Vandelftmode

Van Delft Mode heeft niet het product geleverd dat ik verwachtte. Een polyester overhemd, rechtstreeks uit China, ergo ship-dropping. Geen mogelijkheid om te retourneren in EU, zou teruggestuurd moete... Se mere

Kwaliteit waardeloos, linnen blouse had niks met linnen te maken. Retourbeleid nog slechter: zelf terugsturen n naar China of houden en deel terugkrijgen. Dat krijg je vervolgens niet, wel eindeloze... Se mere

Comfortabel en praktisch met voldoende zakken, maar de pasvorm was niet zo flatterend als ik had verwacht en de stof voelt iets dunner aan dan op de foto's. Niet slecht, maar ook niet geweldig.

pretenderen een andere van delft mode te zijn, zo ben ik er ingestonken. 4 items besteld, 3 totaal waardeloos, 4e was zomerregenjas, was oke, maar 3 maten te klein. recht van retour pas na 5 mails ins... Se mere

Ali Express…

Haal maar eens een foto van de site door reverse image search. Tientallen resultaten, één adres: AliExpress. Dropshipping. Trap er in niet in.

17. april 2026

Ik ben er ook ingetrapt wat een…

Ik ben er ook ingetrapt wat een oplichters bende ,
kleuren kloppen niet maatvoering klopt niet en honderd % plastic. Contact onmogelijk doen het voorkomen of ze een winkel in Delft hebben maar komt rechtstreeks uit China. Nog maals trap er niet in.

7. april 2026

Foutieve informatie

Op de site staat dat het een winkel in Delft is, maar het komt uit azie Maten kloppen niet. En terugsturen kost 30 ,of 40 euro. Maar wat erg is dat je denkt dat het uit Delft komt dus in Nederland maar nee toch uit het buitenland wat ik juist niet wilde.

28. marts 2026

Oplichting

Het is allemaal oplichting. Ze informeren je niet gelijk over als je wilt retourneren want dat kost je veel geld. 30-40 euro. De maten komen niet overheen met Nederlandse maten. NIET BESTELLEN DUS WANT HET KOST JE VEEL GELD.

25. marts 2026

Nep winkel is een dropshipper

Twee kledingstukken besteld en waren te klein.
Retourzending moet je zelf betalen en kost je tussen de € 30,- en € 40,-.
De reviews die Van Delft Mode gebruikt zijn NEP (oplichting).

25. marts 2026

Kat in de zak!

Op de eerste plaats een veel langere verzendtijd van het bestelde artikel dan werd aangegeven.Uiteindelijk komt het bestelde artikel bij mij binnen, komen de kleuren niet overeen zoals ik het artikel besteld heb via Facebook. Op Facebook stond het artikel in een paarstint afgebeeld, krijg ik een blauwe versie!!! Ook de maat, die ik al een maat groter besteld had dan gebruikelijk is te klein!. Wat ik niet wist toen ik het betreffende artikel bestelde, was dat het uit China moest komen. Dit vind ik op zich al een slechte zaak. Zeker gezien het feit dat de kleur en de maat niet overeenkomen. Nu blijkt dat op de website van Van Delft mode staat, dat ik zelf mag opdraaien voor de kosten om het artikel te retourneren.

20. marts 2026

Duurkoop

Het bestelde vest leek in de verste verte niet op de foto van de website. Het was een goedkoop bedrukt vest van 100% polyester. Zogenaamd afgeprijsd van 90 euro naar 39,95.
Retour zenden kost tussen de 30 en 40 euro.
Voor mij dus de laatste keer van Delft mode

19. marts 2026

Van Delft mode doet zich voor als een…

Van Delft mode doet zich voor als een degelijke (web) winkel. De foto van de winkel oogt als een betrouwbare zaak. Daarom heb ik een bestelling gedaan. Je krijgt direct een mail dat je bestelling onderweg is. Na het checken van de track and trace bleek dat mijn bestelling uit China moest komen. Wat een teleurstelling als je denkt dat de spullen gewoon uit Nederland komen. Vandaag kwam, na 3 weken de Chinese rommel aan. Nee, dan liever bestellen bij een eerlijke webwinkel.

18. marts 2026