Use4Free Anmeldelser 4.354

4,4

1. Transportservice

USE4FREE erbjuder en rullande shoppingväska i form av släpvagnar som gör det lättare att göra stora inköp för ditt hemmaprojekt. Eftersom det här är en självbetjäningslösning reserverar du och låser upp släpet med din smartphone. Transportera dina varor hem på ett säkert sätt i någon av våra praktiskt designade släpvagnar. Appen är nyckeln! Vår app bjuder in dig att reservera, hämta och lämna tillbaka din USE4FREE-vagn med några få enkla steg - allt i en app! Bakom USE4FREE står Brenderup, marknadsledande inom släpvagnar i Sverige och med mer än 30 års erfarenhet av släpvagnsuthyrning.

4,4

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Gode trailers - dårlig service

Gode trailers. Dog er de meget rigide i forhold til aflevering. En dagsleje suppleres med en dummebøde på over en dagsleje hvis der uforskyldt afleveres for sent (samme dag)
Vil man i kontakt med dem, er det med en AI-robot. Telefonnummeret der angives virker ikke, men I har min mailadresse.......

15. december 2025

Besvarelse fra Use4Free

Tack för att du delar din feedback med oss. Vi uppskattar att du tycker om våra släpvagnar! Vi förstår att våra återlämningsregler kan kännas strikta, och vi arbetar ständigt för att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder.
Straffavgiften vid sen återlämning är till för att säkerställa att släpvagnarna finns tillgängliga för nästa kund i tid. Om förseningen beror på omständigheter utanför din kontroll, rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt så att vi kan hjälpa dig att lösa situationen på bästa sätt.
Vi använder en AI-assistent för att snabbt kunna ge svar och support, men du är alltid välkommen att be om att få prata med en människa om du föredrar det du kan nå oss på vår kundtjänst 010-147 81 44.
Tack igen för din synpunkt – den hjälper oss att bli bättre!
Vänliga hälsningar,

Svarer ikke/ingen kontakt.

Har forsøgt kontakt på mail 2 gange, vedrørende en regning jeg havde modtaget, uden der kommer svar retur. Kundeservice på telefonen i Danmark kunne ikke hjælpe mig, hvorfor kundeservice i Danmark, skrev til hovedkontoret i Sverige. Stadig intet hørt.
Har været i chatten og her stille mit
spørgsmål, - den viser dog kun nogle standardsvar jeg ikke kan bruge.
Åbenbart umuligt at komme i kontakt med selskabet.

13. oktober 2025

Hej,

Beklagar verkligen detta och kan tyvärr inte hitta något via de få uppgifterna du angett här. Kan du vänligast återkomma till oss på info@use4free.se och förklara situationen och bokningsnumret så ska vi se till att hjälpa dig!

Tack på förhand!

Den værste kundeservice og trailerselskab i EU!!!

Venner, just don't do it!!!! EVER NEVER, Hellere betale 100-200 kroner mere end at få hovedpine. Appen funker ikke, og kundeservice er ubrugelig. Kræver ekstra penge når du ikke kan låse låsen på deres trailer. Jeg lånte 5 trailer på en dag og betalte de 69 kr. Hver gang. 1 ud af de 5 trailer på Svågertorp kunne låses op, men den kunne så ikke låses. Deres kundeservice spildte en hel dag på at hjælpe men kunne ikke alligevel og endte med at de, dagen efter, krævede mig 500+ kr. Per trailer.... What a Joke!!!!

30. august 2024

Hej Jalil,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du er utilfreds med din oplevelse. En kundeservicemedarbejder vil kontakte dig for at hjælpe dig med din sag.

Vi ser frem til at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Aldrig igen!

Havde i dag lejet en trailer fra bauhaus Herning.. bruger de første 25 minutter på at den står og loader “starter udlejning”- men der sker aldrig en skid.. prøvede i 20 minutter at ringe support op uden held, og skrive med deres chatrobot som ikke er til nogen som helst hjælp..
så endte med at måtte leje hos freetrailer, og forære 127 kr til use4free..
der stod tilmed en ved siden af mig og ikke kunne få låsen op, så han kunne aflevere traileren igen, og use4free var selvfølgelig heller ikke til nogen hjælp i dette tilfælde…

28. september 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af din oplevelse og vil undersøge, hvad der skete i din booking. Et medlem af vores kundeserviceteam vil kontakte dig for at se, hvordan vi kan hjælpe dig i dit tilfælde.

Elendig service - Undgå denne leverandør for enhver pris! Totalt spild af tid og penge

Elendig service! Jeg lejede to trailere, som begge havde defekte låse, så de ikke kunne låses op eller bruges – alligevel blev jeg opkrævet fuld pris. Deres kundeservice er en joke; en ubrugelig chatbot og en medarbejder, der nægtede at hjælpe. Nu står jeg med to urimelige gebyrer for trailere, jeg aldrig kunne bruge. Undgå denne leverandør for enhver pris! Totalt spild af tid og penge!!!!

1. september 2024

Hej Jalil,

Vi er kede af, at du er utilfreds med din husleje. En kollega fra vores IT-afdeling vil kigge på din booking for at se, hvad der er sket. Et medlem af vores kundeserviceteam vil kontakte dig for at hjælpe med bookingen.

Min trailer var dobbelt-booket og alle…

Min trailer var dobbelt-booket og alle arbejdsplaner måtte aflyses!
Hvordan kan det lade sig gøre???

1. september 2024

Hej Henrik,

Vi beklager omstændighederne, og vores IT-afdeling vil se på din booking for at undersøge, hvad der kan være sket.

Super service, og forståelse 😃🇩🇰🇸🇪

Jeg er lige blevet ringet op af en fra Use4free, og de er så søde at de kun tager leje for traileren for 1 dags leje, upåagtet at det i sidste ende ikke er deres problem at min bil går i stykker, og de bare holder sig til den underskrevne aftale.
Næste gang tror jeg bare jeg lejer den for et døgn, så uforudsete hændelser er rimeligt dækket ind 😃🇩🇰🇸🇪

30. juli 2024

Hej Bo,

Godt at høre, at du fik god hjælp fra vores kundeservice! Velkommen tilbage igen.

Min bil gik i stykker

Min bil gik i stykker, så jeg kunne først aflevere traileren 20 timer efter, den skulle være afleveret. Jeg måtte betale en Svensker 1.000 kr. for at aflevere den og så fik jeg en regning på 1.000 kr. fra use4free for at aflevere den for sent ☹️
Dyr trailer, især når det koster 285,00 kr. for at leje den for et døgn

20. juli 2024

Besvarelse fra Use4Free

Hej Bo. Tack för ett trevligt samtal och att vi kunde lösa detta. Välkommen åter.

Vi forsøgte at låne en trailer ved…

Vi forsøgte at låne en trailer ved BAUHAUS.
Vi prøvede 3 forskellige, men alle var defekte på en eller anden måde. Vi brugte meget tid på at oprette låneaftalen og dernæst at få penge for forsikring tilbage (det fik vi dog hurtigt).
Vi endte med at leje en trailer ved CIRCLE K - brugte mere tid og flere penge.

21. september 2023

Besvarelse fra Use4Free

Vi beklagar att det blev problem när ni skulle hyra ert släp hos oss. Vi tar till oss av er kritik och det går självklart vidare till ansvariga här hos oss.

Vis anmeldelser på alle sprog (4.354 anmeldelser)