Unmute Frames  Anmeldelser 396

4,8

Fantastisk produkt 1000 stjerner til Lucas for hjælp og tålmodighed... Jeg havde en ældre unmute ramme med mine børnebørn som jeg gerne ville have i den nye udgave med samme lyd og billede.. Det... Se mere

Min bekræftelsesmail endte i spam, dog har jeg fået alt hjælp med at finde min ordre via telefonen. Rigtig god og hurtig service! Rammen med musikken kom i top kvalitet, vi var positiv overrasket. D... Se mere

Havde selv lavet et maleri af en godnathistorie til vores barnebarn, som jeg tog et billede af, og sendte ind. Samtidig indtalte min mand og jeg godnathistorien og sendte ind på mail. Det blev virkeli... Se mere

En helt særlig ramme med stor betydning. Unmute Frames er et helt unikt produkt, som ikke bare pynter smukt i børneværelset, men også spiller børnemeditationer, der hjælper vores børn med at falde... Se mere

1. Gavebutik

Trustpilot beskrivelse: Tusindvis af danske familier har allerede gjort deres hjem mere personlige og unikke med UNMUTE. Et tryk på forsiden af rammen vækker højttaleren på bagsiden af rammen til live, så din UNMUTE afspiller lyd. En kombination af kunst og lyd i en unik billedramme, der gør dine vægge levende. Skab din helt egen UNMUTE YOURSELF eller vælg fra UNMUTE ORIGINALS kollektionen. Tak fordi, at du er hér. Din mening betyder alt for os.

Du bør vide

4,8

fantastisk

fantastisk. Virkelig vidunderlig betjening. Personligt og en super oplevelse. mange tak . 5 stjerner herfra

9. november 2023

Kære Eva-Lotte

Vi er rigtig glade for at høre, at vi har levet op til forventningerne 🙏🏻 Mange tak for at du har brugt tid på at anmelde os, og ikke mindst et stort tak for ordren:)

Håber du får en kanon dag!

Dbh. Lucas

De bedste rammer til at skabe et godt putteritual

Min søn på 2 er meget glad for hans personlige godnatsang på hans unmute. Vi lytter til sangen hver aften.
Den har er sødt billede, der illustrerer hans sang, hvilket vi snakker om hvad indeholder.
Hans unmute er blevet en del af hans putteritual som også bliver visuelt for ham, lige inden han skal ligge og falde i søvn.
En klar anbefaling herfra, især hvis man ønsker at skabe tryghed, genkendelse og gentagelse - noget børn især trives i.

16. oktober 2023

Kære Stefanie

Hvor er det skønt at høre, at den personlige godnatsang er et hit! Vi er rigtig glade for, at konceptet giver værdi for jer som en del af putteritualet :)

Tusind tak for din fine anmeldelse, og ikke mindst fordi du er kunde hos os.

Ha' en god dag!

Kære Helle

Godt at høre, at vi har levet op til forventningerne🙏🏻 Tak for ordren og ikke mindst at du har brugt tid på at anmelde os - det betyder meget!

Håber du får en god dag, trods det kedelige vejr😬

God personlig kundeservice

Efter at have påpeget et ønske om feedback, var der hurtig personlig henvendelse og tingene forklaret. Rigtig god kundeservice

27. oktober 2023

Kære Morten

Jeg er glad for at høre, at vi kunne hjælpe dig. Vi tager til efterretning at vi ikke har kommunikeret tydeligt nok, og vil her sige dig et stort tak for din feedback - og ikke mindst ordren 🙏🏻

Rigtig god dag!

Helt fantastisk!!

Det var fantastisk service og en rigtig god oplevelse. Jeg bestilte min unmute lidt for sent, så gaven kunne ikke nå at komme inden min fars fødselsdag. Derfor sagde de at jeg kunne komme og hente min gave fysisk, så jeg var sikker på at min far kunne få den, inden hans fødselsdag.
Det er virkelig noget jeg kan anbefale, hvis man vil give den mest personlige gave😁🥹

20. oktober 2023

Kære Julie

Hvor er det bare en fantastisk anmeldelse at læse! Vi er hammer glade for at vi kunne hjælpe dig, og at du kan lide vores koncept 🙏🏻

Håber du får en kanon dag!

Dbh. Lucas

Hurtig levering og håndtering. Dejligt!

17. oktober 2023

Kære Jonas

Skønt at høre, at vi har levet op til forventningerne🙏🏼

Tak for ordren!

