Uengageret guide og dårlige løgne
Vi var på turen d. 28. august 2024. Vi havde faktisk sat vores forventninger relativt middel, da vi ikke rigtigt kunne information om turens indhold nogle steder.
Som aftalt møder vi op foran byretten på Nytorv, og alt er fint. Guiden virker en anelse uengageret i de ting han fortæller, og virker mest af alt som om han ikke rigtigt tror på sine egne historier. Vi fulgte dog gladeligt med videre fra første stop, og tænkte at han nok bare lige skulle tale sig lidt varm - hvilket er helt ok. Det viste sig dog at kun at blive værre herfra. Han blev desværre aldrig bedre eller mere indlevende i løbet af aftenen.
Den første cirka halvdel af turen bød på gode fortællinger om indre Københavns gamle gader, hvilket var super spændende. Efterfølgende blev turen dog til at krumme tæer over. Som et lyn fra en klar himmel gik turen fra faktabaserede historier, til fup-historier om spøgelser som guiden i øvrigt flere gange pointerede ikke var rigtige. Altså en bizar og ligegyldig drejning, særligt med en guide der ikke er indlevende og tror på egne fortællinger.
Jeg ville nok ikke decideret anbefale turen til andre, men kunne dog nok se for os, at den ville være fin hvis målgruppen fra unge teenagere, fremfor voksne mennesker.
Jeg føler ikke vi spildte 1,5 time, men blot at vi ikke rigtigt fik hvad vi betalte for.