Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som även ger dig bra tips & råd. Kanske lite väl höga påslag för däck & slang men någonstans ska ju pengarna in. Helt klart värt det ändå. Har man en gång pro... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekräfta att det stämmer. Jag ville sätta på släta däck istället för mönstrade och fick se ett litet urval från sortimente... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt grym & professionell service! Bytte till PMT däck och fick update varje dag med professionell service där de löste alla problem som rundade skruvar som en klackspark! Fick även notis... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Urbancorner överträffade verkligen mina förväntningar när det gäller el sparkcyklar. Deras team var hjälpsamt, snabbt och professionellt. De visade sig vara mycket kunniga och engagerade när det kom t... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Scooterværksted

Skrevet af virksomheden

🔧 Urbancorner Verkstad - Vi lagar och säljer elsparkcyklar 📍Verkstad i centrala Göteborg📍

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med erat jobb med…

Jag är mycket nöjd med erat jobb med mina skotrar. Tack så mycket 🙂

7. marts 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med arbetet på dina enheter. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga service framöver!

Otroligt bra kundservice

Otroligt bra kundservice! Snabba och kunniga. Kan starkt rekommendera!!!

6. marts 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Tack så mycket, Anna! Det betyder verkligen mycket för oss att du uppskattar vår service. Vi är glada att kunna hjälpa till och ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga upplevelse. Tack för din rekommendation!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Finns inga bättre inom denna branschen

Finns inga bättre inom denna branschen! Ärliga, raka och utmärkt service! Alltid lika nöjd efter många år som kund!

5. marts 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Tusen tack för dina fantastiska ord! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår service och att du har haft en bra upplevelse som kund under så många år. Vi ser fram emot att fortsätta leverera bästa möjliga service framöver!

Väldigt trevliga tekniker

Väldigt trevliga tekniker, bra pris på skifte av däck på scooter. Hjälpsamma, gav tips. Bokade på kvällen och fick hjälp direkt när dom öppnade. Kan rekommendera 100%

3. marts 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Stort tack! Kul att höra att du är nöjd. Vi finns här om du behöver något i framtiden!

Bra bemötande

Bra bemötande, tydlig kommunination och rimliga priser. Allt bra.

24. februar 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Tack så mycket för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både bemötandet, kommunikationen och priserna. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service framöver!

Väldigt bra service

Väldigt bra service, snabba på att återgälda felen, plus att dom är väldigt prisvärda. Mvh nöjd kund

24. februar 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service och våra priser. Hör gärna av dig om du behöver något i framtiden! 😊

Ni är grymma

Ni är grymma. Fixar allt. Superbra bemötande. Bästa läget i stan.

19. februar 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Tack så mycket! Vi gör alltid vårt bästa för att leverera bra service. Kul att du är nöjd!

Fantastiskt ställe

Fantastiskt ställe! Modernt system, hjälpsam och proffsig personal, humana priser, snabb service (klart på några timmar). Enda nackdelen är att det är lite svårt att komma dit med bil. I övrigt suveränt ställe!

6. februar 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Tack Katarina för din fina recension!

Snabba och pålitliga

Snabba och pålitliga. Hör av sig om de upptäcker något de tycker bör åtgärdas.

5. februar 2025

Besvarelse fra Urbancorner

Tack Michael för din fina recension!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa verkstaden för service och reparation av elsparkcyklar!

Jag kom till verkstaden med min elsparkcykel, en 6 år gammal Ninebot by Segway ES2, och behövde hjälp med reparation, trots att de vanligtvis inte tar emot min modell eftersom den kräver speciella verktyg. Personalen var otroligt hjälpsam och välkomnande, och verkstaden gav mig ett rimligt och till och med överraskande lågt pris för arbetet de utförde. Jag uppskattar verkligen deras professionalism och engagemang. En seriös och pålitlig verkstad med fantastisk personal och ett arbete av hög kvalitet. Rekommenderas varmt!

12. november 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Tack så mycket för din fina recension! Det var jag som konsulterade dig i butiken, och det värmer verkligen att du är nöjd med vår service. Ha en fin dag, och återigen tack för din recension!

Dom är snabba

Dom är snabba, kunniga och mycket hjälpsamma. Supertrevlig personal och bra priser. Det kan inte bli bättre.

21. oktober 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med både vår service och personal. Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lämnade in min el-sparkcykel på service…

Lämnade in min el-sparkcykel på service och fick tillbaka den i nästintill nyskick!!!
Supernöjd med allt!
Rekommenderas starkt!!! 👍👍👍

19. september 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Tack för ditt fina omdöme! 🙌
Det gläder oss att du är supernöjd med servicen och att din elsparkcykel är i toppskick igen. Din rekommendation är värdefull för oss och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk service av kompetent…

Fantastisk service av kompetent personal!

19. september 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Tack så mycket för din fantastiska feedback! 🌟
Vi är verkligen glada att du är nöjd med servicen och att din elsparkcykel känns som ny igen!
Vi uppskattar ditt förtroende och din rekommendation – det betyder mycket för oss.

Vi finns här om du behöver hjälp i framtiden! 🙌

Fantastisk personal

Fantastisk personal, väldigt hjälpsamma och kunniga. Jag kan varmt rekommendera denna butik.

12. september 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Stort tack för dina vänliga ord! 🙏
Vi är glada att du uppskattar vår personal och service. Din rekommendation värmer verkligen!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ni gjorde ett bra job jag är stolt tack…

Ni gjorde ett bra job jag är stolt tack så mycket om nånting händer kommer jag bara komma till er.

11. september 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Tack så mycket för din fina feedback! 🙌
Vi är verkligen glada att du är nöjd med vårt jobb och att du känner förtroende för oss. Du är alltid välkommen tillbaka om det skulle behövas 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min bromsskiva var skadad och lite böjd…

Min bromsskiva var skadad och lite böjd och en person hjälpte mig att räta ut den och hjälpte mig att justera bromsarna, fantastisk trevlig bemötande och väldigt nöjd med servicen jag fick. Tackar så mycket

2. september 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Vad glada vi blir för din recension. tack så mycket för du tog dig tid att skriva!

Inga konstigheter

Inga konstigheter. Snabb leverans ( två dagar) och bra service!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. august 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar verkligen din feedback!

Grym service

Lämnade in min Ninebot G2 Max för däckbyte, och det löste dem grymt !

8. august 2024

Besvarelse fra Urbancorner

Vad kul att höra! Härligt att du är nöjd med servicen. Är det något mer du behöver hjälp med, tveka inte att höra av dig!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.