. De Van Mooren customer service gaf mij de taak om dit op te lossen, en toen er niets van het onderzoek terecht kwam kreeg ik geen reactie meer van ze. Ik heb 40 eur... Se mere

Wat een misleiding! Geen Nederlands bedrijf, alles komt uit China. Chrome cast werkte niet, terugsturen bleek een onmogelijke missie, eindeloze mailwisseling, ws AI. Dezelfde ervaring als Rob. Korto... Se mere

Bedrijf geeft goedkope slechte kwaliteit spullen, wanneer je ze mails zeggen ze kies maar iets anders uit wanneer je dat doet dan is het zogezegd allemaal niet leverbaar .. vervolgens 40% terug ik ben... Se mere

1,1

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,1

93 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nep.Chinese zooi.

Allemaal nep. Het artikel lijkt nergens op..Dunne kwaliteit sweatstof..mouwen te kort xl is veel te klein. Retourneren niet mogelijk..Dit soort nep bedrijven.moeten verboden worden!

13. oktober 2025

Bestel hier niets

Iets besteld. Er is iets anders aangekomen, maar ze weigeren het geld terug te betalen. Ze sturen automatische berichten met aanbiedingen voor kortingen. Het telefoonnummer werkt niet en bij nader inzien zijn ze waarschijnlijk niet Nederlands. Ze beroepen zich waarschijnlijk op het feit dat het de moeite niet waard is om een juridische procedure te starten, wat in mijn geval ook niet het geval is. Bestel hier niets.

25. september 2025

Waardeloze kwaliteit en slechte service

Waardeloze kwaliteit en slechte service

Dit kledingstuk is echt van bedroevend slechte kwaliteit. Het ziet er goedkoop uit, de stof voelt slap aan en de maat klopt totaal niet – véél te klein ondanks dat ik mijn gebruikelijke maat had besteld.

Retourneren? Vergeet het maar. Dat kost je klauwen vol geld en het proces is omslachtig en frustrerend. Uiteindelijk ben ik mijn geld gewoon kwijt. Slechte ervaring van begin tot eind. Absoluut geen aanrader.

7. oktober 2025

allemaal nep

allemaal nep. had dit eerder moeten lezen, want het staat hier allemaal. je denkt een nl site te hebben maar krijgt troep uit china zonder handleiding (hoewel dat misschien dat chinese tekstje was...). moest ook ergens mijn creditcard achterlaten waarna die geplunderd werd en ik die moest blokkeren.

10. september 2025

Een shirt

Een shirt, stond prachtig op de website.
Toen het kwam na drie weken!!
Wat afschuwelijk, terug sturen peperduur!!
Wat een oplichters, lijk een Nederlandse winkel!! Hoe kan je zo leven, de mensen oplichten!!!

1. oktober 2025

Nooit wat kopen !!

Dames pak besteld van €160.00 afgepreisd naar €79,99. Kreeg het als een stuk vodder binnen. Kwaliteit is zeer slecht!! 1 dag te laat met routouneren. Waarvan ik zelf de retourkosten moest betalen (€25.00 euro). Eindstand, €105.00 kwijt inclusief pak. Nooit wat kopen!

27. august 2025

Waardeloos

Waardeloos. Chinese dozenschuiver meuk, slecht product en ze onttrekken zich aan hun wettelijke retourverplichtingen.

1. september 2025

Niet bestellen!!

Niet bestellen!!! Je wordt misleid door de afbeeldingen op hun website! In werkelijkheid krijg je een product dat helemaal niet erop lijkt goedkoop spul is echt het geld niet waard. Retourneren blijkt onmogelijk en de kosten zijn voor jouw eigen rekening! Retourkosten zijn nog duurder dan de bestelling zelf. Wees gewaarschuwd!!

23. september 2025

Ik ontving een ander produkt dan…

Ik ontving een ander produkt dan weergegeven werd op de website. Het duurde ook heel lang en bleek uit China te komen. Niks NL!!!!
Gelukkig was het niet duur, maar de service was waardeloos. Hoge verzendkosten terug (naar China)....

10. september 2025

Oplichters!!!

Mensen bestel hier niets!!!!
Dit zijn oplichters!!!!! Ik heb 9 weken moeten wachten tot ik eindelijk een mail kreeg zojuist dat mijn bestelling is bezorgd dit is echter niet zo!!!!!!
We hebben hier echt met oplichters te maken!!!!

18. september 2025

Wat een misleiding!!

Kortom, geld kwijt een geen werkend product. Nooit via deze site iets kopen. Helaas hadden we vooraf de reviews niet gelezen.

18. september 2025

Liever zou ik 0 sterren geven maar die…

Liever zou ik 0 sterren geven maar die optie kon ik niet vinden.
Slechte service van het bedrijf. Retour zendeling worden omzeild Ien afgedaan met korting of een winkel tegoed. Uiteindelijk mocht ik het product retour zenden maar moest ik wel de verzendkosten naar China betalen. Volgende keer zal ik me beter verdiepen in het bedrijf alvorens iets aan te schaffen.

17. september 2025

Er dette din virksomhed?