1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

FLEXOSORT producerer affaldssorteringssystemerne SORT-it og Flexobox. Det er praktiske og fleksible systemer til at sortere affald, hvor man ønsker at udnytte pladsen optimalt. Systemet kan sortere i flere kategorier og er samtidig fleksibelt i forhold til mængden af affald i hver kategori.

4,5

Fem stjerner - enestående service og solidt kvalitetsprodukt

Vi har haft vores Sort-It affaldssorteringssystem i mange år, og vi har været rigtig glade for det. Materialerne er solide og holdbare, og systemet står stadig pænt og fungerer perfekt, selv efter lang tids daglig brug.

For nylig gik en enkelt reservedel i stykker som følge af en helt usædvanlig og uheldig hændelse – en stol faldt ned over stativet fra stor højde. Det er bestemt ikke noget, man kan forvente, at hverken produktet eller garantien skal kunne klare, slet ikke efter så mange år.

Jeg kontaktede derfor virksomheden for at høre, om det var muligt at købe delen separat. Til min store overraskelse insisterede de på at sende mig en ny reservedel helt uden beregning, selv efter jeg havde forklaret den reelle årsag til skaden.

Sådan en service er efterhånden sjælden, og det fortjener virkelig ros. Virksomheden leverer ikke kun produkter i høj kvalitet, men også kundeservice i absolut topklasse.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

1. december 2025

Fra affaldskaos til orden

Fra affaldskaos til orden

I mit lille køkken i min lejlighed, troede jeg ikke at det var muligt og få plads til at sortere alt et sted.
Men med en kombination af Sort-it og Flexobox, har jeg nu i skabet under min håndvask, fået plads til det hele, incl. min opvaskebalje🙂
Jeg kan nu sortere korrekt, hvor affaldet opstår, og endda bære det hele ned til den udendørs affaldscontainer på en gang, og det er nu rart, når man bor på 2 sal🙂

19. maj 2025

Genial løsning

Hurtig levering!
Nemt at samle og sætte op. Genialt med klistermærker, så man kan dele sorteringen op synligt - også for gæster i hjemmet, når de skal smide noget ud. Jeg har ikke set bedre eller smartere løsninger i det format. Produktet lever op til mine forventninger og er funktionelt! Jeg bestilte 2 sæt sort-it.

26. april 2024

2 knækkede og en kasseret…

Var egentligt glad for produktet til en start, vi købte 4 flexobox for det kunne der lige være i vores skab. Men her 2 år efter køb er 2 af 4 plastik beslagene der gør at spandene kan hænge på lågen brækket. Vi havde et uheld med en bio skraldepose der var gået hul i og saft var røget ned i spanden, egentlig ville man bare kunne vaske spanden da den jo er lavet af plast, men pga. at man folder spanden fra flat materiale til stående “spand” så besværliggøre det rengøringen så meget at den ikke kunne blive ren uden at man skulle folde den ud og der efter var det ikke til at folde den igen, den ene spand er derfor smidt ud… så 2 brækkede beslag og en kasseret spand… kan og vil ikke anbefale flexobox produktet til nogen…

29. november 2021

Gode produkter og kundeservice

Jeg købte to flexoboxe fra Valbeing. Levering kom kort efter og alt gik smertefrit.
Jeg pakkede produktet op og samlede kasserne efter anvisningerne i den medfølgende vejledning. Stadig uden problemer.
Men da jeg nåede til monteringen af mit nye skraldesorteringssystem stødte jeg på lidt problemer. Så jeg skrev til Valbeing og fik lynhurtigt fyldestgørende svar.
Det havde selvfølgelig været lettere, hvis jeg havde sluppet for kundeservicekontakten, men jeg fik svar så hurtigt og effektivt, at det næsten ikke gjorde en forskel. Min feedback gjorde også, at de fremover vil gøre det tydeligere i vejledningen, hvad jeg manglede.
Så alt i alt sidder jeg tilbage med et glimrende produkt og en god oplevelse af kundeservice.

29. august 2018

Super princip for sortering af affald

Super princip for sortering af affald i køkkenet.

Vi har stor glæde af systemet, som vi købte for et par måneder siden.
Slut med rod under og på køkkenbordet med plastic-emballage og metal-dåser som liiiige stod klar til næste gang der var nogen som skulle ud med skrald.

Med det stigende fokus på sortering af affald er dette et super godt svar på løsning af udfordringerne som opstår i køkken-logistikken.

22. oktober 2017

Sort-it lever fuld ud op til forventningerne

Sort-it har vist sig at være et rigtig godt og funktionelt valg for vores affalds sortering. Sorteringen er let tilgængeligt og kræver ingen dybe knæbøjninger. Med de nye større clips der holder poserne på plads er vi fuld ud tilfredse. Produktet lever i høj grad op til vores forventninger.
Endvidere har vi sat stor pris på den særlige udstrakte service Valbeing yder.

