Ure Guld Anmeldelser

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sct. Mathias Ure-Guld har eksisteret siden 1990. Forretningerne er beliggende i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Århus og Bryggen i Vejle. Hver enkelt butik tilbyder et bredt udvalg af ure og smykker fra førende danske og europæiske designere og producenter. Udbuddet spænder fra det klassiske til den nyeste mode og priser, der starter fra 100 kroner. Sct. Mathias Ure-Guld står for kvalitet, service og faglig rådgivning. Men det altoverskyggende omdrejningspunkt er en nærværende betjening med forretningens kunder i centrum. Vi har mange års brancheerfaring, og stiller store krav til kvalitet, salg og viden. Butikkerne arbejder tæt sammen og kan hurtigt udveksle varer og viden til kunderne i de forskellige afdelinger. Sct. Mathias Ure-Guld´s 5 urmagere og guldsmede er faguddannede til alle opgaver. Det gælder såvel reparation og opfriskning af alle slags ure og smykker, vurderinger, design og produktion som kompetent faglig rådgivning og godt håndværk.

Under middel

2,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har lige hentet min vielsesring i…

Jeg har lige hentet min vielsesring i Ure-Guld Sct. Mathias Centret i Viborg.
Da min ring blev indleveret havde den mønster både på indersiden og ydersiden af ringen. Da jeg hentede den var alt mønsteret fjernet. Kunne ikke kende min ring igen. De påstod der aldrig havde været mønster, måske et slidt og det ikke passede, hvad jeg fortalte dem. Aldrig har jeg været så skuffet, gal og ked af det. De ville sende tilbage til værkstedet, for at få lavet lidt små hak rundt i kanten. Det turde jeg alligevel ikke.. Betalte de 2280,- for at få min to ringe lavet større og gik meget ked af det derfra. Jeg sætter aldrig mine ben i den butik mere.
/Mariann

28. maj 2020

Men jeg blev klogere....

Jeg har købt flere ting ved Sct. Mathias Ure - guld i Bruuns galleri Århus.
- Så jeg tænkte jeg os kunne få lavet min vielsering hos dem ( den skulle laves større og have to sten mere i )
Det var ingen problem og fik af vide at der ville gå mellem 10-14 dage - lidt afhængig af travlhed.
Tænkte det var fint det var alligvel en lidt større ting der skulle laves så det var helt fint.
Jeg var lidt i tvivl om hvad str sten der var i og hvad der skulle i så vi aftale at man ville ringe til mig inden for en uge for at aftale præcis hvad der skulle ske.
Den bliver indleveret den 21/8- 2018

Den 5/9-2018 lidt over 14 dage efter indleveringen - ringer jeg til butikken og spørg hvad der sker og om de havde glemt mig.. Det kunne de så sige at det havde de og det var de kede af .. ( ok tænker man ja det kan alle jo glemme) Nå men damen i telefonen siger hun lige vil ringe tilbage til mig når hun lige havde snakket med guldsmeden der skulle lave min ring.
- hun ringer tilbage inden for en time og vi får snakket om hvad str sten der skal i og det hele og jeg tænker det var fint nu var alt i god orden igen.
Hun siger der vil gå 7 dage for guldsmeden havde jo ringen nu så det var ingen problem.

Man tænker fint ok - nå d. 21/9 - 2018 ringer jeg og rykker for min ring, damen jeg får i telefonen er os meget uforstående overfor at den ikke er kommet tilbage for 1 mdr var godt nok lang tid at vente og de havde jo glemt mig en gang, så tænkte faktisk slet ikke over det kunne være en mulighed.. (men jeg blev klogere) hun fortæller mig at guldsmeden der har med den at gøre lige havde ferie nu men var tilbage mandag så der ville hun ringe med en status.. ok siger jeg selv jeg siger til hende at jeg egentlig er ret utilfreds med forløbet.

mandag d 24/9 - 2018 får jeg en telefonsvare besked med en herre fra butikken der vil ringe og aftale hvad str sten og sådan der skulle i ( han oplyser endda en helt anden str sten der skulle side i den end jeg fik oplyst for knap 3 uger siden.

Jeg ringer tilbage kort efter jeg har lyttet til beskeden og stiller mig udforstående for det da jeg allerede har aftalt hvad str osv der skulle laves i den for 3 uger siden, og i forvejen har de nu haft min ring i 5 ugers tid.
Han virker mildest talt letter lige glad , jeg siger jeg synes virkelig det er ring kundeservice og de virker ikke til at have styr på deres ting - det kan han dog kun give mig ret i men ikke nogen rigtig "undskyld det vi kede af " eller noget som helst..

