Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben met ons kantoor de Urban Hunt in Antwerpen gespeeld en het was een schot in de roos! Zowel onze jongere als de iets oudere collega's hebben zich enorm geamuseerd. Het spel zat heel creati... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Virksomhedsoplysninger

1. Arrangør af udendørsaktiviteter

Skrevet af virksomheden

Urban Hunt is een uniek stadsspel waarbij een groep in teams ingedeeld wordt die het tegen elkaar opnemen. Punten verdien je door creatieve raadsels, gelinkt aan de stad, correct op te lossen en andere teams een hak te zetten. Het team met de hoogste score wint. Ideaal als teambuilding en als activiteit met vrienden of familie!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

4,7

Alle anmeldelser

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een heel geslaagde activiteit, waar iedereen, ongeacht leeftijd, met veel plezier aan heeft meegedaan. Zeker een aanrader als teambuilding.

Zowel onze jongere als de iets oudere collega's hebben zich enorm geamuseerd. Het spel zat heel creatief en goed in elkaar en was duidelijk met veel zorg en oog voor detail uitgewerkt. Ondanks het feit dat we Antwerpen al goed kennen, hebben we tijdens het spel toch heel wat plekjes en details ontdekt waar we voordien nog nooit bij hadden stilgestaan.
De opdrachten waren goed doordacht, afwisselen en zorgden voor de nodige hilariteit en gezonde competitie binnen de teams. Voor ons mocht het zelfs een halfuurtje langer duren, want voor we het wisten, was het al voorbij!

11. september 2026

Het was TOP!

Het was TOP!
En zoals voorspeld door jullie, inderdaad zeer 'eenvoudig' waardoor je noch assistentie, noch een hulplijn nodig hebt.
We hebben genoten van een heerlijk ontspannende namiddag met een stralende septemberzon als 'compagnon de route'.

10. september 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn stadsspel in Veurne

Fijn stadsspel in Veurne, de app werkte super, de meeste opdrachten zijn geweldig. Waarom geen 5 sterren? We speelden met ons gezin, 2 teams v 2...dan is 90 eur vrij duur voor 95 min. Waarom geen tussenprijs voorzien of een soloversie? En dat brengt mij bij punt 2: 95 min is te kort...het schept weinig ruimte om echt uitgebreid na te denken of te zoeken...1 opdracht ( het Belgisch volkslied) vonden de beide teams echt bij de haren getrokken. Al bij al wel echte aanrader, maar volgende keer wel met 8 ipv 4

25. august 2026

Stadsspel Diksmuide

Wij hebben het stadsspel van Urban Hunt in Diksmuide gespeeld als deel van onze teambuilding dag. Iedereen vond het spel heel leuk en het zat goed in elkaar. De spelinstellingen waren ook eenvoudig en duidelijk. We zullen het zeker nog eens spelen in een andere stad. Bedankt voor deze leuke ervaring!

29. juli 2026

Fijne urban hunt in Brugge

De urban hunt in Brugge met onze collega's was een voltreffer: eenvoudig op te starten, speels en toch een beetje leerrijk, er waren teams die het mega ambitieus of erg low input aanpakten en toch werkte het voor iedereen.

25. juni 2026

Een geweldig spel voor een Team Event

Een geweldig spel voor een Team Event. Met 7 ploegen hebben we heel Mechelen door kruist. De competitie zat er van in het begin in. Alle onze collega's kwamen met een big smile terug, nieuwsgierig naar de ranking. Het inschrijven, de groepjes maken, de uitleg van het spel verliep allemaal vlekkeloos.

4. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een zonnige merci van Sint-Jozefscollege Aarschot!

