Unveilactive Anmeldelser

1. Sportstøjbutik

Unveil Active is made to feel good on your body. Activewear that fits well, moves with you, and works for every workout and every body.Unveil the confidence in you is about feeling comfortable, supported andcinfident in what you wear.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Absoluut mijn favoriete merk!

Absoluut mijn favoriete merk!
Ik heb inmiddels al een kleine collectie van Unveil en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn aankopen.
De producten zijn zeer zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen.
Ze zitten supercomfortabel en bewegen perfect mee met het lichaam.
Ze geven echt het gevoel van een second skin.
Kleding voor veel gelegenheden – niet alleen voor de gym!
Ik raad het echt aan en ik kijk nu al uit naar de nieuwe collectie 😍
Zeer vlotte contact met Valerie, zij heeft mij met alles super goed geholpen.
Grote fan - Kamila 😊

8. maj 2026

Love it

Bought the Jumpsuit and it will definitely not be the last piece of unveil active.

It feels so comfortable.

15. februar 2026

Kwalitatief en stijlvol

Supertevreden van dit Belgisch merk met stijlvolle collecties.
De stof voelt fijn en ademend aan, perfect voor zowel intensieve workouts als een relaxte wandeling of cosy in de zetel.
Zeer goede prijs-kwaliteit.
Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar comfortabele, kwalitatieve sportkleding.

11. marts 2026

Design belge et superbe qualité !

Très bonne expérience avec Unveil Active. C'est un plaisir de soutenir une marque dont le design est pensé en Belgique. Les produits (fabriqués en Chine) sont d'une excellente qualité avec un rapport qualité/prix très compétitif. Le processus est fluide : pas de frais d'envoi et retours possibles, ce qui est très rassurant. Je recommande !

21. februar 2026

Ontdekking van nieuwe sportkledij

De eigenares Valerie is een heel professionele aangename dame die mee met je zoekt
De kledij zelf zit heel comfortabel, voelt zacht, is stretchy en is perfect om in te sporten en dansen.
Cosy, mooi, comfortabel, kwaliteitsvol.
En local.
Een aanrader.