Skønt fællesskab - men fokus på KBH
UX Unite er et virkelig skønt fælleskab og har rigtig meget at byde på, uanset om du er studerende eller færdiguddannet. Især fagligt får du et stort udbytte, hvis du er villig til at lægge tiden i det. Jeg ville selv ønske at jeg havde opdaget fællesskabet før jeg gjorde, det tror jeg kunne have gjort en stor positiv forskel for min jobsøgning som nyuddannet. Og Helena (founder) er hele hjertet af UX Unite. Hun er fuld af energi, viden og kærlighed som hun gerne vil dele ud af, og hun gør det også. Og det er et projekt hun brænder for, hvilket man også tydeligt kan mærke på både UX Unite og når man møder hende - hun brænder for det, og den energi smitter af og giver dig lyst til at fordybe dig endnu mere.
Det er værd at nævne, at UX Unite giver bedst mening hvis man er placeret i København, det er ihveryfald centraliseret i København, og det kan man godt mærke. Både på indholdet, sproget, jobboarded og begivenhederne. Det er dog muligt at streame begivenhederne online, så hvis man udelukkende er med for faglig fordybelse, så går man kun glip af det man ikke gider at se. Men hvis det også er det sociale netværk og det at se de andre, så er det væsentligt sværere i fx Aarhus, der skal man andre steder hen såsom Ladies that UX (som dog samarbejder med UX Unite). At du ikke bor i hovedstaden skal ikke afholde dig fra at være med - men det er værd at være opmærksom på ift hvad du forventer af fællesskabet.
Uanset er det en kæmpe anbefaling herfra at slutte sig til.

Besvarelse fra UX Unite (previously CPHUX)