Vanlaarhovenmode Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

They are scum

They are scum, Never buy from this vendor.
The item I purchased was completely different, very poor quality, design, customer service. Delivery took more than a month. Additionally, the return policy is not proper, they return only 15% of the total amount.

31. august 2026

Blijf weg van deze site

Blijf weg van deze site, het is puur bedrog. Mijn pakje bleef om te beginnen 26 dagen onderweg om dan aan te komen en in de verste verte niet te lijken op het kleedje dat online stond. Zuivere afzetterij, zoiets lelijks ben ik nooit eerder tegen gekomen.

28. august 2026

Attention arnaque

Je dois renvoyer l’entièreté de ma commande.
Tissus horribles, tout est en polyester.
Les tailles ne correspondent pas à la réalité. Le L homme est minuscule, le L femme est énorme...
En vente sur les sites chinois, moins chers et tout aussi moches.
A fuir absolument, c’est une arnaque...
Et je n’ose pas imaginer combien va coûter le retour!

26. august 2026

Terugsturen onmogelijk

Terugsturen kan alleen naar een adres in China €25,- Ze hebben geen postadres in Nederland. Wil men iets terug te sturen dan worden er alleen maar drempels gelegd.
Telefoon wordt niet opgenomen.
Bij het contactformulier moet je invullen dat je geen robot bent. Het antwoord vul je goed in maar wordt fout gerekend m.a.w. het formulier wordt niet verstuurd.
Product voldoet niet aan de omschrijving.
Zeer slechte klantenservice.

21. august 2026

Zeker niet aan kopen

Zeker niet aan kopen, volledig onbetrouwbaar. Kwaliteit beneden alle peil, zeker niet zoals beschreven, ook kant aan onderkant kleed en aan decolleté ontbreken. Kostprijs €77 om inderdaad niet naar Nederland maar naar China terug te sturen. Het beloofde geld tegoed om iets anders te kopen, nooit meer van gehoord. Echte bedriegers

3. august 2026

Waardeloze oplichters

Waardeloze oplichters. Op site staat foto van winkel, maar ze hebben geen winkel. Op site staat dat je kunt retourneren. Dat kan dus niet. E-mail wordt beantwoord door AI. Wat je besteld is troep uit China. Komt totaal niet overeen met foto’s op website.

20. juli 2026

Er dette din virksomhed?