Jeg bestilte et vandfilter via vandfilter.net, der blev to måneder forsinket. Da pakken endelig kom, manglede selve vandfilteret i pakken udover tilbehøret... Jeg har skrevet gentagne gange ti... Se mere
Vandfilter.net vil gerne levere det udstyr til dig som gør at du har størst mulig chance for at komme igennem en nødsituation, eller til dig som blot elsker en aktiv fritid ude i den vilde natur og vil være parat til enhver situation.
Messingvej 54A, 8940, Randers SV, Danmark
- Info@vandfilter.net
- vandfilter.net
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Misforståelse
Redigeret oplevelse: Jeg bestilte et vandfilter med ekstra poser, og ordren gik desværre i stå, da poserne ikke var på lager. Men vi fik talt om det og ordnet sagen, så alt blev løst. Jeg vil dog anbefale, at I kontakter kunden, hvis noget ikke er på lager. Men super fint, at I fik sendt varen hurtigt efter vores snak.
Penge trukket, firma gået under jorden
Jeg annullerede min ordre to dage efter bestilling. Tre uger senere får jeg mail om at ordren alligevel er afsendt. Jeg har sendt flere mails og sms’er men jeg får intet svar. Pengene er trukket fra min konto på trods af annuleringen for ca en måned siden og intet svar på mine mange henvendelser.
Jeg har bestilt og betalt for en varer
Jeg har bestilt og betalt for en varer. Jeg har gentagne gange henvendt mig til virksomheden, men jeg får ikke svar. Jeg afventer forsat mine varer.
God vejledning
Da det ønskede vandfilter ikke var på lager, fik jeg en e-mail med et godt alternativ. Da jeg var i tvivl om alternativet dækkede mit behov ringede de mig, vi fik afklaret tvivlspørgsmålene og alternativet blev fremsendt.
Manglende levering og intet svar
Jeg bestilte et vandfilter via vandfilter.net, der blev to måneder forsinket.
Jeg har skrevet gentagne gange til deres mail, og gjort dem opmærksom på problemet, men har ikke modtaget svar nu næsten en måned efter at jeg gjorde opmærksom på problemet.
Der er tydeligvis noget helt galt i butikken, så mit råd er at holde jer langt væk og bestille vandfiltre andre steder!
EDIT: Har ændret fra 1 stjerne til 3 stjerner, da jeg efter at have skrevet min Trustpilot anmeldelse modtog et opkald fra virksomheden, med en aftale om et få pengene refunderet.
Overset betaling. Lang uvished førte til returnering
Opdatering: vandfilter.net kontaktede mig per telefon og sagde at de havde overset min betaling. Jeg blev tilbudt varen sendt eller pengene retur. Vi aftale at jeg fik pengene retur, da jeg har købt andetsteds imellemtiden. Venlig og imødekommende samtale.
Oprindelig:
Jeg købte et vandfilter, efter jeg modtog kvittering for købet og havde overført via MobilePay har jeg intet hørt. Jeg har skrevet på mail og telefon men jeg har stadig ikke modtaget svar. Det er nu ved at være lidt over en uge siden så jeg kan ikke se der er tale om andet end tyveri. Håber stadig jeg hører noget men ellers er mit næste skridt at anmelde siden. Hold jer væk!
Hold jer væk!
Hold jer væk!!
Bestilte varer for ca. 1300 kr. i februar. I slut maj annullerede jeg ordren, og én uge senere sendte de alligevel ordren og hævede mine penge. Jeg havde jo købt via anden leverandør, og ønskede ikke ordren, så den forblev uafhentet.....jeg har endnu ikke set mine penge, og de er tavse som graven.
Jeg anser det for at være tyveri.
Jeg købte nogle vandfiltre som jeg alligevel fortrød købet på nogle dage efter. Det skyldes da jeg skulle bruge filtrene tidligere end den forventede leveringsdato. Jeg skrev en mail til forretningen og fik 1-2 dage efter et opkald fra en meget flink ejer der med det samme returnerede pengene og annullerede ordren.
Tyveri ved højlys dag
Bestilte varer derfra for flere mdr siden og de har ikke varerne på lager, jeg har bedt om at få pengene igen, men nu svare de ikke... hold jer væk fra dem!
