Niet originele cartridges werken zonder problemen!! Printer (Epson) zeurt wel maar OK accepteren lost dit op. Snelle levering!!
Een goed toegankelijke website brengt je bij het gewenste product. Bestellen gaat heel gemakkelijk en de levering is binnen één dag!
zending was snel ter plaatsen, geleverd door bpost. alleen niet al te best verpakt, grote pakken papier en een kleinere doos van een toner, ook gratis bic, maar deze laatste was beschadigd in de ve... Se mere
St. Janstraat 14, 6595 AC, Ottersum , Holland
- 085-0013510
- info@uwcartridgewinkel.nl
- uwcartridgewinkel.nl
Svarer typisk inden for 1 uge
Correcte voldoende duidelijke info
Correcte voldoende duidelijke info, en aflevering,waarvoor dank
Met enkele dagen vertraging goed…
Met enkele dagen vertraging goed terecht gekomen.Lieten wel de keuze om eventueel de bestelling te annuleren door stockbreuk bij leverancier.
Zou binnen 24h geleverd worden
Zou binnen 24h geleverd worden. Wacht al 5 dagen.

Alles snel geregeld
Alles snel geregeld, Goede prijs en wanneer ik een probleem hebben was de hulpcentrum uitstekend en alles voor mij snel geregeld.
Het ligt zeker niet aan de winkel maar…
Het ligt zeker niet aan de winkel maar bij BPost, ipv de volgende dag word het pakje volgens de post morgen 06/04/2026 geleverd, Het is hoogdringend. Liever niets leveren door BPost in belgie

Besvarelse fra UwCartridgeWinkel.nl
La cartouche fonctionne très bien
La cartouche fonctionne très bien. Je suis satisfait
Alles was tip top in orde goeie servies
Snel geleverd, goed verpakt en niet duur
Had n duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn vraag over mijn bestelling
Snelle lervering
Snelle lervering, actie en reactie ❗️Nog een extra retour gekregen. Top.
Super inkt en snelle bezorging
Super inkt, snelle bezorging!
Niet te duur!
Cartridgewinlel was oke, levering door DHLniet
Cartridgewinlel was oke, maar de levering door DHL was niet goed, ronduit slecht. Kon door brievenbus. Hebben ze om eat voor reden dan ook (geen zin?)niet gedaan. Dichtsbijzijnde ophaalpunt vervolgens ook niet, maar eentje 7 km verderop.

prima bedrijf
Makkelijk te bestellen duidelijke uitleg wat het merk is .
Snel geleverd en netje verpakt helemaal tevreden
Top service
Ik had problemen met mijn printer en de toners. De medewerker probeerde van alles om het probleem op te lossen en is een aardige tijd hiermee bezig geweest. Helaas bleek de printer echt defect en heb ik een nieuwe moeten aanschaffen. De nieuwe toners die ik net had aangeschaft werden terug genomen en het geld had ik binnen een paar dagen terug. Top service dus
Eenvoudig besteld en snelle levering.