Vesterskov Bogføring Anmeldelser 3

3,9

1. Revisor
  2. Business to business-service

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vesterskov Bogføring tilbyder regnskab, bogføring og erhvervsservice for virksomheder i hele Danmark. Vore speciale er små og mellemstore virksomheder. Udover bogføring tilbyder vi relaterede opgaver som f.eks. lønbehandling, moms, budgetter og økonomistyring. Vesterskov Bogføring udgør et godt alternativ for mindre virksomheder, der enten mangler tid eller overskud til den daglige bogføring.

3,9

God

God hjælp, gode råd og god støtte

Jeg er lige startet et samarbejde med Vesterskov Bogføring, men hvor er jeg bare glad for det! De svarer på alle mine spørgsmål, kommer med de bedste råd inden jeg selv når at spørge efter dem. Jeg er SÅ glad for at vide at de har styr på mine sager og samtidig altid er klar til at hjælpe mig.

9. oktober 2020

Fornuftige priser til god kvalitet & venlighed

Hej
Jeg har igennem flere år brugt Vesterskov bogføring.

De giver mig en fin rådgivning og jeg har altid kunne stille et par ekstra spørgsmål, uden at det koster ekstra.

Både Michael og Anders er særdeles behagelige personer, som har stor viden om at bogføre og herunder kendskab til forskellige regnskabsprogrammer, fx Dinero og e-Conomic.
Hér får jeg også god praktisk vejledning, da jeg selv nogle gange bogfører mine egne bilag.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem:
- De er nemme at få fat på
- De er nemme at snakke med i et letforståeligt sprog
- De leverer det jeg har bestilt
- De leverer til meget rimelige konkurrencedygtige priser

2. september 2020

Mangelfuldt arbejde og ukorrekt rådgivning

Vi har haft Vesterskov Bogføring engageret til at lave bogføring og udarbejdelse af regnskaber for 2012 og 2013 i to små iværksætterselskaber under opstart.

Begge selskaber opfylder betingelserne for fravalg af revision af regnskaber, hvilket burde gøre det betydeligt billigere at få udarbejdet regnskaber, da revisor så ikke skal indblandes.

Vi er dog samlet endt med regninger i en størrelse, så vi lige så godt kunne have engageret en revisor...

Vesterskov Bogføring indleverede regnskaberne for sent og vi fik bøder fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen samt Skat på i alt kr. 9.200.

Vesterskov Bogføring blev i 2012 bedt om på vores vegne at fravælge revision, men dette skete kun for det ene selskab. Vesterskov Bogføring hævdede, at det ikke var muligt at fravælge revision for det andet selskab (et holdingselskab).

Vi undersøgte selv sagen nærmere hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og fik bekræftet, at det fint var muligt at fravælge revision - også for et holdingselskab. Vi bad Vesterskov Bogføring om at få fravalgt revision også for holdingselskabet - men det skete ikke på trods af rykkere gennem hele efteråret 2012.

Således ville revision af holdingselskabet også være obligatorisk for regnskabsåret 2013. Vesterskov Bogføring påtog sig ansvaret og tilbød at betale for denne revision, hvilket vi tog imod.

Vesterskov Bogføring hyrede uden vores accept en revisor til at udarbejde regnskaber for begge selskaber for regnskabsåret 2013 - og ikke kun for holdingselskabet. Vi blev præsenteret for de fulde regninger for dette arbejde og truet med sagsanlæg af både Vesterskov Bogføring og Vesterskov Bogførings indhyrede revisor, hvis vi ikke betalte.

Vi valgte at indbetale et beløb svarende til det arbejde Vesterskov Bogføring skulle have lavet, såfremt revision havde været fravalgt korrekt for begge selskaber - men svaret var en stævning fra Vesterskov Bogføring.

Vi valgte at indgå et forlig for at slippe for Vesterskov Bogføring og dennes indhyrede revisor.

Vi kan ikke anbefale Vesterskov Bogføring, der ifølge vores oplevelse leverer mangelfuldt arbejde, ukorrekt rådgivning, løber fra aftaler og efterfølgende anvender pistol-for-panden metoder.

9. juni 2015