UX Unite (previously CPHUX) Anmeldelser 4

3,9

1. Webdesigner

UX Unite is Denmark’s largest UX community, bringing together passionate U professionals, curious newcomers, and seasoned experts who share a common goal: to elevate the user experience field in Denmark and beyond. We believe that collaboration and knowledge-sharing are the keys to driving innovation in UX, and we’re dedicated to providing a supportive environment where members can learn, grow, and connect. Our community spans a wide range of industries, from cutting-edge tech startups to established global enterprises, all united by a commitment to delivering exceptional products, services, and experiences. What truly sets UX Unite apart is our vibrant, member-centric culture. Through interactive workshops, inspiring talks, and immersive networking events, we encourage open discussion and real-time feedback. By doing so, we foster a culture of continuous learning and professional development. In addition to face-to-face events, our online platforms and slack channel make it easy for community members to share insights, showcase emerging trends, and collaborate on projects. Join us and experience firsthand how the largest UX community in Denmark can help you stay informed, inspired, and ready to make a real impact. At UX Unite, we believe that together, we can transform the way people engage with products and services—one experience at a time.

3,9

God

Skønt fællesskab - men fokus på KBH

UX Unite er et virkelig skønt fælleskab og har rigtig meget at byde på, uanset om du er studerende eller færdiguddannet. Især fagligt får du et stort udbytte, hvis du er villig til at lægge tiden i det. Jeg ville selv ønske at jeg havde opdaget fællesskabet før jeg gjorde, det tror jeg kunne have gjort en stor positiv forskel for min jobsøgning som nyuddannet. Og Helena (founder) er hele hjertet af UX Unite. Hun er fuld af energi, viden og kærlighed som hun gerne vil dele ud af, og hun gør det også. Og det er et projekt hun brænder for, hvilket man også tydeligt kan mærke på både UX Unite og når man møder hende - hun brænder for det, og den energi smitter af og giver dig lyst til at fordybe dig endnu mere.

Det er værd at nævne, at UX Unite giver bedst mening hvis man er placeret i København, det er ihveryfald centraliseret i København, og det kan man godt mærke. Både på indholdet, sproget, jobboarded og begivenhederne. Det er dog muligt at streame begivenhederne online, så hvis man udelukkende er med for faglig fordybelse, så går man kun glip af det man ikke gider at se. Men hvis det også er det sociale netværk og det at se de andre, så er det væsentligt sværere i fx Aarhus, der skal man andre steder hen såsom Ladies that UX (som dog samarbejder med UX Unite). At du ikke bor i hovedstaden skal ikke afholde dig fra at være med - men det er værd at være opmærksom på ift hvad du forventer af fællesskabet.

Uanset er det en kæmpe anbefaling herfra at slutte sig til.

27. august 2025
UX Unite (previously CPHUX)-logo

Besvarelse fra UX Unite (previously CPHUX)

Tusind tak for de virkelig varme ord 💜 Det betyder meget at høre, at UX Unite har gjort en forskel, og jeg er helt enig i, at vi stadig har et stykke vej ift. at gøre communitiet mere tilgængeligt uden for København.

Vi har allerede en del tiltag i gang, og vi arbejder også på at understøtte flere regionale initiativer. Så selvom hjertet i dag banker højest i KBH, er drømmen klart, at UX Unite føles relevant uanset hvor i landet (eller verden 🌍) man sidder.

Tak fordi du deler dine oplevelser, både det gode og det vi kan blive bedre til 🙌

Vis anmeldelser på alle sprog. (4 anmeldelser)