Ushensa Anmeldelser 7

2,3

2,3

Under middel

Oplichters!!

Oplichters!!! Koop hier niet!!! En ook niet bij hun andere webshops!!! Je ontvangt veel te laat je bestelling, veel te klein en vieze chemische lucht. En retour sturen is niet mogelijk. Allerlei onzin ‘oplossingen’ dat ze vanwege milieu niet willen dat je het retour stuurt maar korting krijgt op een nieuwe bestelling. Na meerdere mailtjes ontving ik een retour adres in amstelveen wat een woonadres van iemand is en geen magazijn. Dus je retourzending zal nooit aankomen en je geld zal dus nooit worden overgemaakt. 1 ster moet dus geen ster zijn en een grote waarschuwing.

16. februar 2026

Oplichterij

Ik herken me volledig in alle andere reviews en ben helaas ook gevallen voor deze oplichters. Pantoffels besteld en na lang wachten en navraag konden ze ineens snel worden geleverd. Na levering.. ja je raadt het al; de pantoffels waren te klein. Dit heb ik netjes gemeld bij ze, maar ook ik kreeg compensatievoorstellen waar ik niets aan had. Ik was enkel en alleen geïnteresseerd in het retourneren van de pantoffels. Na weken heen en weer mailen heb ik tot op de dag van vandaag geen eenduidig retouradres van ze ontvangen. Er worden telkens andere adressen verstrekt, waarvan één een woonadres. Hier klopt niets van. Wees gewaarschuwd en bestel er niet!

26. januar 2026

Pantoffels besteld

Hier ook pantoffels besteld. Een mail gestuurd naar klantenservice dat ik ze retour wil sturen maar krijg geen reactie terug. Eigenlijk is 1 ster nog teveel maar ik moest iets invullen

13. januar 2026

Ik had pantoffels besteld en betaalde…

Ik had pantoffels op Facebook gezien besteld en betaalde met Klarna
De pantoffels waren van slechte kwaliteit en er zat een vieze chemische lucht aan, dus 3 November retour gestuurd
Via Post.nl doorgekregen dat Ushensa de pantoffels op 7 November retour heeft gekregen
Tot op heden na diverse emails heen en weer heeft Ushensa geen terugbetaling gedaan aan Klarna,
Dus ik zal de pantoffels ondanks al mijn bewijzen dat ik ze retour heb gestuurd moeten betalen
Dit zijn dropshippers en oplichters!

21. oktober 2025

Nog steeds mijn moccasin pantoffels…

Nog steeds mijn moccasin pantoffels niet ontvangen,wacht er al weken op!!
Waardeloos, koop niks via hun reklame via insta en andere reklame op social media.
Frappant dat ik nadat ik aan de bel had getrokken dat t zolang duurde.kreeg ik ze redelijk snel. Ze vallen echter erg klein.dus wil ze retour sturen.
Krijg ik n mail waarin ze voorstellen( zogenaamd milieubewust:)) om ze niet te retourneren maar n paar nwe grotere te bestellen met een kortingscode van 50 %,wat dus inhoudt dat ik nog eens de helft van het aankoopbedrag erbij moet betalen,wat n waardeloze service.daar trap ik niet in. Ik wil ze gewoon retour sturen

8. januar 2026

KOOP ER NIET

Weer een ORDINAIRE drop shipper, die rommel uit China verkoopt. Het bedrijf is gevestigd op het zelfde adres als een bandenhandelaar. De goederen ontvangen en te klein. Wordt een aanbieding gedaan voor een korting van 50% op nieuwe aankoop. Gelukkig met creditcard betaald die er achteraan gaan. Koop er niet het zijn gewoon oplichters

11. december 2025

Er dette din virksomhed?