De Vaarbewijs filmpjes hebben mij in een mum van tijd naar Vaarbewijs 1 geloodst. Erg stimulerend, verhelderend en......heel leuk. Voor Vaarbewijs 2 geldt hetzelfde. Je krijgt snel antwoord als j... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Voor mijn voorbereiding op Klein Vaarbewijs 1 heb ik gebruikgemaakt van Vaarbewijsfilmpjes.nl. Het materiaal is overzichtelijk opgezet: korte filmpjes die per onderwerp de stof uitleggen, vaak o... Se mere
in een woord, "TOP!" Binnen 10u. na aanschaf/kijken examen voor vaarbewijs 1, geslaagd enkel gebruik van vaarbewijsfilmpjes.nl. Inmiddels in mijn omgeving soortgelijke ervaring door anderen na g... Se mere
Virksomheden har svaret
Slechte audiokwaliteit en afmixing (oa stemmen heel zacht maar muziek kéihard tijdens filmpjes, ook terwijl er nog gepraat wordt). Veel stof waarvan een redelijk groot gedeelte niet terugkomt in het... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vaarbewijs Filmpjes is dé Vaarbewijs Cursus om je Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifonie te halen. Alles wat je nodig hebt om te slagen voor je Vaarbewijs Examen bij het CBR. Complete en actuele theorie in leuke animatiefilmpjes én in tekst. In een begrijpelijke uitleg met veel handige tips. Geen boeken meer nodig! Daarnaast krijg je interactieve oefenvragen met uitgebreide toelichting van het juiste antwoord en proefexamens met eindscore. En natuurlijk helpen onze Vaarbewijs trainers jou direct in onze community als je vragen of hulp nodig hebt. Onze Vaarbewijs Cursus maakt gebruik van een professioneel eLearning systeem en werkt op iedere computer, tablet en mobiel. Cursisten krijgen ook toegang tot onze iOS en Android app. Alles in filmpjes en tekst Alle theorie om te slagen voor je Vaarbewijs 1, 2 en Marifonie examen. In leuke animaties én in tekst. Oefenvragen en proefexamens Met interactieve oefenvragen, scores en uitleg van het juiste antwoord. Toegang tot je geslaagd bent Direct beginnen en net zolang toegang totdat jij geslaagd bent. Hulp van de community Stel vragen in de community en de Vaarbewijs trainers trekken je zo weer vlot. De nautische opleider Ook professionals in de nautische industrie worden opgeleid door Vaarbewijs Filmpjes.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijn om de filmpjes te kijken
Fijn om de filmpjes te kijken. Ik vond alleen die tina behoorlijk iritand

Topcursus
Topcursus! Duidelijke filmpjes en veel informatie op de site. Ook een snelle beantwoording van mijn vragen.

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
sorry jongens of de films duidelijk…
sorry jongens of de films duidelijk zijn vindt ik ok maar dat ik maar paar filmjes heb bekeken en het niet op mijn eigen gemak kan doornemen sorry dit vindt ik niet kunnen je moet je haasten en elke keer abonement verlengen niet doen jongens. echt oplichterij niet doen. je betaalt voor iets waar je niet relax je tijd voor kan nemen haasten en haasten. en betalen lekker. wees blij dat je naar een maand een rubbere boot kan varen. niet ieder1 heeft tijd daar wordt geen rekening mee gehouden. zonder van je tijd er zijn genoeg andere opties. ben gewoon opgelicht. wist absoluut niet dat het voor een maand was en is niet flouw oplossing is meer betalen sorry. dat doen we niet. ze doen er een mooi antwoord bij

Goed en leuke videos
Goed en leuke videos! Helpt zeker met leren advies: doe de vragen videos meerdere keren

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
In een keer gehaald door deze top…
In een keer gehaald door deze top video’s met humor!!

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
Prima filmpjes met goede uitleg over de…
Prima filmpjes met goede uitleg over de verschillende onderdelen van vaarbewijs 1 en 2. Daarbij een aantal vragen waarbij je kunt testen of je voldoende kennis hebt.

In een week even vaarbewijs 2 halen
In een week even vaarbewijs 2 halen. Dankzij ondersteuning van de filmpjes gehaald.

Erg nuttig
Erg nuttig! Duidelijk uitgelegd. Alles wat je moet weten, kort en bondig. Geen overbodige informatie.

Zeker een aanrader!
Onlangs heb ik mijn vaarbewijs mogen halen. Naast dat ik het boek door had genomen, heb ik ook gebruik gemaakt van de filmpjes via vaarbewijsfilmpjes.nl! Dit is zeker een aanrader, veel van de vragen van het examen zijn bijna identiek aan de voorbeeld vragen en mede hoe hij het uitlegt in de filmpjes zorgde ervoor dat het gemakkelijk te begrijpen is.

super
goed uitgelegd , alleen op het eind van elk zin hoor ik niet zo goed . Voor de rest heel tevreden

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
Je krijgt niet alles geleerd wat je…
Je krijgt niet alles geleerd wat je gevraagt word bij cbr

Vaarbewijs 1 gehaald
Dankzij vaarbewijs filmpjes hebben we beiden binnen een maand ons KVB1 gehaald. Duidelijke filmpjes waar bijna alles aan bod komt.

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
Stof wordt op een levendige manier…
Stof wordt op een levendige manier uitgelegd. In 1 keer gehaald door notities te maken bij de filmpjes en die te leren 👍👍

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
- Mag veel meer duidelijkheid over het…
- Mag veel meer duidelijkheid over het rekenen inzitten. Van mij omzetten naar km/h mag er ook in voor komen. Heb mijn kvb2 hierdoor niet gehaald.

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
Duidelijke filmpjes met leuke humor.

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
af en toe dat aan het eind van nket je…
af en toe dat aan het eind van nket je wat dri ken hoeft van mij niet

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
Er ontbreekt toch nog veel info
Er ontbreekt toch nog veel info. Ik was er wel door.
Ook vooral op Nederland gericht.

Besvarelse fra Vaarbewijs Filmpjes
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.