4,3

Fik anbefalet Værksted1

Fik anbefalet Værksted1 af veninde, da vi flyttede til Aalborg. Både min og min datters biler får servicetjek her og har også fået nye dæk og lappet et punkteret dæk.
Priserne er fair og vejledningen er god.
Her er man bestemt i trygge hænder.

3. november 2025

Har besøgt Værksted 1 2 gange

Har besøgt Værksted 1 2 gange. Og hvilken service. Ganske enkelt verdensklasse. Begge gange blev arbejdet udført af særdeles servicemindet personale. Og ingen ventetid. Kør ind, og vi klarer sagen. Og prisen betydelig lavere end hos autoriseret værksted. Jeg kommer igen. Tak for klassearbejde.

7. august 2024

God kommunikation

God kommunikation, har fået gemmentjekket en bil inden jeg skulle lave en handel. De har godt kendskab til de forskellige bilmodeller og deres svagheder kæmpe ros herfra. Vis du søger et værksted med masser erfaring skal du søge herhen

Vh
Yassin

14. december 2023

Bare bedst

Bare bedst! 100% profesionelle!
Jeg føler mig hver gang som den vigtigste kunde…og de tager bilen ind få dage efter henvendelse.

9. marts 2022

Professionelle og serviceminded!

Altid hurtigt at få en tid. Hurtige reparationer. Medarbejderne er altid klar med en kvik og informativ bemærkning. Dygtige fagfolk der ved hvad de snakker om. Gode priser. Professionelle og servicemindet. Aflevér du trygt din bil til Værksted1!

9. februar 2021

Det kalder man rigtig god kundeservice

Først en lille for historie:

Ejer af en bil på 4 år.. som VAR kunde hos et andet værksted i Aalborg.
Havde lige haft bilen til det obligatoriske stats kontrolleret 4 års syn.. Bilen klarede ikke synet da højre forhjuls bremseslange var twistet efter et andet service værksted skiftede bremser her i maj 2013.

Synsmanden sagde at han ikke kunne forstå, at når man kan sætte den venstre slange på korrekt så kan man sætte den højre på.. men det er selvfølgelig menneskeligt at fejle. Dog er problemet så stort at når man drejede yderligt så gik slangen i mod og der ville gå hul på den før eller siden og kom vi i en situation hvor vi måtte bremse hårdt op så kunne situationen blive meget kritisk. Derfor var jeg nød til at dumpe testen og få det lavet indenfor 1 måned og god ide at lade bilen kører så lidt som muligt.

Jeg valgte så at køre direkte hen til det værksted havde lavet fejlen, og forklade dem situationen, men de ville ikke erkende fejlen og som ikke ville afsætte tid til at få fejlen ud bedret.. Når jeg kunne køre direkte derhen fra synhallen og bilen ikke var beslaglagt så var fejlen vel ikke så stor. Og grunden til at slangen nok sad som den gjorde var fordi det nok var nødvendigt for at den kunne sidde på. Jeg spurgte så når man opdager sådanne fejl så giver man vel kunderne besked hvis de har den inde ved et eftersyn eller hjulskifte eller endnu værre hvis man er nød til at kører med en risiko, som kan få voldsomme konsekvenser hvis vi bliver nød til at bruge bremsen ekstra meget i en situation. Men der fik jeg af vide at det gør man ikke fordi den tid man bruger på at udregne et tilbud overstiger den tid man bruger på selve reparationen og når kunderne alligevel siger nej til tilbuddet så er det jo spild af tid.

OK. Men da de havde mine dæk opbevaret skulle de udskifte mine sommerdæk til vinterdæk når jeg nu var kommet dertil da de har "drive ind" service og så ville de lige kigge på problemet og de skulle også skifte den pære der var gået ved nummerpladen.

Jeg kom igen 1½ time senere og fik først glasset som beskytter pæren ved nummerpladen stukket i hånden. Ja holderen dertil er gået i stykker på grund af kuldeforandringer så der skulle jeg bestille en ny hjem til næste gang jeg kom forbi. Og det med slangen ja den havde de ikke lavet selv om de havde bilen oppe på liften for at skifte dæk.. og han kunne ikke udregne et tilbud men jeg måtte komme igen en anden gang hvor der var mere tid. Man var åbenbart lige glad med at jeg kørte rundt med en fejl som ikke kunne komme igennem syn og havde en hvis farer forbundet med fejlen. Man erkendte ikke engang at man havde lavet en fejl.. kun at det var nødvendigt at twiste slangen for at den kunne sidde rigtig på da den nok var konstrueret sådan og jeg nok skulle have en ny slange eller stang bestilt hjem men der ville jeg få udregnet et tilbud senere når jeg en dag kunne undværre bilen igen i længere tid.

NU kommer VÆRKSTED1 ind i billedet...

Jeg kørte så direkte op på Indkildevej hvor jeg havde hørt om Værksted1 før og blev mødt af Kurt som er værkfører på stedet. Dette var første gang jeg havde været der og mødt Kurt.. så jeg vidste ikke om de havde tid og hvordan de ville modtage min situation.

Jeg fortalte historien og Kurt var rystet over den behandling jeg havde fået og man ikke havde interesse i at udbedre fejlen.

Han gik lige ud på værkstedet og fik en af mekanikerne til at køre bilen ind for at se på fejlen.

Kurt sagde at ja det var ikke for godt med sådan en fejl men det skulle de gerne løse og han ville også kigge på det glas til nummerpladelyset.

indenfor 15 min kørte bilen ud af værkstedet og Kurt sagde at det var lavet og glasset var varmet på men holderen var blevet ødelagt lidt da det andet værksted ikke havde brugt det rigtige værktøj.

Jeg takkede mange gange og kørte direkte ud til synshallen en gang til og bilen gik lige igennem syn.

Synmanden var rystet over at det første værksted ikke erkendte at der var lavet en fejl og at de faktisk var skyld i et om-syn af bilen og fik det ud bedret med det samme, når de alligevel havde bilen oppe på lift til et dækskifte og kunne have haft en tilfreds kunde hvis man havde ædt de 260,- et om-syn kostede og at man som kunde ikke kører rundt med en stor usikkerhed om hvad der sker næste gang man tager en tur i bilen... jeg havde ikke engang valgt at nævne at der er barn i bilen selv om der er et barnesæde, men man er jo som forældre endnu mere bekymret for sikkerheden og bilen skal være et sikker sted når man kører fra A til B.

MEN.. jeg kalder det RIGTIG god kundeservice at man tager en kunde ind og løser problemet prompte.. Kurt hos Værksted1 kunne have valgt at give mig en tid en anden dag osv. Men gjorde det man ikke forventede og hjalp en kunde videre.

Så vil man have en GOD KUNDESERVICE, Hvor man føler sig GODT BEHANDLET.. og hvor KVALITET vægtes HØJT.

så kan jeg kun på det varmeste anbefale VÆRKSTED1 på indkildevej, Aalborg

13. november 2013