Vandervelden Anmeldelser 24

TrustScore 2.5 ud af 5

2,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat en rot bedrijf ik betaal voor het service ik bel dat heel afvoer verstopt is op zaterdag 21 februari ochtend om 8 uur In de ochtend die man wilde Iet eens langskomen hij zegt dat het geen no... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zojuist Karel heeft bij ons de verstopping van de wasmachine aangepakt. Een echte vakman, hij gaf niet op makkelijk op met resultaat dat de verstopping verholpen is. Zo hoeft gelukkig de douchemuur... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Te duur voor een uur

De kosten waren €425,65 voor een uur werken. Ze rekenden 21/2 uur wat totaal niet klopte en ook te bewijzen viel. De medewerker veroorzaakte zelf een nieuw mankement wat de andere medewerker probeerde te herstellen. Die tijd moest ik ook betalen. Het pinapparaat was niet opgeladen dus 3 x bellen naar kantoor moest ik ook betalen. Na veel telefoontjes met verschillende uitleg namens Vder velden werd er €170,00 teruggestort. Kosten uurtje werken €255,39 voor een verstopping!!! Slechte communicatie en weinig meedenken met de kantoormedewerkers. Zoek zeker een ander bedrijf en vraag naar de financiële voorwaarden.

10. marts 2026

Topservice

Zojuist Karel heeft bij ons de verstopping van de wasmachine aangepakt.
Zo hoeft gelukkig de douchemuur/vloer niet opgebroken te worden.
Nogmaals super bedankt.

10. marts 2026

Snelle service

Om 20 uur gebeld voor een toilet verstopping. Spoeddienst belde 30 minuten later op. Hij moest alleen van een uur rijden afstand komen. Zijn aangekomen meteen het probleem aangepakt en alles werkt weer zoals het hoort. Zeer tevreden dus.

5. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat en rot bedrijf ik betaal voor het…

In de ochtend die man wilde Iet eens langskomen hij zegt dat het geen noodsituatie is ik moet tot maandag wachten dus ik kan tot met maandag Helemaal niks voor wat betaal ik dan elk maand

21. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na meerdere contact moment zou er een…

Na meerdere contact moment zou er een monteur komen na 1 uur, deze kwam pas om 4 uur in de middag. Hij trekt hele zooitje kapot in de keuken en vertrekt daarnaast verteld hij dat er in de wc niks aan de hand is en meld dit als misbruik. Terwijl er water zichtbaar is op de vloer en tegen ons zegt ik weet niet waar het vandaan komt. De 4 zekerheden komt dit bedrijf niet na, telefoniste onbeschoft en de monteur vertrekt gewoon en laat ons achter met een groter probleem waarbij alles vernieuwd moet worden terwijl dit ging om een verstopping! Vreselijk bedrijf bah. Ook meerdere klacht ingediend schriftelijk bij van der Velden hier wordt geen reactie op gegeven!

19. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

premie betalen,maar als er iets is,laten ze je stikken

We betalen al 12-14 jaar premie dat als er iets is,ze langskomen.
En na al die tijd premie betalen, bel je op,komen ze niet, ja ze wilde over een tijdje langskomen.
Heb een ander gebeld ,die was er dag erna ,heeft opgelost voor een goede prijs.
Was wel heel behulpzaam en vriendelijk tegenstelling tot bedijf velden.

Zorg dat je niet in hun vallen trapt, en kies een goed bedrijf

12. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op dinsdag heb ik telefonisch contact…

Op dinsdag heb ik telefonisch contact opgenomen omdat de doucheafvoer in onze woning verstopt is. Het water loopt niet door en mijn ouders en drie minderjarige kinderen kunnen hierdoor niet douchen. Bovendien stroomt er zelfs water onze keuken in wanneer de bovenburen douchen, waardoor de situatie onhygiënisch en gevaarlijk wordt. Dit betreft dus een spoedgeval.

Tijdens het telefoongesprek is mij een afspraak aangeboden voor woensdag 12 november in de middag. Later hoorde ik van mijn moeder dat er niemand langs is geweest. Daarom heb ik vandaag opnieuw contact opgenomen.

Tot mijn verbazing werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan. De medewerkster beweerde dat er geen afspraak gepland stond voor 12 november, maar dat de afspraak op woensdag 19 november zou staan. Ik weet echter heel zeker wanneer de afspraak is gemaakt en het was duidelijk aangegeven dat het om een spoedmelding ging en dat men deze week zou langskomen.

In plaats van de situatie serieus te nemen en mij gerust te stellen, reageerde de medewerkster op een onprofessionele en onbeleefde manier. Ze beëindigde het gesprek zelfs op een respectloze wijze. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik vind het zeer teleurstellend.

13. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraak gemaakt voor rioolverstopping…

Afspraak gemaakt voor rioolverstopping op een tijdstip maar toen ik op dat tijdstip thuis was kwam er niemand...
En toen ik belde zeiden ze we kwamen langs vroeg in de ochtend maar dat is niet wat ze tegen mij zeiden aan de telefoon toen ik een afspraak maakte destijds en mevrouw kan mij nu niet snel tussen proppen want het is te druk dus weer een paar dagen wachten met een keuken leidingen dat niet werkt en badkamer..........

7. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn reparatie verzoek loopt al half…

Mijn reparatie verzoek loopt al half jaar, uiteindeljk sturen zij twee jonge jongens terwijl hele blok muur van plafond is verwijderd en duidelijke foto's werden al naar hun gestuurd hebben zij iemand gestuurd voor riool verstopping van badkamer. Op moment dat ik heb aangegeven dat er geen verstopping was maar leidingen en lekkage in plafond hebben zij weer foto gemaakt en opgestuurd! Heb meteen gebeld om te kijken hoe kan het dat, jongens stonden naast mij heeft meneer Paul opgenomen leidinggevende die was heel onbeleefd wist niet dat ik naast jongens sta toen hij met hun sprak. Dus ik hoorde letterlijk ah geen idee waarover zij heeft. Maar met zo een kleinerende stem! Zij staan naast en lachen je keihard uit. Daarnaast hij kon niet zeggen over wanneer gaat het opgelost worden, ook niet wanneer krijg ik afspraak geen enkele medewerking of dienstverlenend gedrag! Je word niet serieus genomen!

3. november 2025

Loonstrook onduidelijk

Loonstrook onduidelijk, uren zoek,

Vakantietoeslag? Vergeet ’t maar, je krijgt geen poespas,

Communicatie? Stilte, dagenlang, niks gehoord,

Stress en wachten, dat is hun werkwoord.

Dus ja, alleen helden… als je overleeft met wat je mist.
Feit blijft: bewijzen liggen klaar, en ik ben nog steeds hier 🐉💪
#levensfeit geen held bij van der velden ,maar letterlijk een nummer ✌️💯

24. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hele dag niks kunnen doen

Vanochtend gebeld voor een verstopping in de wc van de badkamer, zouden tussen 13u en half 4 komen. Het is inmiddels 16:15 en heb nog steeds niet kunnen douchen!!!!

9. oktober 2025

Respectloze klantenservice

Ik had een ontstopping in de douche, deze was keurig verholpen door de (vriendelijke) monteur. Tijdens zijn werkzaamheden heeft meneer perongeluk de douchekop laten vallen, waardoor deze kapot is gegaan. Kan gebeuren natuurlijk.. meneer bood excuses aan, maakte vervolgens foto's van de schade en gaf aan dat ze terug zouden komen voor een nieuwe douchekop en slang.

Ruim een week later nam ik contact op met van der velden rioleringsbeheer. Hier kreeg ik een extreem respectloos persoon aan de lijn die absoluut 0 moeite wilde doen en mij weigerde te helpen.

28. august 2025

Zeer onprofessioneel gedrag.

Zeer onprofessioneel gedrag.
Medewerkers draaiden harde muziek, zongen luid mee en parkeerden slordig. Geen enkel respect voor de buurt. Werkgever zou dit gedrag serieus moeten aanpakken.

31. juli 2025

Waardeloos en duur!

Gebeld ivm kleine lekkage in kruipruimte onder toilet. Vooraf gevraagd naar kosten. Paar dgn later komt iemand kijken. Binnen 5 min is conclusie dat t daar idd lekt maar kan heden niet repareren. Intussen wel 155 euro betalen terwijl dus niks gedaan. Krijgen ook geen factuur hiervan en beloofde offerte voor reparatie na 3x bellen en mailen heden na 3 weken nog steeds niet ontvangen! Waardeloos!

9. juli 2025

1 ster – Onbetrouwbaar, onprofessioneel en totaal respectloos

Ik heb Van der Velde Rioolservice ingeschakeld voor een spoedgeval, maar het hele proces was ronduit schandalig. De situatie was dringend, maar werd totaal niet serieus genomen. Darion, de medewerker waarmee ik te maken had, deed alsof het allemaal niets voorstelde. Hij kwam zijn beloftes niet na, reageerde traag en had een lacherige houding terwijl ik met een serieus probleem thuis zat.

Alles lijkt erop gericht om verantwoordelijkheid te ontlopen. De rapportage die beloofd werd, bleef maar uit en follow-up was er nauwelijks. Je staat er als klant volledig alleen voor.

Als je een bedrijf zoekt dat professioneel, serieus en betrouwbaar met jouw probleem omgaat, kijk dan vooral verder. Van der Velde is wat mij betreft een schoolvoorbeeld van hoe het níet moet. Totaal ongeschikt voor spoed en klantgerichtheid is ver te zoeken.

19. juli 2025

Llll

Na een recente ervaring met vandervelden rioolbeheer, ben ik diep teleurgesteld. Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden veroorzaakte de beheerder een overstroming in onze serre. Niet alleen was er aanzienlijke waterschade, waardoor onze apparatuur beschadigd raakte, maar de reactie van de beheerder was ook onprofessioneel. Toen ik kritiek uitte op de ontstane situatie, reageerde hij beledigend en verliet hij de locatie in woede, waardoor wij achterbleven met de overstromingsschade en een serre vol riool die we zelf moesten opruimen. Ik kan dit bedrijf of deze persoon absoluut niet aanbevelen.

15. juli 2025

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Bel je half 8, krijg je een bandje “u bent de eerst wachtende” en dat duurt dan een half uur. Wat blijkt ze zijn pas om 8 uur telefonisch bereikbaar.
Zorg dan voor een passend bandje.
Als ik de man hier over vraag wil hij geen eens antwoord geven. En is heel onvriendelijk en hij hoopt na t door verbinden dat er niet opgenomen wordt, zo zegt hij en hangt dan snel op.
Nou ja, wat een akelig figuur!
Bedrijf is niet 1 ster waard wat mij betreft. Maar helaas moet ik t er mee doen aangezien ik huur via Cazas

26. maj 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.