Forudbetaling for varer der alligevel ikke er på lager????
Har bestilt og betalt for varer der tilsyneladende var på lager, omkring 2000kr. Undrede mig over at skulle betale ved bankoverførsel. Længe efter fik jeg en mail med info om meget lang leveringstid 6 uger. Det er ikke ok når man allerede har overført penge. Jeg har bedt om at få penge retur men har endnu ikke modtaget svar. Kan se herinde at flere andre deler min oplevelse.
Dårlig måde at behandle mig på.
Jeg bestilte varer til omkring 1500kr og betalte med det samme. Hørte ingen ting efter en uge, og så begyndte jeg at kontakte dem. Jeg ringede over 10 gang og fik ikke noget svar. De reagerede heller ikke på mine mange emails i 3 uger.
Men så fik jeg et venligt svar, hvor Vanfilter.net var meget villig til at returnere pengene, fordi jeg havde fortrydt mit køb. Det tog også 5 dage til de blev overført. Mén pengene kom! Han beklagede meget at det hele gik så langsomt.
Fin håndtering af lidt ærgerlig situation
Jeg bestilte forskelligt der stod som på lager. Det var åbenbart ikke tilfældet, for jeg fik dagen efter en fin mail med nye leveringstider og besked om, at de forskellige dele ville blive sendt efterhånden som de kom på lager. Det er naturligvis ikke optimalt, at hjemmesiden giver indtryk af en lagervare, når den ikke er på lager, men den hurtige information om ændret leveringstid og at der ville blive sendt lidt efter lidt trækker op. Jeg endte dog med at afbestille og købe et andet sted. Da pengene ikke var trukket var der ingen skade sket.
SCAMMERS
Jeg bestilte et lifestraw og på hjemmesiden stod der 1-2 dages levering men på min ordrebekræftelse står der at den først kommer slut april jeg skal have mine penge til bage asp
Firmaet kan ikke anbefales. Jeg bestilte et par vandrestave for en…
Jeg bestilte et par vandrestave for en måned siden. Jeg har betalt og har fået bekræftelse af købet, men jeg har endnu ikke modtaget varen. Firmaet svarer ikke på mine mails og de tager ikke telefonen.
Ingen odrebehandling
Jeg bestilte pH-indikator papir den 23/05 fik en ordrebekræftelse med det samme men hørte ikke fra dem igen. Skrev så for 4 dage siden på deres mail (01/06) omkring dette, men har hørt intet svar. Kan ikke anbefale denne side, dårlig support og langsom hvis ikke ikke-eksisterende ordrebehandling
Skarpe priser og hurtig levering
Bestilte et vandfilter onsdag aften og kunne hente det i GLS shoppen fredag morgen, ca 36 timer senere. Det kan vist ikke gøres ret meget bedre. Gode priser
Bestilte den vare som de så ikke har på…
Bestilte den vare som de så ikke har på lager alligevel... De skrive om jeg vil ha noget andet hvilket jeg svare nej til derefter ingen respons.. hverken svar på mail eller penge tilbageført her på 5 dagen ... dårlig service
Hurtig levering, da de multitools jeg havde købt gik i stykker, fik jeg (efter en del skriveri frem og tilbage) 2 af en anden model uden beregning. Så super service.
Ingen respons
Bestilte myggenet d. 6-juni. Fik hurtigt en bekræftelse, men siden er der ikke sket noget.
Jeg har sendt to mails, men nu d, 20-juni har jeg endnu intet hørt.
Opdatering: Efter anmeldelse her, fik jeg en behagelig oprinigning fra Vandfiler. Jeg ror nu på at varen kommer.
Jeg kan ikke anbefale at anvende dette…
Jeg kan ikke anbefale at anvende dette firma. Jeg bestilte den 1. juni to myggenet - fik autosvar med at de var ved at behandle min ekspedition. Jeg har så forsøgt at ringe til dem to gange på det telefonnummer de angiver - her bliver jeg blot mødt af en telefonsvarer (hvor jeg har lagt besked) og jeg har emailet tre gange for at høre om min ordre var på vej. Der er ingen respons overhovedet og der er nu gået 11 dage fra jeg bestilte varen.
Det er meget dårlig service