Urban Label Jewelry Anmeldelser 14

4,5

1. Smykkeforretning

Urban Label is a young jewelry brand based in The Netherlands. Our brand name ‘Urban Label’ comes from the idea of attaching an ‘urban label’ to the jewelry. We do this by releasing collections inspired by cities from around the world. Urban Label mainly sells on-trend jewelry. We focus on earrings, rings, necklaces and bracelets.

4,5

Top service!

Overzichtelijke website en een snelle levering. Prachtige sieraden en kwaliteit/prijsverhouding is top. Zeker een aanrader! ❤️

13. december 2023

Hele mooie sieraden

Hele mooie sieraden. Vaak ben ik allergisch voor oorbellen maar bij deze oorbellen nooit last van gehad! Goede kwaliteit en hele snelle levering. Heeeel erg blij mee!! Super leuk ook om als cadeau te geven, is feestelijk ingepakt.

5. juli 2023

Zeer tevreden!

Wat een top bedrijf 😊 Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Urban Label Jewelry en elke keer weer ben ik super tevreden. Het product is snel in huis en wordt op een hele leuke persoonlijke manier verzonden! Ik ben heel blij met mijn sieraden en ze verkleuren niet, kortom: top!

7. juni 2023

Ik hoorde van Urban Jewelry toen ik op…IBIZA was ik kreeg een visitekaartje van je lieve moeder

Ik hoorde van Urban Jewelry toen ik op vakantie was en ben meteen online gaan kijken... ohhh wat zag ik mooie sieraden ik kon niet kiezen🫣 uiteindelijk koos ik voor 3 paar oorbellen en een prachtige ketting met een schattig roosje. Ik draag het inmiddels dag en nacht en krijg complimenten. Nu wil ik jou graag een compliment geven, je reageerde snel, je bezorgde snel en de verpakking was erg mooi. Het doosje staat op mijn nachtkastje een leuk klein laatje waaruit ik dagelijks mijn oorbel keuze maak. Dank je wel Lena

11. maj 2023

Supermooie armbandjes

Supermooie armbandjes, en deze blijven mooi,zelfs als je ze dag en nacht draagt en er mee onder de douche gaat🤩
Fijne vlotte verkoop, en ook nog eens fantastisch mooi verpakt.
Leuk voor iedereen wat, verschillende stijlen😍
Dikke aanrader dus…… ik zal er zeker weer iets kopen

2. maj 2023

Mooi & draagbaar

Heel blij met mijn nieuwste aanwinsten van Urban Label Jewelry. Mijn ervaring is dat het materiaal mooi blijft. De oorbellen zijn licht en gemakkelijk in te doen. De levering is snel en in een smaakvolle cadeauverpakking.

22. april 2023

Favoriete sieradenshop!

Amazing! De sieraden van Urban Label Jewelry zijn super mooi en wearable for every occasion. Of je nu gaat stappen met je girls of lekker uiteten gaat, de sieraden passen letterlijk bij elke outfit. Ze gaan ook echt lang mee en zijn waterproof. En de service is super fijn. Aanrader!!

17. april 2023

Geweldige ervaring!

Ik heb al eerder sieraden besteld, ze zijn zo mooi en iedere dag van de week draagbaar. Nu heb ik voor alle 3 de schone dochters een sieraad besteld. Omdat de collectie gevarieerd is was dit een makkie. Snelle en leuk ingepakte verzending! Prijs kwaliteit TOP. Een echte aanrader.

14. december 2022

Super mooie sierraden!

Super mooie sierraden en van goede kwaliteit. Heb ze nou al een hele tijd en ze zijn nog even mooi als toen ik ze kreeg, terwijl ik ze ook soms aan jou met douchen!! Aanrader!!

10. november 2022

Supermooie sieraden die niet verkleuren

Supertof dat de dochter van mijn nicht deze lijn heeft gemaakt. De sieraden verkleuren niet, geven niet af, zijn mooi afgewerkt, kortom gewoon top. Ook mijn docher is blij met de ringen en armbandjes. Good work Lena. Ook de website is heel mooi en professioneel. Dikke 5 sterren verdiend.

30. januar 2022