Jeg ender med at bede om at få min ring tilbage da jeg vil få den lavet et andet sted - da jeg bestemt ikke mener at 5 ugers fejl er noget jeg har lyst til at støtte med penge eller de skal prøve at lave noget på min ring..

Han ved så ikke lige hvornår min ringe kommer tilbage.. så nu kan men kun vente...

Aldrig har jeg oplevet så DÅRLIG kundeservice !
Hvis jeg kunne give mindre en 1 stjerne var det givet..

24. september 2018

Ingen kommunikation eller forståelse for service

Indleverede en halskæde lørdag for at få tilbud på reparation af lås og gjorde ekspedienten opmærksom på at smykket har enorm affektionsværdi. Hun gør sig umage på at beskrive at låsen ikke skal udskiftes, men repareres. Her får jeg at vide at der går 1-2 hverdage før jeg har et tilbud. Jeg ringer tirsdag aften omkring kl. 18, da jeg ikke kan forstå hvorfor jeg ikke er blevet ringet op endnu. Her oplyser butikschefen, som om det var det mest naturlige, at de har sendt mit halskæde til Sjælland for at vurdere omfanget af opgaven. Jeg oplyser butikschefen at det er jeg meget utilfreds med, og jeg på intet tidspunkt har tilladt dem at sende min halskæde til Sjælland. Hun fortæller mig at det er med værditransport og jeg kan være rolig. Jeg oplyser hende at jeg på ingen måde ville have accepteret dette, og hvis jeg havde fået besked om at det kunne tage så lang tid at få et simpelt tilbud og det ville kræve forsendelse af mit smykke - ville jeg på ingen måde have indleveret det hos dem. Jeg får at vide at jeg højst sandsynligt vil blive kontakte næste dag. Jeg ringer til dem igen onsdag og får at vide at jeg først vil få tilbuddet efterfølgende dag - jeg oplyser at jeg er rasende og at tilbuddet har bare at være billigt, ellers har de vitterligt spildt min tid. Torsdag ringer en medarbejder og fortæller mig at de ikke kan reparere smykket, hvilket er mig et under, fordi der er tale om at forstærke en del af låsen som over de 20 år jeg har båret det er blevet slidt helt ned. Under hele forløbet oplever jeg en indstilling hvor det er mig, kunden, som er gal på det og opfører mig urimeligt og butikschefen og medarbejderne har en særdeles passiv aggresiv tilgang til mig. Jeg har under hele forløbet gjort dem klart at det her er smykke har enorm affektionsværdi, så jeg er meget uforstående overfor at man ikke kan tage et simpelt billede i stedet for at sende smykket rundt uden kundens tilladelse. Det kan være at man ikke har opdaget at vi er i 2015 eller har anelse om hvordan man bør behandle kunder. Inkompetence...

6. marts 2015

HOLD DIG FRA URE-GULD I BRYGGEN

Jeg har aldrig i mit liv fået en dårligere service. Jeg var inde for at aflevere mine to Skagen ringe første dag butikkerne havde åben i juleferien, som jeg havde fået af min bror i julegave. De fortalte mig at der ville gå mellem 2-3 uger før at jeg ville få mine ringe. Efter 3 uger, er vi så nede for at høre om de var kommet, men de sagde at de ville komme om et par dage, dette blev vi ved med. 8 uger senere får jeg så mine at vide at mine ringe er klar til afhentning, men da jeg kommer derned for at hente dem, har de "glemt" at bestille begge ringe hjem, så jeg kun får den ene med hjem. Yder mere skal jeg faktisk betale EKSTRA for at få byttet ringene. De lovede så at jeg vil kunne hente den sidste ring om 2 uger, men lad os nu se. Jeg handler ALDRIG mere hos Sct. Mathias Ure-guld i Bryggen i Vejle!!!!!!

21. februar 2014

Sct. Mathias ure og guld i Viborg - Hold dig langt væk !

Indleverede ske og gaffel babysæt til forsølvning.
Sættet blev forsølvet, men med tydelige grater i overfladen.
Reklamerede over forsølvningen, men fik at vide at det var vor egen skyld, da vi skulle have bestilt en reparation i stedet for forsølvning.
Forretningen annoncerer med sin professionalisme og dygtige guldsmede, men der var ikke tale om nogen form for vejledning, som man ellers kunne have forventet.

Vi kan ikke anbefale denne forretning !

19. december 2013