Namens het hele team van het Sint-Jozefscollege Aarschot: SUPERHARD bedankt voor het geweldige stadsspel! Onze 74 leerlingen van het tweede jaar hebben zich rot geamuseerd. De Urban Hunt bleek de ideale match: uitdagend, intuïtief en perfect zelfstandig te spelen door onze jonge onderzoekers.
Bijzondere dank voor de topservice en jullie enorme flexibiliteit om onze planning last-minute nog te wijzigen. Dat we als kers op de taart konden nagenieten met een gratis drankje op een zonnig terrasje, maakte de dag helemaal af!
Wij zijn absoluut fan en komen volgend jaar zeker terug met een nieuwe lading "Business Analysts".
Tot dan!
Met enthousiaste groet,
De leerkrachten Economie & Organisatie – SJCA

12. maj 2026

Super stadsspel

Super stadsspel. Een schot in de roos voor een leuke voormiddag teambuilding. Zowel iets voor de competitiebeesten maar ook voor de rustige wandelaars en genieters.

3. december 2025

Heel fijne teambuilding

De ondersteuning aan de hand van vijf stappen is heel duidelijk. Ook tijdens het spel verliep alles heel vlot. De collega's vonden het een heel fijne namiddag.
Wij kijken alvast uit naar een volgende editie in een andere stad.
Een echte aanrader!

3. november 2025

Toffe teambuilding activiteit!

Wij hebben gisteren met 2 teams in Lier het spel gespeeld. Opdelen in teams, toevoegen van de deelnemers verliep vlotjes. Bij opstart waren de instructies in die mate duidelijk dat we zonder support het spel hebben kunnen uitspelen. Ik kreeg positieve feedback van de collega's en we hebben een toffe avond met veel spelplezier beleefd. Een aanrader!

24. september 2025

Urban Hunt in Kortrijk

Urban Hunt in Kortrijk – een speelse ontdekkingstocht
Op twee verschillende dagen namen zowel leerlingen uit de tweede graad Arbeidsfinaliteit als anderstalige leerlingen deel aan een Urban Hunt in Kortrijk. Het werd telkens een leerrijke en uitdagende ervaring, waarbij de stad op een speelse manier werd verkend.

De combinatie van puzzels, samenwerking en digitale opdrachten zorgde voor veel enthousiasme. De leerlingen vonden het niet alleen leuk, maar ook een originele manier om Kortrijk te leren kennen.

Bovendien werden op deze manier verschillende leerplandoelstellingen bereikt, zoals:

Oriënteren in een stedelijke omgeving
Samenwerken en communiceren in groep
Digitale vaardigheden inzetten in een realistische context

Een geslaagde activiteit die spel, taal en leerdoelen mooi combineert — en dat op twee gespreide momenten!

24. maj 2025

Top uitje als teambuilding

Urban Hunt in Gent was écht leuk om samen met mijn collega’s te doen. We dwaalden door de stad, losten raadsels op en ontdekten plekken waar we anders zo voorbij zouden lopen. Het was grappig om te zien hoe fanatiek iedereen werd. Een ideale mix van fun, samenwerking en buiten zijn. Voor herhaling vatbaar.

22. maj 2025

Heerlijk stadsspel

Heerlijk stadsspel, die voor iedereen toegankelijk is! Spel zit heel goed in elkaar en zodra je het spel online aankoopt, worden de volgende stappen die je moet nemen heel duidelijk.
Het spel voor onze teambuilding van was een schot in de roos! Zeker voor herhaling vatbaar in andere steden.

2. juni 2025

Een aanrader!

In november 2024 deden we de Urban Hunt in Hasselt als teambuilding met 18 collega's. De informatie is zeer duidelijk en de opstart van het spel (zonder spelbeleider) was heel eenvoudig. De opdrachten zijn ook heel divers, niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk, en we leerden de stad (die we eigenlijk al kenden) toch op een heel andere manier kennen. Uit de reactie's van de collega's bleek ook dat het een enorm succes was. Zo'n groot succes dat we volgende week opnieuw een Urban Hunt hebben ingepland, maar op een andere locatie. Conclusie: zeker een aanrader!

7. november 2024
Urban Hunt-logo

Besvarelse fra Urban Hunt

Heel fijn dat jullie teambuilding in Hasselt zo'n succes was! Je vat goed samen waar we op mikken met Urban Hunt: duidelijke en eenvoudige opstart, verrassende opdrachten en de stad beter leren kennen. Dat jullie voor volgende week een nieuwe Urban Hunt geboekt hebben, is voor ons het mooiste compliment. Veel plezier!