Schouderstatief Q440 besteld. Binnen 24 uur ontvangen. Nette prijs. Product is stevig maar niet zwaar. Ideaal om mijn telelens stabiel te houden dus scherpere foto’s!
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
UwCamera is dé Webshop voor al uw Camera Accessoires
Airplane tactics ?
They sold the same product twice (only one available), I got the order confirmation on the web and then 5 days later i was told that someone else had purchased it in their physical shop. I guess an honest misstanke but.
Leuke winkel met essentiele dingen die…
Leuke winkel met essentiele dingen die je zelden tegenkomt bij de dozenschuiver winkels.
Accu screen protector en Verticale…
Accu, screen protector en Verticale batterij grip besteld. Accu en screen protector waren op voorraad. Verticale grip niet, dat kon ff duren. Werd voorgesteld of ik de verticale grip nog wilde of annuleren. Had terug gemaild dat ik de grip in backorder wilde, maar of ze de accu en screenprotector alvast wilde opsturen. Was twee dagen later al binnen. Tot mijn verbazing werd de mooie verticale grip de volgende week al opgestuurd naar mij.
Alles prima en netjes gedaan.
Jos.
Schouderstatief Q440 besteld
Pakket nooit ontvangen
Pakket nooit ontvangen, duurde al een poos voordat het verstuurd was.
Heb een week gewacht voor contact op te nemen , had 30-12 besteld dus door oud en nieuw begrip dat het wat langer kon duren.
meneer wou graag toch maar even afwachten steeds, en heb zelf moeten aandringen na 2 weken om me geld terug te krijgen, bestel hier nooit meer.
Tevreden terugkerende klant
Ik heb al eerder spullen besteld. Verliep allemaal prima. Tevreden over alles.
Test t direct, ik heb een product kapot ontvangen
De levering duurde echt al heel erg lang, maar uiteindelijk binnen. Helaas te laat voor hetgeen ik m kocht. Maar oke, gisteren uit de verpakking gehaald om uit te testen voor volgende week, helaas kapot. Meerdere soorten batterijen gebruikt maar niets... Afstandbediening deed t wel gelijk de trigger is dus kapot. Moraal van t verhaal: test t heel goed uit binnen de retourtijd. Ik was zo dom dat niet te doen en kan nu 39.90 weggooien
Een heel makkelijke website
Een heel makkelijke website, erg uitgebreid en een groot assortiment en scherpe prijzen. Prima winkelervaring.
Artikel tegen een scherpe prijs en…
Artikel tegen een scherpe prijs en direct op voorraad.
Moet het nog ontvangen, maar de bestelling/betaling ging probleemloos.
Perfecte afhandeling
Perfecte afhandeling,begint met info vragen over een bepaald artikel,gelijk de volgende morgen de gevraagde info hierover.
Artikel aansluitend gelijk besteld en de volgende middag al thuisbezorgd.
Al met al een fijne ervaring,ik kom zeker terug.
bestellen ging zeer soepel.
het bestellen verliep heel soepel,ik…
het bestellen verliep heel soepel,ik hoop dat het artikel snel binnen komt want zaterdag ga ik weer naar huis
Ik had verkeerde artikelen besteld en kwam daar pas na 3 weken achter. Iom UwCamera.nl alsnog mogen retourneren en het juiste kunnen bestellen.
snel en overzichtelijk
Goede webshop, prima prijs-kwaliteit verhouding
Goed uitziende webshop, moet product nog wel ontvangen.
Product inmiddels ontvangen, goede kwaliteit, voldoende volledig aan de verwachtingen
Heel fijn web verkoop bedrijf
Heel fijn web verkoop bedrijf. Goede spullen, betaalbaar snel en betrouwbaar. Aanrader!
Super snel geleverd…
Super snel geleverd ondanks feestdagen...thanx 👌👍
Always there with what I need
This is the same as every other time I order from Uwcamera. They always have, immediately on-hand, the really odd little parts I need at extremely good prices. Sometimes, like today, they have a little extra in the way of a really good sale for an item that I should use but never thought about buying until I saw their sale price.
Goed aanbod van accessoires
Goed aanbod van accessoires en klein materiaal met scherpe prijzen.