Dbh. Lucas

Vores datter og os har haft den skønne…

Vores datter og os har haft den skønne mulighed at få lov at opleve Unmute Greetings nye godnat sang med vores datters navn.
Vores datter havde den dejligste reaktion på at åbne den fine pakke og startede med det samme musikken. Virkelig en fin sang!
Vores datter ville straks i seng og lå bare og puttede / lyttede til sangen. Nu står den til pynt på hendes natbord og bliver jævnligt tændt for. Hun kan næsten sangen udenad og hun er altså kun 3 år ❤️

Tak for jer!

10. oktober 2023

Kære Celina

Hvor er det bare skønt at høre, at den personlige godnatsang har været et hit for jeres datter - det er vi rigtig glade for at høre ♥️

Tusind tak for at du har brugt tid på at anmelde os. Det sætter vi stor pris på!

Ha' en kanon dag.

Bedste gaveide ever

1. oktober 2023

Kære Anne

Tusind tak for din anmeldelse. Til det må vi bare sige, at du også er den bedste kunde ever 🫶🏼 😉

Håber du får en god dag - det gør vi ihvertfald nu!

Eminent service!

Verdens bedste gave og eminent, personlig, service! Vi var pludselig kommet i tidspres af forskellige årsager og Hans og holdet fik lavet os en personlig Unmute samme dag på bare få timer. Virkelig god oplevelse og varme anbefalinger herfra.

21. september 2023

Kære Puk

Jeg skulle hilse fra Hans og sige, at du endelig må sige til en anden god gang, og at han er rigtig glad for, at han kunne hjælpe 😉

Tusind tak for den fine anmeldelse - den blev vi så glade for at læse!

Dbh. Lucas

Super god service og hurtig levering 😍

28. september 2023

Kære Sara
Det er skønt at høre, at vi har levet op til forventningerne 😍

Tak for at du har brugt tid på at anmelde os, og ikke mindst for at være vores kunde - det sætter vi uendeligt stor pris på 🙏🏻

Helt genialt!

Helt genialt!
Lyden er helt klar og tydelig.
Den perfekte gave eller i stedet for at sende et kort

26. september 2023

Kære Kia
Jeg er så glad for at høre, at du synes konceptet med Unmute er genialt, og at vi har levet op til dine forventninger!

Tusind tak fordi du har brugt tid på at skrive en anmeldelse, og ikke mindst fordi du er kunde hos os 🫶🏼

God oplevelse.

Hurtigt svar fra kundeservice, hurtig levering og et rigtig fint produkt. Modtager blev meget glad.

19. august 2023

Kære Katrine

Hvor er det skønt at høre, at vi har levet op til forventningerne hele vejen rundt - og vigtigst af alt; at modtager blev glad!

Tak fordi du har været kunde hos os - det sætter vi uendelig stor pris på 🙏🏻

Dbh. Lucas

Denne her gaveidé eller overraskelse er…

Denne her gaveidé eller overraskelse er genial. Intet mindre. Den er så personlig og giver dig mulighed for at fortælle modtager lige hvordan du har det eller andet budskab du måtte have.
Jeg er ikke det store IT geni, men fandt alligevel nemt ud af at lave UnMuten og havde den bedste oplevelse med servicen ved et tlf opkald til dem. Jeg vil helt klart lave flere bestillinger hos dem fremadrettet!

12. august 2023

Kære Rikke

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er hammer glade for, at du kan lide konceptet!

Jeg håber, at gaven blev velmodtaget og at vi får æren af at hjælpe dig en anden god gang 🙏🏻

Rigtig god dag ☀️

Høflig betjening

I var gode til at give feedback på kortet, og fik ændret billedet på kortet da det var sløjet. Jeg fik, en god betjening og vil klart anbefalede jer til andre.

10. august 2023

Kære Sine

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at optimere kvaliteten på dit billed, så resultatet blev endnu bedre.

Tak for ordren - vi håber at modtageren blev glad for gaven 🙏🏻

Jeg håber, at du får en kanon dag :)

Dbh. Lucas

Virkelig god service da PostDanmark ikke leverede som lovet. Kan kun anbefales.

24. juni 2023

Kære Sophie

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe :)

Du skal have stort tak for, at du har brugt tid på at anmelde os - og ikke mindst fordi du er kunde hos os ☀️

Rigtig god dag!