Vanleeuwenleiden

Oplichters!! Schoenen loafers besteld, goedkope kwaliteit, retour gestuurd en inderdaad het moest retour naar China!! Tuurlijk. Nooit meer wat gehoord, geen geld terug.

Zeer slecht. Bomberjacks besteld. Veel te klein. Maten komen niet overeen. Kon nog een jas krijgen voor verzendkosten. Geen vertrouwen in. Kon eea zelf bekostigen en terugsturen. Koste ruim €22, Word... Se mere

Exact dezelfde bodywarmer, rechtstreeks bij Temu voor €18,54. Bij Van Leeuwen €57,00. Bij Temu perfecte, gratis retourservice en achteraf betalen. Bij Van Leeuwen “Leiden” betaal je €25 voor retourner... Se mere

Ik had een product besteld hier maar kwam erachter dat de maat niet goed was. Dus wou ik mijn geld terug en nog even verder kijken voor andere schoenen. Dit is netjes opgelost en de service is top. He... Se mere

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bestel hier niets!!

Ik had een XXL jas besteld, maar dit lijkt wel een maat M! Pakket komt ook rechtstreeks uit China en mag dus op eigen kosten terug daar naartoe. Kost ongeveer €20/25,-
Hier koop ik niks meer, en adviseer iedereen hier niet te kopen!!

2. september 2025

Dropshipment vanuit China

Dropshipment vanuit China. Duurde veel te lang terwijl er stond “ op voorraad”. Kwam na onze vakantie aan en kan alleen retour naar China!
Klantenservice doet ook 2 dagen erover om te antwoorden
Niets bestellen!

22. august 2025

Van Leeuwen Mode in Leiden BESTAAT NIET

Van Leeuwen in Leiden bestaat niet. Dit is een Chinees bedrijf dat slechte producten verkoopt voor te veel geld.
Ik heb onlangs een paar schoenen gekocht, die rechtstreeks uit China kwamen. De kwaliteit is bagger en terugsturen lukt niet.
€65 kwijt. Pure oplichting!

19. august 2025

Bedrog!!!

Als je van leeuwen Leiden site kijkt ziet het er netjes uit en in het nederlands . En dan kom je erachter dat het uit China komt en de kwaliteit en prijs en maat slecht is.

15. august 2025

Let op voor deze oplichters!

Let op voor deze dropshippers! Ik heb hier 2 pantalons besteld, product lijkt niet eens op de foto, je krijgt een goedkoop stofje wat al bijna uit elkaar valt als je er naar kijkt, het zit opgefrommeld in een soort vuilniszak als je het binnen krijgt. Levering duurde ruim 2 weken.

KOOP HIER NIETS!!

12. august 2025

KOOP HIER NIET!!!

Wat een oplichters!!! Het is dat ik er geen foto bij kan plaatsten. Loafers besteld, ten eerste 2 weken op de levering moeten wachten. Nu heb ik de bestelling binnen gekregen in een plastic zakje en de schoenen zijn compleet vervormd! Wat een shit kwaliteit!
Echter erna ben ik pas gaan kijken naar de voorwaarden, deze fout maak ik nooit meer. Lees je goed in!

1. august 2025

Ik heb schoenen besteld die niet kwamen

Ik heb schoenen besteld die schoenen zijn niet binnengekomen en toen ik contact op nam werd mij verteld dat ze me zouden laten weten waar mijn pakket is gebleven en zouden ze me op de hoogte houden ik heb uiteindelijk maanden gewacht en toen ik daarna weer een mail stuurde kreeg ik pas mijn geld terug

23. april 2025

Niets kopen bij van Leeuwen

Slechte kwaliteit, lijkt in de verste verte niet op het artikel van de website. Totaal andere jurk. Retour sturen naar China zegt al genoeg en dat is ook nog eens niet te doen. Trap niet in de mooie advertenties en koop er niets!!

2. juli 2025

Koop hier niet

Koop hier niet, het misleid je tijdens het kopen. je komt niet bij een winkel maar bij een dropshipper met slechte materiaal uit het buitenland. Vervolgens zijn ze niet te bereiken, het echte bedrijf is flashbox. Van Leeuwen Leiden is helemaal niet KVK geregistreerd.

Digital Services Act (DSA): In de DSA is een specifiek verbod op dark patterns opgenomen voor online interfaces van online platformen. Dark patterns worden gedefinieerd als praktijken die doelbewust of feitelijk, het vermogen van ontvangers van de dienst om autonome en geïnformeerde keuzes of beslissingen te nemen, wezenlijk verstoren of aantasten.

14. juli 2025

60 euro betaald voor schoenen uit China met waarde 10 euro

60 euro betaald voor schoenen. Dan duurt de bestselling erg lang en doe je verder onderzoek en blijkt het dropshipping te zijn van baggerszooi uit China. Dit soort bedrijven verpesten e-commerce over de rug van hardwerkende mensen. De schoenen zien er niet eens uit zoals wordt voorgeschoteld. Ook wordt er niet op mail gereageerd. Schoenen wil je niet eens aan trekken. Ga hier aangifte van doen

3. juli 2025

Pas op!Dropshipping.

Het is troep uit China. Kleding van slechte kwaliteit het ene veel te groot en andere veel te klein. Krijg een retouradres naar China. Nu als voorstel 30% van aankoop bedrag zonder retourzending gekregen. Ik ga verdere stappen ondernemen. Wat een oplichting is dit.

10. juli 2025

Dropshippers, Chinese troep

Duurt lang voor je bestelling er is. Retourneren haast onmogelijk en ongelofelijk duur (€20 voor schoenen van €49). Schoenen kwamen weliswaar overeen qua kleur maar vielen erg klein en zijn erg goedkoop. Duur leergeld.

7. juli 2025

Oplichters

Oplichters! Hier niet kopen. Ik ben erin getuind. Lijken gewoon Nederlands te zijn, snelle levertijden. Niks is minder waar, heb 4 weken moeten wachten en alles te klein en van hele slechte kwaliteit. In ieder geval zeker niet zoals het op de website staat. Ze reageren niet op mails, dus die 140 EUR is weggegooid geld voor een nep-bomberjack. Irritant!

30. juni 2025

Dit zijn oplichters!

Dit zijn oplichters!! Lorenzo Heren loafers besteld voor €49,95 kleur blauw, ik had ze nodig voor een event, pakket kwam bijna 3 weken later, vervolgens heb ik totaal een andere model en kleur schoen gekregen dan wat ze op de website aanbieden. deze schoenen kun je bij temu halen voor €14,00, en ze verkopen het voor 3x de prijs, NIET HIER BESTELLEN!!

2. juli 2025