Uw-Productfotograaf Anmeldelser

4,8

Een fantastische fotograaf met veel talent en oog voor detail. Ze legt niet alleen mooie beelden vast, maar weet ook echt een verhaal en sfeer te creëren. Professioneel, creatief en absoluut een aanra... Se mere

Sinds 2016 laten wij jaarlijks de product foto's voor ons handschoenen merk Schwartz & von Halen schieten door Gerard, in Wassenaar. Foto's zien er uitstekend uit. Tijdens de shoot wordt er altijd mee... Se mere

Je krijgt als eerste een bakje koffie wat natuurlijk altijd op prijs is. Daarnaast bespreek je uitgebreid (als dat moet) wat er gefotografeerd moet worden en op welke manier. Dit word dan ook uitsteke... Se mere

Na 3 jaar zelf foto's te maken was het resultaat wat we hier kregen wel even iets anders. Kwaliteit was ontzettend hoog, service was vriendelijk, en voor elk 'probleem' was er een fantastische op... Se mere

1. Fotograf

Sinds 2008 productfotografie voor startende webshops tot grote E-Commerce partijen. Hoge resolutie, kleurechte en vrijstaande productfoto's. Wij zijn ingericht om hoge volumes te fotograferen tegen een lage prijs per foto. We hanteren een transparante prijsstelling met aantrekkelijke staffelkorting!

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Fantastische service

Wij zijn geholpen door Gerard. Wat een fantastische service! En wat een fijne studio & vibe. Hij heeft ons op zoveel punten gewezen waar wij zelf niet bij stil stonden. Aan elk detail werd er gedacht. Het is zo prettig om geholpen te worden door iemand die het ziet als zijn eigen product en het op een zo perfect mogelijke manier wil fotograferen. Wij komen ZEKER terug met onze nieuwe producten. Nogmaals bedankt Gerard!

6. oktober 2019

Prima service

Heel fijne ervaring. Er wordt actief meegedacht en de communicatie is prettig. Snelle levering van de foto's en goede kwaliteit.

20. maj 2019

Marinus heeft ons uitstekend geholpen…

Marinus heeft ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar goede productfotografie die we effectief en efficient kunnen maken en op korte termijn beschikbaar hebben voor gebruik. Marinus heeft het maken van productfotografie geperfectioneerd zodat alle tijd optimaal wordt gebruikt. De foto's zijn prachtig en onze kanalen hebben een flinke opfrisbeurt gekregen. Daarnaast is de communicatie met Marinus heel prettig.

28. marts 2019

Professionele aanpak

Professionele aanpak, vriendelijk en kundig. Ik wou dat we Marinus eerder hadden ontmoet!

26. marts 2019
Uw-Productfotograaf-logo

Besvarelse fra Uw-Productfotograaf

Hi Joost, dank voor de vriendelijke woorden.
Er is nog genoeg te doen he, dus tot snel!

Zeer professionele shoot

Zeer professionele shoot. Fotograaf kwam zelf met veel tips & tricks zodat resultaat nog beter was. We gaan zeker snel weer een shoot inplannen!

15. marts 2019

Uitstekend!

Het eindresultaat van de productfoto’s is geweldig. Je bent zelf bij de shoot aanwezig waardoor je veel informatie en tips krijgt van Marinus en dus veel leert. De foto’s worden de volgende ochtend al geleverd. Een aanrader!

6. marts 2019