2. oktober 2017

Kære Eva

1000 tak for den fine anmeldelse af SORT-it, og de fine ord om vores service, det sætter vi virkelig pris på. Du har ret i at SORT-it ikke kræver de store knæbøjninger, da det sidder bekvemt på alle låger. Tak for dit input omkring vores nye clips, vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger på dem, så dejligt at I også synes om det.

Tina RA/SORT-it/Valbeing

NEMT at sortere

NEMT at sortere! :) Tak!
Vi skal sortere i 5 kategorier i min kommune, og før jeg fik SORT-it havde jeg et rod af grimme plastikposer som fyldte og flød i mit køkken -og det er i forvejen ikke særlig stort.
SORT-it har helt klart gjort det nemmere og mere overskueligt at sortere køkkenaffaldet.
Jeg vil helt klart anbefale SORT-it til folk, der vil have en nem måde at sortere på, som sparer plads!

10. juli 2017

Kære Ellen

1000 tak for den fine anmeldelse af SORT-it. Vi er rigtig glade for at den har hjulpet dig til at få bedre styr på din affaldssortering. Det er altid dejligt at høre at det rent faktisk gør sorteringen nemmere, og dermed bidrager til at vi forhåbentlig på sigt kan blive meget bedre til at genanvende istedet for at smide ud. I sidste ende vil det gavne miljøet og ikke mindst os selv.

SORT-it/Valbeing

Det eneste anvendelige produkt til …

Det eneste anvendelige produkt til affaldssortering i et almindeligt køkkenskab til erstatning for den gammeldags plastikaffaldspose. Har brugt produktet i flere måneder nu, og er yderst tilfreds. Eneste forandring er, at de spinkle plastik klemmer i til at holde poserne fast er erstattet af metalklemmer fra boghandleren. Men trods dette: Et fremragende system!

16. maj 2017

Kære Per-Johan Ørmen

Tak for din meget fine anmeldelse af SORT-it. Vi er glade for at systemet lever op til dine forventninger. Vi har netop gennemført en undersøgelse af SORT-it blandt vores kunder, hvor et af resultaterne var at 94% af vores kunder ville anbefale andre at købe SORT-it, og det er vi superglade for. I samme undersøgelse kom det frem, at nogle af vores kunder ikke var helt tilfredse med klemmerne. Dette lytter vi selvfølgelig til, så der er en ny forbedret klemme på vej i metal.

Sort-it/Valbeing

Super ide og nem opsætning.

Det virker super fint, dejlig at man kan sortere pap, dåser, glas og plast og let svinge posen over skulderen når man skal ned med affaldet. Det var nemt at montere. Vil klart anbefale det. Det kunne være fedt hvis man kunne få dybere poser, så man ikke skulle ned helt så tit fra 5 sal :)

11. maj 2017

Kære Holger Axelgaard

Tusinde tak for din fine anmeldelse af SORT-it. Det er dejligt at høre at systemet er nemt at montere. Vi har arbejdet meget med poserne til systemet. De er syet så de er koniske, så de ikke hindre at lågen kan lukkes når poserne er fyldte. Derudover er længden på poserne afpasset efter, at der skal være plads til systemet under alle typer køkkenvaske. Poserne indeholder 13 liter hver, hvilket bevirker at 4 poser kan indeholde 52 liter hvilket vi synes er en fin udnyttelse af pladsen. Men jeg forstår godt problemstillingen når man skal ned fra 5. sal :-)

Tina Rytter SORT-it/Valbeing

SORT-it er et rigtig godt system til sortering sf affald.

Det er et rigtig godt system til sortering af de forskellige typer affald . Det er let at montere på lågerne /lågen under vasken. Jeg kan kun anbefale systemet.

18. april 2017

Kære Kirsten

Tak for din fine anmeldelse af SORT-it. Ja systemet er let at montere, alt medfølger til monteringen på lågen, det tager ca. 10-15 minutter med det rigtige værktøj.

Venlig Hilsen
SORT-it/Valbeing

Nem og overskuelig affaldssortering!

Jeg kan kun anbefale ValBeing's affaldssorteringssystem SORT-it! Systemet gør det meget mere overskueligt at sortere sit affald i en travlt hverdag, og derudover er man med til at hjælpe miljøet på rette vej. Personligt, synes jeg det er et kæmpe plus, at man kan blive mere bæredygtig i sin levemåde – det gøres nemt, da SORT-it også er en venlig reminder om, at man skal huske at sortere sit affald. Før i tiden havde vi poser, til sortering, liggende flere forskellige steder i køkkenet, som et forsøg på at sortere andet end generelt affald og pantflasker – nu er sorteringen blevet mere overskuelig og så sortere vi også mere i affaldet. En stor varm anbefaling fra mig!

12. april 2017

Kære Stine
1000 tak for den fine anbefaling af SORT-it. Vi ved at mange kunder er glade for vores fleksible affaldssorteringsløsning, som også skaber mere overblik under køkkenvasken, eller hvor man nu ønsker at hænge systemet op.
Miljøet er vores alle sammens ansvar, men det behøver ikke være besværligt at sortere sit affald.
Valbeing - SORT-it

Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)