Brukar inte vara duktig på recensioner men nu behövs det 😀 Hade funderingar på några produkter och fick mycket tydlig och professionell vägledning så mina val blev bra och min beställning blev lä... Se mere
Återigen väldigt snabb leverans. La beställning torsdag natt och fick min vara fredag vid lunch. Trodde inte att jag skulle få använda mitt nya spö i helgen när jag beställde så sent som på torsdag.... Se mere
Vi är en sportfiskebutik som drivs av en enkel princip: vi säljer bara det vi själva fiskar med. Istället för att erbjuda marknadens bredaste sortiment fokuserar vi på ett handplockat urval av produkter som vi kan gå i god för. Vårt mål är att kombinera expertis med en e-handelsupplevelse i världsklass – genom konkurrenskraftiga priser, personlig kundsupport och riktigt snabba leveranser.
Sverige
- utklasad.se
Svarer typisk inden for 2 uger
Absolut bästa i hela Sverige ❤️❤️
Snabb support och leverans
Brukar inte vara duktig på recensioner men nu behövs det 😀
Hade funderingar på några produkter och fick mycket tydlig och professionell vägledning så mina val blev bra och min beställning blev lätt att genomföra.
När jag även glömde en annan sak i beställningen åtgärdades detta mycket smidigt via mailkontakt och ordern efterjusterades 👌🙏
Tidigare beställningar har flutit på så inte tänkt så mycket på servicen, som nu bevisats mycket bra.
Produkterna jag beställde var till stor belåtenhet även dom 😀👍💪
Riktigt snabb leverans.
Riktigt snabb leverans.
Det känns som butiken verkligen bryr sig om sina kunder.
Snabb leverans
Hej.. behövde få tag i borrebeten snabbt, vad gör jag då?..jo beställer givetvis från Utklasad som är hypersnabba med sina utskick, så 2 dagar senare när jag skulle ut och jaga Borrar så hade jag betena med mig, grym service 💪🏼 Mvh Wofflan
Spö och rulle.
Har inte något att klaga på här. Har handlat på alla stoa kända sportfiske butiker. Men denna kundservice var otrolig snabb och hjälpsam. Tack till Klas.
Smidig och snabb service
Smidig och snabb service. Kommer avsikt att handla här igen!
Ett riktigt härligt team på Utklasad
Ett riktigt härligt team på Utklasad! Riktigt nöjd med mina grejer och har varit återkommande köpare flera gånger!
Rekomenderar stort
Bra kundservice,vänligt bemötande när…
Bra kundservice,vänligt bemötande när man besöker deras butik. Om man inte har varit där så rekommenderar jag ett besök man får all den hjälp man behöver. Snabba leveranser.
Jättebra bra grejer till bra pris
Jättebra bra grejer till bra pris
Snabb leverans och snabba svar när man ställer frågor.
Det var turbo på leveransen
Det var turbo på leveransen. Fina prylar
Bra priser och trevlig personal
Bra priser och trevlig personal. 😃👍Många ++++++
Bra priser och service.
Bra priser
Bra priser, hemsida som är lätt att navigera i, egna produkter till Bra priser.
Återigen väldigt snabb leverans!
Trodde inte att jag skulle få använda mitt nya spö i helgen när jag beställde så sent som på torsdag. Snyggt!
Bra kanaler på sociala medier
Bra kanaler på sociala medier. Bra utbud med detaljerade beskrivningar
Tony "The Pikehunter" Montana
Perfekt, Bra utbud och snabba leveranser.
Snabbt o enkelt att beställa
Snabbt o enkelt att beställa. Mycket bra utbud och snabba leveranser. ⭐️
Bra service och snabba leveranser
Bra service och snabba leveranser, väldigt kul att även kunna följa dem på sociala medier och både lära sig om prylar och fiske samt få möjligheten att delta i deras grymma utlottningar som dom har regelbundet. Rekommenderar verkligen att göra ett köp hos dem.