Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som även ger dig bra tips & råd. Kanske lite väl höga påslag för däck & slang men någonstans ska ju pengarna in. Helt klart värt det ändå. Har man en gång pro... Se mere
Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekräfta att det stämmer. Jag ville sätta på släta däck istället för mönstrade och fick se ett litet urval från sortimente... Se mere
Otroligt grym & professionell service! Bytte till PMT däck och fick update varje dag med professionell service där de löste alla problem som rundade skruvar som en klackspark! Fick även notis... Se mere
Urbancorner överträffade verkligen mina förväntningar när det gäller el sparkcyklar. Deras team var hjälpsamt, snabbt och professionellt. De visade sig vara mycket kunniga och engagerade när det kom t... Se mere
🔧 Urbancorner Verkstad - Vi lagar och säljer elsparkcyklar 📍Verkstad i centrala Göteborg📍
Sverige
They are very professional people and they have top scooters! A couple of times I need to change tires and a general check up, they deliver fast and fix the problem!
Bra och trevlig service, kanske något dyra. Men överlag nöjd.
Dom var snabba med att få min elspark lagad.Trevlig bemötande.
Vilket underbart ställe och människor. Man vill liksom gå dit bara för att tanka energi. Plus är ju att de kan en massa om kickbike med. Ärliga i sin framtoning och fixar det som för mig är en omöjlighet. Jag älskar kickbikes och det känns som att jag fått ett andra hem. Mitt nästa köp och lagning blir hos de! "Urbancorner forever!"
Trevlig personal, snabbt fixad elsparkcykel efter semestern. Fin lokal med stort utbud av high end elscooters.
10/10.
Proffsiga, ärliga och grym service. Kommer definitivt rekommendera er till alla elcykel-sparkcykel användare där ute!
Har besökt butiken tidigare och blev lika nöjd då som nu med den snabba servicen. Ordnade däckbyte till punkteringsfri. Toppen!
Helt fantastisk service och väldigt prisvärt. Super bra bemötande och tålamod att försöka förklara vad som gjorts på min el-spark så att till och med jag förstog. 5+
Superbra service och fint bemötande. Rekommenderar starkt
Hade svårt att ändra mellan olika lägen på min elspark som är av en annan modell dessutom!
Dom löste det på plats direkt och grymt tacksam för detta.
Snabbt, enkelt och trevligt bemötande!
Grym service fixa mitt nya däck snabbt rekommenderar starkt
Har letat efter en verkstad där man kan lämna in sonens el- spark och Urban corner funkar kanon! Ok priser och snabb service!!
Superbra personal och snabb service! Bara plus på detta grymma ställe!
Snabb och grym service! Rekommenderas starkt!
Helt fantastisk personal. Pedagogisk, förstående, villig att hjälpa. Bra och tydlig information kring ärendet. Fin butik vid Sockerbruket, väldigt välkomnande. Vi kommer tillbaka!